Jump to content

darkstarss

Üye
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

darkstarss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Teşekkür ederim deneyip sonucu yazarım.
  2. Gerekli ayarları biliyorum onda sorun yok. herşeyi düzgün yapmama rağmen boot olmuyor. DVD sürücüde sıkıntı yok onuda değiştirdim.
  3. Arkadaşlar merhaba. Windows 8 iso kalıbını nero ve imgburn ile yazdırıyorum fakat 2 farklı bilgisayarda denememe rağmen açılışta boot olmuyor. Gerekli ayarları yaptım,2 farklı iso kalıbı indirip düşük hızda problemsiz yazdırmama rağmen sonuç alamadım. Sizce problem nedir.
  4. Format atarken yanlışlıkla biçimlendirmiş olabilirisin.Farklı bir bilgisayara bağlayarak dene birde.
  5. samsungun malzeme kalitesi çok düşük.O fiyatlarda çok kaliteli htc alabilirsin.malzeme kalitesi vs her anlamda rakiplerinden uza kara üstün.
  6. Htc one x 32 gb beyaz cevizlibağ vatanbilgisayardan aldım.Yaklaşık 1 sene 2 ay daha garantisi devam ediyor. üzerinde kılcal minicik bir çiziği bile yok.yanında yurt dışından aldığım 3 adet kılıfıyla birlikte satıyorum.kutusu,faturası,kılıflar ve bütün aksesuarlarıyla verilecek.spot ürünlerle karşılaştırma yapmayınız..çok küçük pazarlık payı vardır. 1.100 tl http://imageshack.us/photo/my-images/191/fotorafeq.jpg/][IMG]  
  7. hiç bir sorun olmaz..önce biosu güncelle ardından sistem kur.
  8. iptal et paran geri iade olur sıkıntı olmaz.yıllardır alışveriş yapıyorum.
  9. Elektronik herşeyimi buradan alırım. sorunsuz bir firma.
  10. bahsettiğin işlemcinin ancak 2. elini bulabilirsin.üzerine neler çıktı..sen bilgisayarını değiştir en iyisi.imkanların doğrultusunda.
  11. biostan audio ayarlarını kontrol et. bağlı olan ses sitemini farklı pc de dene...hala gelmiyor ise anakartının da problem olabilir.
  12. bahsettiğin ayarı yaptıktan sonra 192.168.1.1 ile bağlanamıyorsan. modemin arka tarafında küçük bir düğme vardır,kürdan gibi ince bir cisim ile 5 saniye basılı tut,ayarlar sıfırlanır.sonrasında ayarlarını tekrar girmen gerekir.
  13. ben bir konu açımıştım. cd yazdırma problemi alabilir. imgburn adında bir program var bununla yazdır öyle dene istersen.
  14. amacına göre değişir. oyun oynuyorsan nvidia daha iyidir çoğu oyun şirketiyle anlaşmalı olduğundan daha iyi performans alırsın.
  15. nero 9 ve ultra iso 9 versiyonları ile 10 tane farklı hızlarda yazdırmama rağmen hiç biri düzgün yazdırmadı... eski versiyon olmalarından kaynaklanıyor olabilir.. sorunu ımgburn ile yazdırarak çözdüm.
×
×
  • Create New...