Jump to content

odaben

Banned
  • Posts

    150
  • Joined

  • Last visited

About odaben

Profile Information

  • Male
  • denizden

İletişim Bilgileri

Recent Profile Visitors

881 profile views

odaben's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. [b][/b]ben msn kullanıcısıyım yahoo kullanma gereksinimi yok kullanılabilirliği yok genelde yabancı arkadaşlar yahoo kullanıyor bende o yüzden yüklüyorum işim bittimi kaldırıyorum ve bu zamana dek msn ye ilişmiyordu ama 3 gün önce mecbur yine yükledim keşke meebo trillan oovo ebuddy bu sitelerden girmek lazımmış nerden bileyim benim msn hesaplarını uçuracağını.bunun bir formülü vardır elbette kafa yormak lazım sebep ne virüs zannetmem olsun yahoodur o
  2. öyle bişey söz konusu değil yahoo kurduktan sonra kayıtlı msn adreslerim boş oluyor yeniden giriyorum yahoonun bir oyunu var bence neyse olmadı yahoo yu kaldırıp denerim bir daha araştırayımda neden silindiğini.
  3. Bilgisayara yahoo yükledikten sonra kayıtlı olan beni unutma seçili msn adreslerim yok oluyor iki gündür yeniden giriyorum beni unutma paraloyıda hatırla dediğim halde yok yine gidiyor buna engel olan yahoo mu yoksa msn de bir sorunmu?
  4. 1200 dakika kamu tarifesi 35 tl idi. 45 tl yapıp 1500 dakikaya çevirdiler tamam dedik 1500 dakikayı 500 sabit 500 dier 500 turkcel diye ayırmışlar 208 tl fatura gelmişti bana şikayetvar devreye girdi bu seferde ne paramı alabildim ne efatura nede normal fatura hiç bir bilgi ayrıntılı fatura istemiştim oysa 10 defa arasanda hikaye sonradan 1500 dakika tarifeyi 59 tl yaptılar hemen vodafone geçtim o daha üçkağıtcı çıktı ondanda aveaya geçtim şimdi turkcel arıyor 750 dakka her yöne 180 dakikada turkcel aylık 59 tl geçermisiniz diyor üste para verseniz geçmem diyorum kadın o kadar pişkinki bir daha ararım ben sizi diyor yuh yani pes hepsi aynı bunların al birini vur ötekine 221 tl da vodafoneden geldi anlaştık 68 tl ya kapattım bugün aveada dursun oda bişey yaparsa kontürlü yapcam en güzeli o duman kullanacakda değiliz ya...
  5. keygeni çalışmıyor seriali olan yada başka bir keygeni olan arkadaş varsa yüklerse programdan faydalanabileceğiz ha yoksada alternatif olarak crayz talk bunun yerini tutarmı? ii geceler.
  6. cd ye atılan bu programı çalıştırmak nasıl olacak çünkü açılmıyor formülünü bilen varsa yazarsa ? sevinirim
  7. hocam bu programı ben arkadaşa indirttim ama ne cd den nede dvd den çalışmıyor program bunu nasıl çalıştırabiliriz?
  8. arkadaşlar bu program uzak masaüstü işi görüyormu bir arkadaşın pc sinde yüklü program oda huylanmış bana sordu webmasterlerin kullandığı program ama ne bileyim yazışmaları şifreleri resimleri alıp kullanabilirmi ? ve ftp sunucusundan kasıt ne birde bu arada fttp adresi olması için ana makina gerekmiyormu bizim tnctr nin hani yeni yaptığı biraz açarsak sevinirim konuyu saolun şimdiden.
  9. software translator diye program var c prg fileste exe sini gösterirsen bir kısmını türkçe yapabiliyor programın hakkında bilgim yok ama onu bi dene olmazsa.
  10. mümkün değil milli eğitimde benim yeni fark ettiğim fttp adreslerine izin veriyor birde medialfreeye; rapid , ogame oyunu, facebook hepsi yalan durumda ultra proxy sitesindende olmuyor yalnız arkadaş mozilla çalışmıyor diyor bendede mozilla sorun çıkartıyordu meğerse bundanmış yarın kaldıralım direk..
  11. edius programını kuran arkadaş varsa programı kısaca anlatsa nedir ne değildir öğrensek ..
  12. peki windowsun ses kaydedicisi kaç saniye kayıt edebiliyor parçayı 60 saniye ....
  13. ses bağlantı hızına kalitesine göre değişir kesik kesik ve parazitli olabilir bunuda dikkate alıcak ses denetimleri özellikler kaydetme stereo mix mic cd sesi seçili olucak en kaliteli ses bu şekilde paltalkta odalardada bu tarzda dinletilirdi odaya tabi winampta (dfx eklentisinin olması) iyi olur eqo ayarı o kadar olmaz zor kendi sesimiz bu aralar ulaşamıyor birde müziği dinletmek istemek ...kolay gelsin
×
×
  • Create New...