Jump to content

keyfoagam

Üye
  • Posts

    294
  • Joined

  • Last visited

About keyfoagam

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

keyfoagam's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

44

Reputation

  1. oem içine atıp kurulumun bitmesini beklemek donanım sürücü fazla ise çok zaman alabilir. Format bittikten sonra internete bağlanmadan driver ları geri yüklemek için Driver.exe çalıştırmak yeterli olacak mı?
  2. Format ekranında iken Shift + F10 tuşlayıp açılan cmd ekranında diskpart list disk yapıp resim atabilirmisin
  3. Günaydın kurulum yöntemi olarak DİSM yada cmd üzerinden kodla yüklemeyi denediniz mi?
  4. winreducer ile bir neden elden geçirme ihtiyacı duyduğunuzu sorabilirmiyim?
  5. Bu windowsdefender bağlantısını açamıyoruz. uyarısı verdi ilki. Endpoint kurdum controller çalıştırdım. Farklı bi menüye girdiğimde yaptığım ayar iptal edilmiş göründü.
  6. Sorun da o zaten. Defender silinmiş hatta "güvenlik gizlilik" bölümünde bile yok ama sordum sitesindeki defender controler indirdiğimde şüpheli dosya diyip siliniyor. Yada usbden crack li bi uygulama yüklediğimde crack hemen siliniyor. Bir şekilde arka planda çalışıyor. Sorun da o zaten. Defender silinmiş hatta "güvenlik gizlilik" bölümünde bile yok ama sordum sitesindeki defender controler indirdiğimde şüpheli dosya diyip siliniyor. Yada usbden crack li bi uygulama yüklediğimde crack hemen siliniyor. Bir şekilde arka planda çalışıyor. Ayarlarını açmaya çalışıncada "Bu windowsdefender bağlantısını açamıyoruz" uyarısı veriyor. Tamamen yükleyebilsem en azından pasif duruma getirebilirim.
  7. Malesef sordum sitesinden defender control programını indirir indirmez siliyor. Defender ayarlarına girip aktif bölümleri kapatmam gerekiyor ama ayarları açılmıyor.
  8. Merhaba indirmiş olduğum bazı iso larda defender tamamen kaldırılmış olmasına rağmen win 11 güncelleme aldıktan sonra defender tekrar hortlamış gibi usb den kurmak istediğim program crack keygenlerini otomatik siliyor. Defender ayarlar bölümü olmadığı içinde defender aktif tarama kapatamıyorum. Defender yükle için verdiğin yöntem malesef işe yaramadı. Nasıl yükleyebilirim?
  9. Güncelleme sonrası defender yeniden gelmiş gibi fakat defender ayarlar bölümünü göremiyorum, ayarlardan aktif taramayı kapatamıyorum, defender nasıl tam yükleyebilirim?
  10. Ekran kartı sürücüsünü de yeniden yükledim zaten günceldi ama sorun halen devam ediyor. Herhangi bir klasör içerisinde örneğin bir word belge oluşturmak istesem bile ismini değiştirmek için mecburen F5 yenile yapıp sonra değiştirebiliyorum. Masaüstünde herhangi bir sorun olmuyor. Dosya içinde oluştururken sadece oluşuyor.
  11. Reg kaydını yaptığım halde düzelme olmadı.
  12. Win 11 le ilgili sorun yaşıyorum. Masaüstünde herhangi bir klasör oluşturup isim vermek istediğimde sayfa yenileme(F5) yapmadan dosya ismi değiştiremiyorum, silmek istediğimde de yenile demeden silinmemiş gibi görünüyor. cmd yönetici olarak çalıştırıp şu kodları denedim: SFC / SCANNOW DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Regedit ten DontUseDesktopChangeRoute değeri verdim işe yaramadı, DontRefresh değerine çift tıklayarak bu değeri 0 yaptım işe yaramadı. Her işlem sonrası bilgisayarı yeniden başlattım.
  13. Yanlış anlaşılma olmasın bu sistem kurulmuyor usb üzerinden çalıştırılıyor.
  14. va7eyla denediniz mi ? kurulum oldu mu SSD ye
×
×
  • Create New...