Jump to content

ikmalcvs49

Üye
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ikmalcvs49

  1. Daha çok ofis programları, basit grafik tasarım programları kullanılacak gibi 5500tl en üst seviye alınabilecek laptoplar nelerdir?
  2. Şuan alınacak Freedos bir laptopa yüklenebilir mi?
  3. merhabalar bu pascal multiboot u hazır olarak belleğe kaydedip gönderebilecek var mı?
  4. Merhaba arkadaşlar sınıfımda lenovo masaüstü bir pc var buna format atıp win7 yüklemek istiyorum cd taktım yeniden başlattığımda yükleme ekranı vs çıkmıyor ayrıca boot seçeneklerine baktığımda da cd rom vs gibi seçenekler yok.
  5. Arkadaşlar yoğun araştırmalar sonucu şu iki ürün arasında kaldım. 1.si lenovo ideapad z510 i7 işlemci diğeri dell inspirom 5537 i7 işlemci. sizce hangisi daha mantıklı seçim olur?
  6. Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar. Lenovo,dell veya asus arasında bir seçim yapmam gerekse hangini neden seçmeliyim
  7. Merhaba arkadaşlar maximum 2000tl bütçem var dizüstü almayı düşünüyorum. Masaüstü pc 4 çekirdekli 2.4ghz işlemcili 2gb rami olan bilgisayarım var. Bunu aratmayacak performansı iyi bir dizüstü almak istiyorum.genel olarak ofis programları kullanıyorum az da olsa grafik tasarım programlarını kullanıyorum. Önerilerinize ihtiyacım var.
  8. Bütçem 100-150 arası. 2gb ram var. bilgisayarım vardı pazar günü sanırım ekran kartım yandı. Daha önceleride sıkıntılar olmuştu. Silgiyle silerek vs hallomuştu şimdi hiç bir tık yok. Sistemim hazır anlayacağın sadece ekran kartım bozuldu onu alacağım.
  9. Arkadaşlar anakartım Gigabyte p35 ds3l hangi ekran kartını almalıtım?
  10. [url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://f1211.hizliresim.com/13/g/fxr6q.png[/img][/url]
  11. Merhaba arkadaşlar herhangi bir sitede yer alan indirilmesine izin verilen dosyaların tamamını herbirini ayrı ayrı tıklayarak değil de tümünü birden kolay bir şekilde indirebilen bir program var mıdır? Örnek olarak bu sitedeki çalışmaların herbiri için ayrı ayır tıklayarak indirmek gerekiyor. Tümünü algılayıp heğsini tek tıklama ile indirebileceğimiz bir program var mıdır? http://www.yaraticiegitim.com/konu/3-sinif-dokumanlari/page/6
  12. Bir kere denedim olmayınca fazla da kurcalamadım. Sanırım tamamen modemin driveri kaldırdıktan sonra usbyi yüklersem olur değil mi? tek çıkış olunca ikisinden biri çalışır diye düşündüm. Teşekkürler ilginiz için.
  13. Merhaba arkadaşlar aklıma takılan yardımınıza ihtiyacım olan bir konu var. Evimde tek modem var bazen eşimle birlikte aynı anda internette işimiz oluyor. Modemim tek girişli bir model airties rt-102 usb bağlantısı da var. Bu modemle aynı anda iki pc nete nasıl bağlanır?Önerilerinizi bekliyorum. Şuan modem bilgisayara ethernet ile bağlı.
  14. Merhaba arkadaşım öncelikli olarak paylaşımın için teşekkürler. bu konularda acemi olmama rağmen açıklamaların gayet anlaşılır. İşlemleri adım adım yaptım fakat modemim listede yok. Modem markam US robotics 9105. Listesde 9106 ve 9107 var ama benim modem yok nasıl olacak yardımcı olursan sevinirim.
  15. Merhaba arkadaşım bana hp 1018 laser jet driverı lazım win xp için...
  16. Merhaba arkadaşlar ilk olarak tncvista2yi yapan arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım sisteminizi kurdum ve şuan için memnunum yalnız aklıma takılan bir sorun var. Anakartım = gigabyte ga p35 ds3l rev 2.0 Anakartımın driver cdsini takıp kurdum fakat xp’de kurduğumda yüklenen driver sayısı 5-6 kadarken vista da driver kurulumu bitince Sadece şunların kurulu olduğunu görebildim (tncvistaya yüklediğim) 1- INF Update Utility(Driver installed) 2- Realtek HD AUDIO Driver(Driver installed) 3- Realtek 8111/8168 LAN driver for gigabit (Vista)(Driver installed) Xp’de yüklerken bunlara ek olarak çıkanlar 1- INF Update Utility(Driver installed) 2- Realtek HD AUDIO Driver(Driver installed) 3- Realtek 8111/8168 LAN driver for gigabit (Vista)(Driver installed) 4- intel ıch usb2.0 5- microsoft uaa bus driver for high definiton audio acaba bu fark neden kaynaklanıyor?
  17. merhaba arkadaşım bana philips 107 e5 monitör için driver lazım işlemci intel xp pro işletim sistemi
  18. bileşenin konumu bulunamıyor. MSVCR71.dll bulunamadığından uyuglama başlatılamadı uyarısı alıyorum birçok kez tekrar yükledim sorun çözülmedi ne yapmalıyım
×
×
  • Create New...