Jump to content

Surlarprensi

Üye
  • Posts

    181
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Surlarprensi

  1. Windows 10 H2 Pro [IS Derlemesi 19044.1288] Türkçe Pre-Activated! linki kırık ilgilenebilirmisiniz
  2. arkadaşlar benim gibi şifreyi açamayanlar varsa şifre 123 müş.@forjest hocam baska forumda yazmış ama burda unuttu galiba. .@forjest Hocam sizde ana sayfaya şifre 123 yazar mısınız.
  3. @forjest Microsoft Visual C++ 2005-2008-2010-2012-2013-2015-2019 Redistributable Package Final x86.x64_Upd2021.1.21 programı şifre istiyor. göremedim şifreyi. tnctr.com, Forjest filan denedim olmadi. bilgin olsun.
  4. Merhaba, hocam sıfırlama denemedim ancak Farklı kullanıcı oluşturdum ama yine aynı hata devam etti. ClassicShell programını kurdum sorun ortadan kalktı. tekrar onu kaldırdım yine aynı hata devam etti. Tekrardan StartisBack kurdum. yine sorun ortadan kalktı. Çok önemli bir problem değil ama bilgilendirmek istedim.
  5. @forjest hocam merhabalar sistemlerinizi beğenerek kullanıyorum. ancak bir sorum olacak windows 10 Office 2016 entegreli sistemde . startisBack programını kaldırınca . windows kritik hata veriyor başlat menüsü bulunamadı diye. windowsun kendi başlat menüsüne geri geçiş yapamıyormuyuz ? yapabiliyorsak nasıl ? teşekkürler
  6. Maalesef şu anda bu dosyayı görüntüleyemez ve indiremezsiniz. Bu dosya yakın zamanda çok fazla kullanıcı tarafından görüntülendi veya indirildi. Lütfen dosyaya erişmeyi daha sonra yeniden deneyin. Erişmek istediğiniz dosya özellikle büyükse veya çok sayıda kişiyle paylaşılıyorsa dosyayı görüntülemek veya indirmek için 24 saate kadar beklemeniz gerekebilir. Bir dosyaya 24 saat sonra hala erişemiyorsanız alan yöneticinizle irtibat kurun.
  7. Önce IObit uninstaller ile programı kaldırdım, kalıntıları temizledim, Ardından Garantiye almak için Adobe Acrobat Celaner uygulaması ile Adobe Acrobat DC yi kaldırdım tüm REG kayıtlarını ve kalıntıları temizledi, ve ardondan @iceduman arkadaşın dediği AppData Klasörlerini temizledim, son olarak temp ve %temp% klasörlerini temizledim.... 35 versiyonunu Direk Yönetici olarak çalıştırdım ve sonuç PRO olarak kullanıyorum şimdilik sorun yok. teşekkürler..
  8. @senyor3 bende temiz bir kurulumdan sonra bu hata ile karşılaştım
  9. sistemi indirdim kurdum güzel kasmıyor . ancak UltraIso gibi bazı programlarda Türkçe karakter sorunu yaşıyorum. daha önce oluşturduğum makrolar içeren Excell dosyalarında türkçe karakter sorunları yaşadım özellikle makro isimlerinde (ğ,ı,ş) gibi karakterler bozuk olduğundan makroları çalıştırmıyor. Ayrıca VBA içerisindeki Türkçe karakterlerle yazılmış mesajları falanda bozuk gösteriyor. Kodlarda sorunsuz görünürken örneğin Msgbox"Bu yazı Türkçedir" kodu düzgün görünürken. ekrana mesaj gösteriği pencerede türkçe karakterler bozuk görünüyor. (Not: Aynı dosyayı başka PC de açıyorum sıkıntı yok, Office Kaldırıp başka Office sürümleri kurdum sonuç değişmedi. )araştırdım biraz ama çözemedim. varmı başka bu tarz problem yaşayan ?
  10. güzel bir sisteme benziyor ellerine sağlık. ancak merak ettiğim bir kaç soru var. bu sistemdede diğer "Alpelwin 7 [X86]-[X64] Home Premium 2015" dek iözelliklerde mevcut mu örneğin sağ tık taki kısa yollar özellikler vs.  ?
