Jump to content

osman600rr

Üye
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

507 profile views

osman600rr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Arkadaşlar merhaba. Idm 6.28 build 11 yükledim. Fakat hangi crack ve patch yi uygularsam uygulayayım hep aynı uyarıyı alıyorum. Idm çalışmaya devam ediyor fakat her indirmeden sonra bu uyarıyı veriyor. Daha önce fake serial hatası alırdık fakat çözüm olurdu ama bu farklı. Uyarının resmini ekliyorum. Çözümü bilen varsa paylaşırsa sevinirim. bu arada idm yi tamamen ccleaner ile silip kayıt defterini temizleyerek tekrar kurdum sonuç alamadım.
  2. [quote name='köylü' timestamp='1351941474' post='1252919'] Katılımsız kurulum destek bölümündeki update paketi ekimaio.exeyi calıstır dosyalar kopyalandıktan sonra c sürücüsünde test klasörü içerisindeki dvd1 klasörüne orijinal msdn x64 ultimate iso dosyasının içeriğini çıkar ilk acılan cmd ekranını kapat ve ekteki cmd dosyasını yönetici olarak calıstır cmd sadece homebasicx64 sürümüne güncellemeleri ekler ve iso olusturur[attachment=911:64HOMEBASIC.rar] [/quote] Yardımların için çok sağol kardeşim. Ben elimdeki orijinal isodaki tüm sürümlere update ekleyip öle format atmışdım. Senin verdiğin cmd zamandan kazandırır sağol emeklerin için.
  3. Malesef olmadı. install.win okunamıyor eksik yada hasarlı kontrol edip tekrar deneyin gibi bir hata verdi kardeşim. Herşey için sağol. Şimdilik tek çare orjinal isoya senin ekim updatesini ekleyip onunla kurulum yapmak. Benin gibi sorun yaşayan başka kişilerde varsa sölediğin x86 kurulumunu bizim gibi x64 orjinal key kullananlar için yaptığın sistemi 64bit üzerine kurulum yapılacak şekilde düzenleme ihitimalin olabilir mi? Yada sadece ekim güncellemeli ve masaüstü simgeleri aktif gelecek şekilde sadece 64 bit sürümler yaparsan alternetif olarak çok makbule geçer. Kolay gelsin.
  4. Köylü kardeşim söylediğin gibi elimdeki orjinal isodan install.wim ile senin sürümdekini değiştirdim ve pc ye yükledim aktivasyon sorunsuz bir şekilde gerçekleşdi. Fakat bu sefer senin yaptığın simgeleri masaüstüne getirme ve ekim güncellemeleri hiçbirisi doğal olarak yüklenmedi. Tahminin doğru çıkdı sistemin x86 üzerine kurulum yaptığı için X64 sistem kurduğumuzda aktivasyon sıkıntısı çıkıyor en azından bende öyle oldu 2 kez denedim ve sonuç aynı. Benim gibi X64 sistem kurup elinde 64bit orjinal lisans giren ve sorunsuz aktivasyon yapabilen varsa haber versin arkadaşlar. Köylü dostum bende senin verdiğin ekim updatelerini bendeki orjinal iso ya update yaptım ve onunla kurulum yapacağım. Senden son isteğim sitede araştırdım ama bulamadım. Senin sistemdeki gibi kurulum bitince simgeleri ototmatoik olarak masaüstüne getirtmek için yapmam gereken nedir? Verdiğin bilgiler ve desteğin için ayrıca teşekkür ederim.
  5. Elimdeki orjinal yükleme yaptığım sürüm bu: tr_windows_7_Ultimate_with_sp1_x64_dvd_u_677404. Bu dvd den sadece bir işlem yapıp tüm sürümleri göstermesini sağlamışdım. Daha sonra HomeBasic 64 Bit kurup elimdeki lisans anahtarını girerek sorunsuzca aktivasyonumu yapmıştım. Üstelik sp1 ekli dvd de. Senin yaptığın sistemden kaynaklanıyor demiyorum ama benim gibi yükleme yapıp girdiği orjinal lisansı kabul etmeyen varsa ve bunu çözüme ulaştırdıysa bir fikir verebilir diye yardım almak istedim. Erken yanıtın ve ilgin için çok teşekkür ederim.
