Jump to content

utquick

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About utquick

Recent Profile Visitors

734 profile views

utquick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Mantıken yazılımsal olarak olabilirliği var diye düşünüyorum bulursam bir gün buraya yazarım.
  2. Bir sorum olacak. Multiboot sistemlerde iso dosyalarını harala gürele hazırlıyoruz. O kadar emek ve zaman boşa gidiyor. Sonuçta bir flaşta 10 işletim sistemi oluyor ve bunu uzun uğraşlar sonucu hazırlıyoruz. Şöyle bir sistem yok mu? Mesela elimde win10.iso win7.iso linux.iso gibi bir sürü iso kalıpları mevcut. bunları atayım flaş belleğin içine boot esnasında hangisini boot edeceğim sorulsun. ama bunlarla ilgili bir hazırlama aşaması olmasın. yani her tür iso dosyası ile bilgisayarı boot edebileyim. Gerekirse flaş belleğe 100 tane iso dosyası ekleyip istediğimi seçerek boot edebileyim böylece elime her yeni geçen iso kalıbını da flaş belleğe atabilirim Bunun bir yöntemi olmalı var mı ????????
  3. Linux sürümlerinde hata çıkartıyor bunu aşmanın bir yolu var mı mesela BackTrack SlaxLinux gibi sürümler kullanıyorum bunların isolarını usb ye yerleştirsemde olmuyor mesela bactrack açılır gibi oluyor açılmıyor hata veriyor. Sanırım Linux için özel bir durum söz konusu yanlışmıyım ?
  4. Ben direkt olarak bu oyunların içinde en güzeli olan Worms Armageddonnun sitesini veriyorum. Çünkü bu oyunlar eskisi gibi setup a tıklayım da çalışsın olmuyor. Win7 Win8 çıktı günümzüde yamalı şekilde çalışıyor falan. Nasıl çalışması gerektiği sitemizde mevcut... www.wormsturk.com
  5. Bu oyunla ilgili tek türkçe kaynak sitesini veriyorum www.wormsturk.com
  6. Yahu Hepsiburada iyice cozuttu şikayet ettim bende http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1434647/

  7. Yahu Hepsiburada iyice cozuttu şikayet ettim bende http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1434647/

×
×
  • Create New...