Jump to content

Makifo

Üye
  • Posts

    983
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Everything posted by Makifo

  1. Öncelikle çok geçmiş olsun. Tramere giren miktarın hepsini değer kaybı olarak almanız mümkün değil. İşçilik değeri ödenmez. Önceden değişen parçalar vs. ödenmez. Tamponlar değer kaybından sayılmaz ödenmez. Açtığınız davayı kaybederseniz dosya ve avukatlık masrafları da sizin üzerinize kalır.
  2. Tv üzerinde kanal değiştirme ve ses açıp kısma düğmelerini var mı? Varsa onları kontrol edin. Butonlar bozulmuşta olabilir. Düzenleme: Bozulmaktan kastım basılı kalıyor olması
  3. Aleyküm selam. Kullanmış olduğunuz botların diğer işletim sistemleri için uygun sürümleri var mı? Yada hangi işletim sistemleri için desteği var?
  4. Kardeş teşekkürler öncelikle. Letgo şerefsiz dolandırıcı dolmuş durumda. Oradan zaten elektronik bir şey almam. Elinde olan var mı diye sordum. Size güveniyorum size soruyorum
  5. Merhaba, elinde Samsung Note 4 N910C anakartı olan var mı?
    1. Makifo

      Makifo

      E200 vardı elegance onu verdik bunu alacağız kısmetse. Teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun

  6. Pil sökmeyi falan denecim hocam yemedi. Usb'den boot etmek için F12'ye bastığımda yine şifre istiyor.
  7. Murat abi iso dosyasını ve yeniden işletim sistemi kurmayı deneyeceğim. Yalnız bu iso dosyasını boot etmek istediğimde parolayı istemeyecek mi yeniden?
  8. İşlem yapmam gereken işlemci bu mu?
  9. Yardımcı olabilir misiniz?
  10. http://www.notebookreview.com/notebookreview/lenovo-thinkpad-t61-review/
  11. Teşekkürler bakayım. Dediğin gibi zor bir iş yalnız bios paroları hdd'e değil anakart üzerinde eprom adı verilen yazılıp silinebilinen değiştirebilinen bir entegre üzerine yazılmakta. Anakartın aynısından bulup anakartı /yada entegreyi değiştirmekte çözüm olabilir :))
  12. Sağolun hocam 2-3 kez denedim lakin bir kod vermiyor
  13. Merhabalar, elimde Lenovo T61 bir bilgisayar mevcut. Bios üzerinden parola konulmuş. Bu sorunu nasıl aşabiliriz diye araştırma yaparken kasasını açıp bios pilini söktüklerini ve şifrenin kalktığını gördüm(Belkide video fakedir). Denedim lakin olmadı. Sizlerden yardım istiyorum.
  14. İnternet bağlantısını kestiğimizde aktif oldu. Teşekkürler
  15. Panel hasar gördüğü için değiştirmemiz gerekmekte. Elinde olan satan varsa lütfen irtibata geçebilir mi? Teşekkürler.
  16. Merhaba, elimde 30 adet Farming Simulator 2019 var. 30 liradan veriyorum.

  17. Makifo

    Forjest

    Siteye yapılan bağışları Cihat abim kendisine iletiyor. O kanal üzerinden de yardımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.
  18. Makifo

    Forjest

    Murat abi iyi akşamlar dilerim öncelikle. İhtiyaç duyduğun ilaçlar nedir? Özel mesaj atamadım. Babam gatada çalışmakta ona sorayım belki ilaçların temini için bir yol bulabiliriz.
  19. Makifo

    Forjest

    Rabbim şifalar versin inşAllah. Zor ve buhranlı günlerinin bir an önce geçmesi dileği ile...
  20. Merhaba arkadaşlar, yeni(MacOs Mojave sürümü ile birlikte geldi sanırım) MacOs işletim sistemlerinde mevcut olan dinamik duvar kağıdı uygulamasını çok beğenmiştim. Windows işletim sisteminde de mümkün kılmak için ufak bir rainmeter eklentisi ile kullanılabilir hale getirdim. Kısacası bu eklenti günün belirli bir süre aralığında saati kontrol ederek duvar kağıtlarını değiştirmekte. Eklentinin içerisinde beğenerek seçtiğim 11 farklı duvar kağıdı serisi mevcut. Güle güle kullanın. İndirmek için : https://mega.nz/#!KYAVwYYL!P6K8WrTHeAuIz8Q7JC9UmbiFFRWZkv4zNPho1FxIOzE
  21. Katılım 11 Şubat 2008...

    1. casper0007

      casper0007

      Tahta kurusu sarmıştır seni

  22. Bacağında şarapnel parçası ile yaşayan bir asker gibiyim... Etimde yabancı bir madde, kemiğimde bir metal parçası gibi duruyor aşkın bende.
×
×
  • Create New...