Jump to content

arrester

Üye
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Adana
  • INTERNET

Recent Profile Visitors

280 profile views

arrester's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. arrester

    Ram Uyumu

    [quote name='blade92' date='05 June 2011 - 19:35 ' timestamp='1307302556' post='1024863'] merhaba arkadaşlar biostar u8798 model anakart kullanıyorum ve üzerinde 512 mb kingston ddr 400 ram mevcut yan slotuna başka marka 1 gb ddr 400 ram alsam sorun yaşarmıyım acaba bazı kişilerin aynı özellikte ram kullanmasına rağmen farklı marka olmasından dolayı sorun yaşadığını duydum siz ne düşünüyorsunuz acaba. Extra almayı düşündüğüm ram http://www.exa.com.tr/oem/bellekler/oem_1-326-1455.html Anakart özelliklerim http://www.biostar-usa.com/mbdetails.asp?model=u8798+pro yardımcı olursanız uzun süredir bununla uğraşıyorum... [/quote] Şimdi iyi bir sistemin olsaydı sana evet sorun yaşarsın derdim ama suan için bir problem yok alırken ramlerın ddr400 lerde CL3 olduğuna bak tamam..
  2. pc işlemci soketi aynı olmadığı için frekansları gönderemez pc anakartına elektırık gelır fanı calıştırı ama goruntu gelmez hemen yerşine 478 pin bir işlemci bul çalıştır.
  3. Merhaba Almak isteğin monitor performans açısından oldukca başarılı. Monitörü alırken full led olup olmadığını öğren cunki ledler kendi aralarında 2ye ayrılmışdurumda. bilgine. ama ürün çok guzel performansı seni delirtir.
  4. 1.forum kurallarından dolayı acil başlığını değiştir sil. 2.önce sana şu açıklamayı yapım bir harici usbflash bellege işletim sistemi kurulmaz cunku hariciler c bolumu yoktur bu yünzden kurulsa bile mavi ekran hatası verecektir kurulumu sorunsuz yapmak isitıyorsan reg ve inf uzantılı dosyaları editlemen gerekiyor bu uzantıları editlemeyi araştırırsan daha iyi öğrnemiş olursun Harici hdd xp kurmak istiyorsan ilk önce anakartının Harici hdd boot desteği varmı diye bak varsa boot seçeniğinden hdd seçip bu alana yukleme yapabilirsin. 3.boot seçeneğin yoksa bios update yap büyük olasılıkla o seçenek gelecek. işletim sistemi kursan bile usb den oldugu ıcın cok yavas olacak yeni bir hdd almanı tavsıye ederım.
  5. benımde olmustu boyle yaptım Ayarlar>Denetim Masası>Klasik Görünüm> yönetimsel araçlar>bilgisayar yönetimi ve Depolama altında disk yönetimi ni seçip usb belleğinizi bulun (büyük ihtimal disk1) sonra yandaki beyaz alana sağ tuş tıklatıp bölüm oluştur deyin
×
×
  • Create New...