  11. UEStudio 14  Program Linki : http://tr.rghost.net/52371786 (crack içindedir)    Açıklama :  Web editörüdür. notepad++ 'ın daha gelişmişidir.     katılımsız yapılırsa sevinirim. Teşekkürler
  12. Nupshare PhpED 11 - 12 serial crack yada patch bulabilir miyiz bir türlü bulamadım.
  13. bilgisayarın başlangıçtaki tüm programları deaktif edip açmayı denedin mi ? format atmayıda deneyebilirsin son çare olarak.
  14. arkadaşlar bayağıdır arıyorum "Personal Finances Pro 5.5 " programının full / serial / crack'ını arıyorum yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.   home :http://alzex.com/tr/purchase.html&utm_nooverride=1
  15. http://www.gold.com.tr/netmaster-wds-300-802-11n-300-mbps-ap-router-2x5-dbi-anten_u    kullanıyorum gayet memnunum. hem 150 Mbps liği var daha makul fiyata 54 TL.
  16. aynı numaraya .oklu üyelik vermeyen sistemlerde zor olur  o  yol işlemez sonuçta sınırlı sayıda tel. no verebilirsin. email da farklı sınırsız email adresi üretilebiliyorsun. 
  17. idm nin kurulduğu dizinde bulunan indirme yardımcılarını chrome,mozilla ya ekliyorum sorun kalmıyor bende. daha öncede forumda konuşulmuştu .  katılımsız idm konusuna bakarsanız bulursunuz daha detaylı  
  18. download linki kırık. yenilerseniz sevinirim
  19. Öncelikle ellerine sağlık ama birkaç birşey merak ettim. Pro sürümün Çalışma şekli nasıldır bilmiyorum ama free sürümde linkler letitbit.net sitesine yönlendiriyor öyle ise bu programı kurmanın mantığı nedir ?  Pro sürümde linkleri kendi sunucunuzda sakladıysanız linkleri ini dosyasında tutmak mantıklı olmaz bence. kullanıcılar linklere kolayca ulaşıp downloader programlarla yüksek hızda indirmeye çalışır ve sizde sunucu sağlayan firmanızla sorun yaşarsınız. şimdilik bu kadar :)
  20. Program Adı : NuSphere phpED Professional v8.1.8115 Açıklama : Nusphere kod yazanların bol fonksiyonları sayesinde rahat ve hızlı bir şekilde çalıştıkları ücretli bir PHP IDE  programdır. Özellikle include özelliği çok hoş olan Nusphere include parametrilerini eksiksiz bir şekilde ekleyebiliyor   Özellikler: Full Support for PHP 5.4 traits. Update of PHP bundles distributed with PhpED. The latest version for embedded Firefox 15.0.1 PhpUnit updated to version 3.7.3 – fully integrated with PhpED. PEAR is updated to 1.9.4 (with PhpED your PEAR install is only one button click long) Faster code completion and lower memory consumption. Release Name: NuSphere.phpED.Professional.v8.1.8115-DOA Size: 244.09 MB   Install Notes Registration : see key.txt Note : As usual, block app with fw when registering     Download [spoiler] http://rapidgator.net/file/71098774/NuSphere.phpED.Professional.v8.1.8115-DOA.rar.html OR http://turbobit.net/spuoq898dqmk/NuSphere.phpED.Professional.v8.1.8115-DOA.rar.html OR http://extabit.com/file/2dtq23sunajge/NuSphere.phpED.Professional.v8.1.8115-DOA.rar OR http://uload.to/6hht6zfka0ri/NuSphere.phpED.Professional.v8.1.8115-DOA.rar OR http://ul.to/yvwrr7sp/NuSphere.phpED.Professional.v8.1.8115-DOA.rar [/spoiler]   şimdiden teşekkürler.
  21. veri tabanını aç şu resimdeki tabloyu açmadan sağ tıkla tasarım görünümüde aç gibi bir seçenek olmalı. ordan aç. tipini değiştir. 
  22. easeus data recovery full sürümüyle bir kaç defa denemiştim. Fdisk yapmılmış hdd den bile %70-%80 oranında verileri geri getirdi. hepsi de sağlam. denemeni tavsiye edebilirim.
×
×
  • Create New...