  6. Köylü kardeşim çalışman için çok sağol emeğine sağlık bir sorunum var bilgin varsa ve aydınlatırsan sevinirim. Daha önce laptopa msdn indirilmiş Home Basic yükleyip pc min altında bulunan orjinal homebasic keyi ile sorunsuz aktivasyon yapmışdım. Fakat bugün senin hazırladığın sistemden tekrar homebasic kurdum ama nekadar uğraşırsam uğraşayım lisans anahtarımı bir türlü kabul etmedi. 2 kez tekrar format attım yine olmadı. En son çare telefonla etkinleştirme yapmak istedim fakat görevli bana ''Yükleme yaptığınız cd-dvd orjinal değil sorununuz bundan kaynaklanıyır'' dedi. Bu sorunu çözebilirmiyiz yada görevlinin sölediği doğrumudur? Eğer ki doğru ise senden ricam orjinal homebasic sistemime senin updateleri nasıl ekleyebilirim bana en uygun önerin nedir. Şimdiden sağol.
  7. Size verdiğim Asus Driver linkinde bilgisayarınızın bütün fonksiyonlarının çalışması için gerekli driver ve programlar mevcut. Oradakileri yüklerseniz büyük ihtimal bahsettiğiniz bütün özellikler eskisi gibi çalışır.
  8. Rica ederim çözüm olduysa ne mutlu bana. Key konusuna gelince bilgisayarın arkasındaki keyler windows 7 nin hangi versiyonu içinse sadece o versiyonu kurarsan geçerli olur. Büyük ihtimal pc nin arkasındaki windows 7 lisansı Home Basic yada Home Premium dur. Zaten etiketin üstündede hangi sürüme ait olduğu yazar. Sen farklı bir sürüm kurduysan örneğin Ultimate gibi senin girmeye çalıştığın key i kabul etmez.
  9. Eğer ingilizce sitesinde sıkıntı yaşarsın diye sayfanın türkçe versiyonunuda veriyorum. İşletim sistemini seçmeyi unutma. Burada da LAN ve KABLOSUZ bölümlerinden indireceksin driver ları. [url="http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=tr-tr&p=3&s=339&m=x93sm&os=&hashedid=n%2fa"]http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=tr-tr&p=3&s=339&m=x93sm&os=&hashedid=n%2fa[/url]
  10. Buradaki Driverları yüklemediysen LAN ve WIRELESS yazan bölümden indirip bilgisayarına kurman gerekiyor. Burada dikkat etmen gereken husus wireless diriver inde. Çünkü Asus aynı modelde 3 farklı wireless entegresi kullanmış. Bunlardan senin bilgisayarındaki wireless sürücü modeli hangisi ise onu yüklemen gerekiyor. Eğer ben modelini bilmiyorum dersen sırayla indirip deneyerek de bulabilirsin. Link aşağıda. [url="http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&p=3&s=339&m=X93SM&os=&hashedid=n%2fa"]http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&p=3&s=339&m=X93SM&os=&hashedid=n%2fa[/url]
  11. [font=arial,helvetica,sans-serif]Dostum verdiğin bilgilerde Asus un en az 4 modeli var birbirinden farklı. Bana örnek olarak şu gibi ([color=#444444][size=2][b]Asus X54C-SX047D) bir örnek verirsen daha hızlı ve net yardımcı olurum.[/b][/size][/color][/font]
  12. Laptop ' un markasını, modelini ve yüklediğin işletim sistemini bit versiyonu ile birlikte yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.
  13. nokia store den ovi haritaların son güncel hali var.onu indirip kurman gerekiyor.eğer yine olmazsa telefonu ovi suit programı ile pc ye bağla.ovi suitte haritalar bölümünü seç.telefonundaki harita programının güncel olup olmadığını denetleyecek. değil ise günceller böylelikle işini görmüş olursun. bütün bunlara rağmen sonuca ulaşamazsan ilindeki nokia care onarım noktalarına gidip cihazına son güncellemeyi garanti kapsamında ücretsiz güncelleme yükletebilirsin. iyi günler.
  14. Bilgisayarınız için gerekli en önemli şey, driverlarınızdır. Driverlar, ilk çıktıklarında bazı hatalar verebilir ve bu hataları gidermek için üst sürümleri çıkar. Bu program bilgisayarınızdaki tüm driverların sürümlerine bakarak güncelleri indirip kurmanızı sağlayacaktır. Program ile driverlarınızı sürekli güncel tutabilirsiniz. Bilgisayarınızdaki tüm driverları otomatik olarak tarar, güncel sürümü çıkanları sizin için download eder ve bunları kurmanıza yardım eder. http://ul.to/13sgl2[/CODE]
  15. çok sağol arkadaşım emeğine sağlık çok işime yaradı.
×
×
  • Create New...