Jump to content

serhat100

Üye
  • Posts

    1236
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    14

serhat100 last won the day on January 6 2023

serhat100 had the most liked content!

4 Followers

Profile Information

  • Male
  • "Hane-i Rabbâniye"

Recent Profile Visitors

6958 profile views

serhat100's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

1.2k

Reputation

  1. ventoy klasörü içine ya bir themes koymalısınız ventoy.json dosyasındaki theme satırını ona göre düzenleyin yada theme yazan satırını 17. satırdan 35. satıra kadar olan satırları silerseniz sorun düzelmiş olacak. Not: files klasörü 1. bölüme kopyalanan ventoy klasörü içerisinden themes klasörünü sildiğimden (herkes kendi tema dosyalarını oluşturacağı mantığı ile) resimdeki hataya neden oluyor.
  2. Bu sorunun neden kaynaklandığına dair bir fikrim var, P.tesi bakıp sorunu çözerim.
  3. Usb belleğinizin 1. Bölümüne (ventoy) ISO dosyalarının konulduğu bölüme ventoy klasörü ve tema dosyalarını koyup ventoy.json dosyasını düzenlemelisiniz.
  4. Rica ederim. Çalışmam işini görüyor ise isteklerine cevap veriyor ise benim için de iyi hissetmeme vesile olmuş oldu.
  5. aLTay-Grub2FM-VentoyFM-G4DEFI-1.0.97 versiyona güncellendi. ventoyFM nin ana menü görüntüsü F2 browser özelliği ile aynı özelliğe sahiptir. Fark olarak F2 browser özelliğini kullanırken "F" tuşları çalışmaz VentoyFM de "F" tuşları çalışır. Diğer bir özellik de ana menüde usb/hhd bölümleri açık gelir ve usb belleğin görüntü dosyalarınızın olduğu bölümdeki dosyalar ana menüde gözükecek şekilde yapılandırıldı. Bu özelliği kendi Bilgisayarınızda kullanmak için ventoyfm yi boot ettikten sonra F2 tuşuna basınız sonra iso dosyalarınız sabit diskinizin hangi bölümünde ise o bölümün üzerine geilin klavyenin "E" tuşuna basın ekranda gözüken vt_browser_dir hd1,5 0x12345678 / komutu göreceksiniz. sizin bilgisayarınızda 0x12345678 bu satır farklıdır, bu 10 haneli satırı grub/FileManager.cfg yi açıp vt_browser_dir hd1,5 0x12345678 / satırın da 0x12345678 bu kısmı (hd1,5 örnektir.) değiştirip kullanabilirsiniz. (tema ayarları 800x640 de daha üst çözünürlüklerde bozulmadan kullanalıcak şekilde yapılmıştır.)
  6. Ana menü de Menuentry " Ana menü " --class icon { icon.png istediğin iconu themes/tema adı/icon/icon.png yoluna koy Bar yolu themes/tema adı/theme.txt içerisinde.
  7. Eline sağlık hocam, çok emek verilerek hazırlanmış bu sistemin kullanıcıların ihtiyaçlarını azami derecede karşılayacağından eminim. Hayırlı olsun.
  8. Hangi sistem de iso yu yüklemeye çalışırken hata veriyor. Hataya ait bir resim yükle.
  9. Arkadaşlar theme dosyası gelişi güzel oluşturulmuştur. Sizlerin kendi temalarınızı oluşturup kullanacağınızdan özensiz temalar koydum. Ben kendim görsel olarak gifli tema kullanıyorum. Görsele ait ve ayrıca yeni özellik olan Grub2FM den ventoy.mod ile önyükleme özelliğini göstermek amacı ile bir video çektim. https://disk.yandex.com.tr/i/uyyoNLjSYbdKnw
  10. 1. hakikaten ilmek ilmek tabiri yerinde, @crasadure üstadın tereddütsüz destek vereceğine kanaatim tamdır. Ama ben kendimi bağlamak istemiyorum. 2. hadi pc deki chrome de sıkıntılı, pekala tlf ile girdiğimizde neden oluyor. (PC bana ait değil ki istediğim şeyi yapabileyim emanet hiç bir şey yapamıyorum elim kolum bağlı)
  11. Teşekkür ederim dostum, dediğinin farkındayım ama çok da önemsemiyorum hobi olarak takılıyoruz işte. (Enteresan benim şu mesaj problemi chrome den kaynaklı olabilir mi? edgeden anında iletiyi gönderebildim.)
  12. SİSTEM GÜNCELLEMESİ Yenilik Grub2FM ye ventoy mod dan yükleme seçeneği eklenmiştir.
×
×
  • Create New...