Jump to content

asos34

Üye
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

738 profile views

asos34's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. ustalarım herkese slm cıhazım yenı degıl 32 bit cihazımda hala win7 mevcut ve 10 a gecmek ıstıyorum acaba stabıl olan işletim sistemi hangısını yukleyeyım link verebilirmisiniz.bana yardımcı olurmusunuz . @akillialay ustamızın yazdıgı işletim sistemi hangisi ben bulamadım.daha dogrusu bısuru eklenmıs ben işin içinden çıkamadım hangisini yuklemek için lütfen yardımlarınızı bekliyorum
  2. hocam benım pc 32 bit bu işletim sistemi pc me uyarmıx 64 yazmıssınız.
  3. hocam oncelıkle emeklerınıze saglık RUFUS pc de calıstırıp usb flash diski formatladım verdıgınız lınkten dosyayı ındırdım ve flashdısk ın içine attım sımdı pc ye format atacagım pcnın usb yuvasına flashdıskı taktım ve pc tekrar acıp aynen cd dekı gıbı baslayacak mı yoksa ufak tefek pc den ayarmı yapmak gerekıyor bu konuda bılgı verırsenız sevınırım saygılar
  4. VLC Media Player Private Full Cracked Tüm videoları Kaliteli Gösterir! VLC media player VLC Private, Özel kaynak kodlu, platformlar arası, bir ortam oynatıcı ve çatıdır. Çeşitli DVD, Ses CD, VCD ortamları ile hemen hemen tüm ortam dosyaları ve akış protokollerini oynatabilir. Özellikleri Basit, hızlı ve güçlü bir ortam oynatıcıdır. Her şeyi oynatır: Dosya, disk, web kamerası, aygıt, akış. Çoğu biçimi ek kodlayıcı/çözücüler yüklemeden oynatır: MPEG-2, DivX, H.264, MKV, WebM, WMV, MP3... Tüm platformlarda çalışır: Windows, Linux, Mac OS X, Unix... Tamamen ücretsiz, ajan ya da reklam yazılımı içermez ve kullanıcı işlemlerini izlemez. Ortam dönüştürme işlemleri ve akış sunumu yapabilir. Download: Yandex Direk Link: https://yadi.sk/d/cySDGJqcczKmP Dropbox Direk Link: https://www.dropbox.com/s/qzfdfbcjxcco1v5/vlc-2.1.5.1-win32.rar Crack: https://yadi.sk/d/Fc2fxBjfczm5m Arkadaşlar Vip Forumlardan Birinde buldum süper bir sürüm donation yapanlara gönderiyolarmış.
  5. dostum adam gibi cevap yazarmısın .farzetki senın dedıgın gıbı yayınlamıs.hemen boyle inciltmenmi lazım .yazık bea ayıp bea insan nezaketen tesekkur eder yahu.neyse ustat elinden geleni yapıp bizlerle paylaşmış.ustatıma tesekkurlerımı sunarım.
  6. arkadaslar yardım edecek bılgısını paylasacak arkadaslardan yardım beklıyorum.
  7. [quote name='2parmak' date='17 May 2011 - 09:06 ' timestamp='1305623168' post='1012067'] firefox opera yada hoşuna giden başka bir tarayıcı ile denemeni tavsiye ederim [/quote] bu tarayıcılarlada gırdım sonuc aynı .
  8. ustalar slm, mersin deki kardesıme hotmailden resım gondermek ıstıyorum fakat fotograf yukle bolumune tıkladıgımda Silverlight yukle dıyo yukluyorum yukledıkten sonra bılgısayarınızda son surum diyor.fakat aynı adsl hat uzerınde laptoptan gırdıgımde rahatlıkla fotograf yukleye bılmekteyım. acaba masaustu bılgısayarımdakı sorunumu nasıl cozebılrım lutfen bu konuda bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım saygılar sunarım.
  9. bilgisini paylaşacak arkadas yokmu cok acıl lazım.
  10. onuda denedım olmadı usta sorun nereden olabılır arkadaslar lutfen yardım
  11. slm arkadaslar il dısında olan arkadasıma bır kac tane resım gondermek ıstedım hotmailden.resimleri yuklemek ıcın fotograf bolumune tıkladıgımda resımleri daha onceden rahatlıkla yukleye bılıyordum.ama dun baktıgımda silverlight yukleyınız dıyor yukledım yuklemeden sonra zaten bılgısayarınızda silverlight yuklu dıyor.fakat resımler gondeermek ıcın bıturlu yukleyemedım.fakat farklı bır bılgısayarda yukleme yapma ımkanı oluyor.simdi resımlerı acilen gondermem lazım bu konuda yardımcı olursanız sevınırım saygılar.
  12. hocam bana BlueSoleil 6.4.305.0 crack lazım yardımcı olursan sevınırım
  13. hocam bana Ad-Aware pro ınternet sercurity 8.2.2 versiyonunun seriali lazım yardımcı olursanız sevinirim.
  14. sagol hocam ilgin için tskler.basarılı calısmalarının devamını beklıyoruz.
  15. usta slm oncelıkle boyle mukemmmel bır calısmandan dolayı tskler.dostum bende kendıme gore boyle bır katılımsız calısma yapmak ıstıyorum.bunu nasıl yaptın herangı bır programı varmı bılgı verırsen bızımlede paylasırsan sevınırım saygılar.
×
×
  • Create New...