Jump to content

molell

Üye
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by molell

  1. http://www.mediafire.com/download/jjqzbzj273t6fqq/BOOT.LST   Hocam bu win8 boot.lst dosyası diğeri ana menü dosyası olması lazım. Aynı yere uploadladığım için link aynı kaldı ama dosya değişti boyuta bakabilirsin. Bunu win8 klasörüne atarsan sıkıntı kalmaz sanırım :)
  2. Pardon walla sanırım ben yanlış boot.lst attım :( Usb arkadaşta kaldı, yarın gece bu saatte bütün boot.lst'leri yüklerim buraya :)
  3.   buyur hocam http://www.mediafire.com/view/jjqzbzj273t6fqq/BOOT.LST
  4. Arkadaşlar usb ile boot ettikten sonra çözünürlük menüsü geliyor ordan ileriye gitmiyor hiçbiri çalışmıyor, sadece "xp kurulu hdd ile devam et" yada "7/8 kurulu hdd ile devam et" seçenekleri çalışıyor. Sorun ne sizce ?
  5. molell

    Hp Sogutma

    Bildiğim kadarı ile G6'larda edilgen olarak fan çalışıyor. Belli bir ısıya gelince çalışmaya başlıyor ve ısı düşünce fan kapanıyor. Bios ayarı ile fanı aktif yapabilirsin ama bu fanı en yüksek devirde sabit çalıştırmyacak. Sadece normal kullanımda da aktif olarak soğutucak ama ses ve pil olarak dezavantaj sağlıyacak sana. Ben bu şekilde DV6 kullanıyorum. En aktif kullanımda ısı 85 derece olabiliyor. Hatta 105 dereceyi de gördüm. Fan arıza yapmıştı, garantiye göndermeden önce işlemci yanıcakmı bakalım diye denemiştim ama yakamadım :)
  6. [quote name='tr_nofear_tr' date='31 May 2011 - 17:32 ' timestamp='1306863122' post='1021672'] Kardeş aynı sorun bendede vardı.Power ışığı yanıyordu ama hard disk ışığı yanmıyordu anakartı deiştirdim düzeldi.......... [/quote] aynı benim gibi anakart gitmiş
  7. Şundan emin olabilirsin, eğer yeni ekran kartı taktıysan ve güç harcayan bir kartsa power yetmiyor olabilir. Anakartın rem slotları yada remler arızalı olabilir. Anakart arızalı olabilir. Sen rem değiştirdim demişsin o zaman, +Anakartında dahili ekran kartı warsa, monitörü ona bağla harici kartını çıkar. +Pcnin ve monitörün güç kablosunu çıkar, 5 dk sonra pc yi çalışıtır. +Ana kartın arkasını kontrol et, büyük ihtimal ısıdan dolayı bir sararma görüceksin, sararma var ise artık yeni bir ana kart almayı düşün bence Kendi anakartımdan biliyorum. Eski anakartım aynı arızadan bir kenarda boş boş duruyor
×
×
  • Create New...