Jump to content

nofix

Üye
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1362 profile views

nofix's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

9

Reputation

  1. Ellerinize sağlık. Çok verimli bir sistem olduğuna eminim. Şu an sizin 'windows 11 programlar ekli' sisteminizi kullanıyorum. Bunu da indirip bir usb bellekte hazır edeceğim. Teşekkürler.
  2. Ellerinize sağlık. Şu an bu sistemi Monster Abra V5 17.2.3 sistemimde kurdum. Gayet güzel bir sistem olmuş. Artık windows 10'a veda ettim
  3. Merhaba hocam. Samsung Nc10 netbook için paylaşımınızdaki sayfadan x32 şeklinde bir sürüm kurtarır mı acaba? Malum 1 gb ram ve intel atom işlemci var bahsi geçen sistemde.
  4. nofix

    Aliexpress

    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Sanırım sabır isteyen bir süreç olacak. Ciddi fiyat avantajları var, değerlendirmek gerek diye düşündüm. Hayırlısı artık. Bekleyeceğiz.
  5. nofix

    Aliexpress

    Merhaba arkadaşlar. Aliexpress sitesinden ilk kez alışveriş girişimi yaptım. Sizler arasında bu hususta deneyimi olanlara danışacağım şeyler var. İki siparişim oldu, üsttekinde sorun yok sanırım da alttaki siparişimin karşısında 60 günlük bir süreç görünüyor. Bu normal midir? "Open Dispute" seçeneği 10 günden sonra aktif oluyor değil mi? Vazgeçmek adına soruyorum o siparişten. Daha hızlı illa bir mağaza olacaktır. Nasıl bir yöntem var başka izleyebileceğim? (Kırmızı çerçeveye aldığım bölüm)
  6. Lisans iyidir. Elinde kalan varsa fazladan; rica etmiş olayım ben de.
  7. Ellerinize sağlık. İndirip rufus'la belleğe atıp kurdum.  Şu an Home X64 kullanıyorum. ---   Etkinleştirme sorunu daha doğrusu kısa süreli etkinleştirme sorunu var gibi :) 30 Eylül'de bitecek. O zamana kadar herhalde kalıcı çözüm çıkar.
  8.     Teşekkürler KintaRo. Haklısınız yaş belirtmemiştim. 11 yaşında kendisi. Bu doğrultuda önerilerinizi bekliyorum. Yarın listeyi teslim edeceğim.
  9. Merhaba arkadaşlar, (oğlum için) bir tanıdıktan PS3 500 Gb alacağım. Oyunlar yükletilip o şekilde teslim edilecek yani muhtemelen cafede kullanılmış 2. el bir cihaz olacak. Bu 500 GB kapasiteyi en uzun süre verimli ve keyifli olarak kullanabilmek için 1- Oyun tavsiyeleriniz neler olur? (Fifa15 + GTA V banko olacak, ilave olarak ne yükleteyim?) 2- Bu şekilde kırılmış vaziyette alınan ps3 mesela bir film dvd, harici diskten film veya orijinal ps3 dvdsi takıldığında okur mu? Ya da media player amacıyla da kullanılabiliyor mu?
  10. Bölge için uygun olmadığını söylüyor keyin. Denedim ama olmadı. Nod 32'ye döndüm ama yine de 90 gün iyi olurdu.
  11. Gayet güzel bir çalışma olmuş. Ellerinize sağlık. Şu an Win 8.1 X64 kullanıyorum. USB bellek tam bir servis çantası gibi oldu. :)
  12. İlk versiyonunu Türkiye'de satışa başladığında aldım, 4 Gb olanını yani. Fiyat/Performans ürünüdür discovery, şu ana kadar deneyip açamadığım hiçbir oyun olmadı. Kamera için şunu diyebilirim, fotoğraf kalitesi çok iyi diyemem ama müthiş video performansı var. Hız olarak kesinlikle tavsiyemdir. En az 3 kez güncelleme geldi, yazılımsal tabi. İşletim sistemi olarak değildi bu güncellemeler. Kitkat hazırlıklarının sürdüğünü düşünüyorum, söyledikleri zamanı geçtik. Sanırım yakın zamanda gelir.   ---   Discovery Elite var tabi bir de, ona zaten diyecek birşey yok. aynı özellikte telefonu başka firma yapsaydı sanırım fiyatı 2400 Tl'den aşağı olmazdı.   Netice olarak, discovery fiyatıyla-performansıyla tercih edilebilecek bir telefon bence.
  13. Norton'u yıllardır dener kullanırım, kalıcı bir çözüme hiç rastlamadım. Promosyon dağıtılan lisanslar hariç. Onlar da en fazla 3-6 ay oluyor.
  14. Codegen Ultimix99 kullanıyorum. 1 hafta oldu. Çok memnunum. Tavsiye ederim. [CODE] http://www.hepsiburada.com/liste/codegen-ultimix99-16gb-97-tablet-5-adet-hediye/productDetails.aspx?productId=bd301858&categoryId=3008012 [/CODE]
  15. Part12 listede yok. Eklemeyi unutmuşsunuz sanırım.
×
×
  • Create New...