Jump to content

arachnoid

Üye
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

700 profile views

arachnoid's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. bios ayarlarını yaptım, zaten usb'den boot da sorun yok. Ana menü açılıyor ve usb'den boot et ve clover boot et v.s. diye seçenekler çıkıyor. ilkini seçtiğimde bir çok hata mesajından sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. ikinci seçeneği seçtiğimde ise hiç bir şey olmuyor, ekran takılıyor.
  2. merhaba. bende asus zenbook ux32vd mevcut. usb'yi hazirladim, bios ayarlarini da yaptim, ilk secenekten boot ettigimde error uyarilari ile dolu bir ekranda yazilar kayiyor ve sonra bilgisayar kendini yeniden baslatiyor. intel core i7 islemci ve nvidia g-force ekran karti mevcut. sistem mi uyumsuz, yoksa ben mi beceremedim? Yardimci olabilirseniz sevinirim.
  3. arkadaşlar merhaba. bende Asus zenbook UX32VD var. bu cihaza hackintosh kurabilir miyim acaba? cevap verebilirseniz çok sevinirim.
  4. Ben açmadım konuyu ama yine de teşekkür ederim. Çok faydalı bilgiler bunlar. emeğin için sağol tekrar.
  5. http://www.facebook.com/akitgazetemiz

    HEDEFİMİZ:

    İnsanları doğru bir şekilde bilgilendirmek;

    Hakk'ın ve halkın sesi olmak;

    Zalime karşı mazlumun yanında olmak;

    Özgürlüğü savunmak;

    Dine Hizmet etmek, Hakk'tan yana olmak;

    Cesur ve ilkeli yayınlarla yalancıların mumunu söndürmek;

    Yalancı medyanın zehirli yayınlarına karşı panzehir olmak.

    Y...

  6. Arkadaşım çok teşekkür ederim. sonunda çalışan bir kalıp buldum nihayet sayende. şu anda senin sistemden yazıyorum. tekrar eline sağlık...
  7. En başından beri Tnctr kullanıcısıyım ve hep bu siteye bir faydam dokunsun isterdim. Sonunda böyle bir fırsat sunduğunuz için teşekkür ederim. Hemen kurdum bile...
  8. Belki absürd olacak ama bende airties wus 300 125mb/s kablosuz internet adaptörü var (masaüstü için). elimdeki mevcut driver ile xp'de sorunsuz çalışlıyor ancak vistada kurulumdan sonra sık sık devre dışı kalıyor. Windows 7 ise ayrı bir mesele, o da bluetooth adaptörü olarak görüyor. Bu konuda elinde mevcut dri,ver varsa ya da önerebileceğin bir çözüm varsa çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.
  9. çinli, portekizli v.s. arkadaşlarımızın çok işine yarayacak. Güzel paylaşım
×
×
  • Create New...