Jump to content

tuncerdabak

Üye
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tuncerdabak

  1. Bu konuda yazacak 2 konum var. 1.) Microsoft bir süredir anlaşmalı avukat'lık bürolarıyla firmaları arattırıp tehdit ediyor. 2.) Binlerce dolar verip kullanım hakkı aldığımız ürün için teknik destek alamıyoruz ve miili servet gidiyor. Bilgisayar firması çalışanları da dahil kendi yazılımlarımızı kullanmadığımız zaman bize herşey mübah.
  2. 2 neden olabilir. 1-) Anakart ile lcd monitor arasında inverter diye bir devre var o arızalanmıştır. (Takriben 60-70 $) 2-) Lcd ekran ile anakart arasındaki data kablosu arıza yapmıştır. (Takriben 40-50 $) en uygun ve garantili yaptırmak istiyorsan, eğer ki istanbul dışında isen de aras kargo ile karşı ödemeli gönder Notebook tamir firması, www.fokusbilgisayar.com.tr adresinden bilgilerine ulaşabilirsin.
  3. Aynı telefon hattına 2 tane modem bağlayamazsın. Adsl hizmeti aldığın firma bunu engelleyecektir çünkü mac adresleri farklı olacağı için sistem buna izin vermez. Ancak Sizin yapmak istediğiniz şey, 2 tane modem'i lan'a bağlamak ise bu kolay 1 tanesin dhcp si kapatırsın.
  4. Türk insanı mağazadan alış veriş yapmasını daha öğrenemediği için Tx firma mağduru insan çok diye düşünürsünüz tabi. Ürünü gelip görüp beğenip seçecek sonra eve götürdüm beğenmedim iade etmek istiyorum yok öyle keyfi işler. Tabiki bu ticari işletme kdv ve diğer vergileri kesip alacak. 1 ay sonra demişsin. Bu cihaz ayıplı ürün katagorisine girmez tabiki servis işlemlerini yapacak. Yurtdışından parça gelmesi ne kadar prosedürlü bir iştir bilmediğiniz için 30 günde tamir olur mu acaba diye düşünürsünüz. Bu işlem bazı firmalarda mesela Hx gibi 6 hafta bile sürer.
  5. LanVisor diye bir program var. İşini görür mü bir bak istersen.
  6. Hp-------> Üretici değildir. Fason üretim yaptırır. Markasını basar satar. Servis'i adamı burnundan getirir. Özellikle'de Pavilion serisi alırsan ! (Paran çoksa al !) Asus----> Üretimi kendisi yapar, sağlam cihazdır, Servis'i çok kalitelidir. Ürünü UPS kargo ile gönderirsin. Yapar gönderirler ! Lenovo----> Üretimi kenidisi yapar, servisi'de kalitelidir. Arıza kaydı açarsın kargo gelir alır geri getirir. Acer----> Alırsın şans işi. Arıza çıkmazsa kullan. Çıkarsa'da ayar tutmaz. Sony---> Nereden aldığın çok önemli ! Sony Euroesia garantisi olmasına dikkat et.
  7. 1993 de 386 sx bilgisayarım ile sabahlara kadar oynardım http://the-lost-vikings-1-0.indir21.com/[/CODE]
  8. İzmir Eski Foça Özel Eğitim Merkez Komutanlığı (Askeri Yaz Kampı) İnternet Kafe sorumlusu 84/4
  9. Adreste açıklamayı okursanız, Acronis ile istediğiniz yapılabiliyor.... http://www.sistem24.com.tr/v2/tr_index.asp?id=768
  10. Aslen Amasya'lıyım Konya'da yaşıyorum...
×
×
  • Create New...