Jump to content

exert28

Üye
  • Posts

    271
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by exert28

  1. İnternet Üzerinden Uzak Dosya Paylaşım Portu Merhaba Arkadaşlar; Sizlerden bir konu hakkında yardım isteceğim. İşyerimdeki bilgisayarımda bulunan klasöre modem den port açarak evde yada başka bir yerden internet üzerinden erişmem mümkün olur mu? Olursa hangi port numarası yazamam gerekli ve nasıl ulaşabilirim
  2. hocam teşekkür ederim.tavsiye ni uygulayacağı,server bilgisayarda düzenleme yapmakta fayda var. sonucu sizinle paylaşacağım.
  3. Merhaba arkadaşlar; İşyerindeki bilgisayarlarımızda ağ üzerinden program kullanmaktayız. Programın ağ üzerinden daha seri ve hızlı çalışması için neler yapmak gereklidir. Programın kurulu olduğu ana bilgisayarın işletim sistemi windows xp, onun değiştirip windows server r2 işletim sistemi kursam bir faydası olrmu? yada windows7 işletim sistemi birde kullanmakta olduğumuz switch de etkisi olurmu? yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
  4. Giresun gibi dağlık bir bölge de 6.60 mbps erişim var. :)
  5. VodefoneNet birde bunu deniyelim

    1. Show previous comments  4 more
    2. FireWalkeR

      FireWalkeR

      Arkadaş biz hala 8 Mbps'ye kadar sürünüyoruz iyimi TTnet çek artık şu fiberi

    3. exert28

      exert28

      Bağlattım bakalım şimdilik sorun yok akk geçtikten sonra ne olur bakacaz artık

    4. iRealisT

      iRealisT

      @Ulti o Resimde gösterilen hızdan canım çekti bea :p

  6. Apple’ın mobil cihazlarında kullandığı iOS işletim sisteminin en son sürümü olan 8.3 kullanıma sunuldu. Sürümün en önemli özelliği Türkçe anlayan Siri’nin bulunması. Birçok mobil işletim sisteminde olduğu gibi Apple tarafından geliştirilen, iPhone veiPad modellerinde kullanılan iOS işletim sistemine yeni güncelleme geldi. Bir süredir Beta olan iOS 8.3 resmi olarak kullanıma sunuldu. Yeni güncellemenin önceki sürümlerden önemli bir farkı bulunuyor: Türkçe anlayan Siri. Apple’ın sesli asistanı Siri bugüne kadar sadece belli dillerde yapılan konuşmalara yanıt verebiliyordu ve bu diller arasında Türkçe yoktu. iOS 8.3 ile bu yeni özellik Beta sürümünden itibaren kullanılabilir olmuştu. Nihai hali ortaya çıkan ve kullanıcılar tarafından indirilebilir hale gelen iOS 8.3 mobil cihazın ayarlar bölümünden ya da iTunes üzerinden yüklenebilecek. Yeni güncellemeyle artık işletim sisteminde 300 farklı emoji (yüz ifadesi ikonu) kullanılabilecek. Ayrıca bazı küçük düzeltmeler de içeren güncellemenin boyutu ise iOS 6 Plus için yaklaşık olarak 1.7 GB. OS X de güncellendi Benzer bir Beta sürecinde bulunan Apple’ın bilgisayarlarında kullandığı OS X de Yosemite 10.10.3’e güncellendi. Bu güncellemenin en önemli özelliği ise yeni nesil fotoğraf yazılımı Photos’u içermesi. Yaklaşık 2 GB yer kaplayan yeni güncelleme de bilgisayarın ayarlar kısmından yüklenebiliyor.
  7. iOS 8.3 Çıktı. Siri artık türkçe

    1. JohnnyBravo

      JohnnyBravo

      seside tatlı ha :D

  8. bende çözemedim  uzantıya uzantı olmuş çözümü var mıdır? acaba 
  9. Gizli dosyaları göster özelliği açık tüm belgelerin uzantılarını RZSNYIC dosyası yaptı
  10. emrecakar Denedim olmadı,ofis belgesini başka bilgisayara taşıdım.orada da açılmadı.Hata veriyor.Tüm ofis belgelerimde aynı sorun var. Yardımcı olun arkadaşlar. exel ve word dosyasını paylaşabilirim
  11. Merhaba arkadaşlar dün bilgisayarıma virüs bulaştı ve ofis programı olan Word ve exel dosyarının uzantısını .rzsnyic olarak değiştirdi. değiştirdiği dosyaların uzantılarını elle .doc yada .docx yaptıysam bile dosyalar açılmadı bu sorunu nasıl çözeriz.
  12. 356 TL radar cezası yedim,Bu parayı nasıl öderim ben :)

    1. Show previous comments  4 more
    2. casper0007

      casper0007

      yılı doldurdunmu afmı oluyor ya katlanırsa

    3. benwade_21

      benwade_21

      Eee burası Türkiye :)

    4. exert28

      exert28

      15 gün içerisinde ödersen 4/1 af oluyor dedi :)

  13. Merhaba arkadaşlar iPhone 5s İos 8 güncellemesi yaptım.Ama arama klavye sesini kapatmayı bulmadım.Numara tuşladığım zaman ses çıkartıyor.Onu nasıl kapılacağını bilen var mı?
  14. destekli uydu alıcısı alacaksın...Benim gibi hiç uğraşmayacaksın
  15. TNCTR'den bugün 1 nisan şakası yok mu?

  16. aynen bende kullanmıyordum.sorun değil 
  17. EDIUS Pro tavsiye ederim.profesyonel bir çalışma istiyorsan.
  18. Sahibinden.com üzerinden bulabilirsin   http://www.sahibinden.com/oyun-konsol-konsol-playstation-2?viewType=List&address_city=35
  19. ben 24 yaşındayım. benden 1.5 - 2 yaş küçükler bana abi diyor.o zamanda bende kendimi yaşlanmış hissediyorum. Sen o parkta oynayan çocuklara abiliğini gösterememişsin demek ki git birazını azarla,toplarını kes bak nasıl abi diyorlar.
  20. LG telefon aldığım güne lanet olsun.Telefonu alırken alkollüydüm galiba.

×
×
  • Create New...