Jump to content

zlatan.ibo

Üye
  • Posts

    165
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Male
  • TÜRKİYE

Recent Profile Visitors

1660 profile views

zlatan.ibo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

9

Reputation

  1. Merhaba Aşağıda resimli anlatımla aktarmış olduğum kurulum sürecini => "Katılımsız Kurulum Paketi" haline getirmem mümkün müdür ? Katılımsız Kurulum Paketi hazırlama konusunda herhangi bir deneyimim bulunmuyor. Deneyimli arkadaşların, destklerini beklemekteyim. KURULUM DOSYASI DETAYLARI: Version: SolarWinds Agent 2.4.2285.4 Dosya Uzantısı: ".msi" KURULUM DETAYLARI VE GÖRSELLERİ: "Çift Tık" veya Sağ Tık "Install" deyip Kuruluma Başlıyoruz. Sözleşme Kutucuğunu İşaretleyip, "Next" ile devam ediyoruz. "Next" ile Devam Ediyoruz. Bu Ekranda Bir değişiklik yapmadan, "Next" ile devam ediyoruz. Bu ekran önemli => Server IP | Username | Password alanlarını manuel olarak giriyorum, "Next" ile devam ediyorum. (Buradaki alanları otomatik doldurmasını yaptırmak istiyorum.) Server IP | Username | Password doğruladı, "Next" ile devam ediyorum. "Install" butonu ile kurulumu başlatıyorum. İyi Çalışmalar.
  2. @Emre028 Hocam çok teşekkür ederim Elinize Emeğinize Sağlık.
  3. Ne İşe Yarar bu program arkadaşlar aydınlatır mısınız
  4. Arkadaşlar Merhaba @Emre028 Hocanın da belirttiği üzere FortiClinet VPN yazılımı çalıştığımız kurumlara uzaktan erişim için kullanılan bir yazılımdır. ( Yasaklı sitelere giriş için kullanılan bir yazılım değildir. ) Benim burada sormak istediğim program ilk kurulurken internet üzerinden online olarak indirme yaparak kurulmakta ve bu ciddi zaman almakta. Bu İndirme işlemi sırasında inen dosyaların tamamını toplayıp katılımsız hale getirip; indirme aşamasını beklemeden kurmak istiyorum. Şunu da belirteyim katılımsız program yapma hakkında bilgim deneyimim yok. Deneyimli arkadaşlar aşağıdaki linkteki kurulumu indirip test amaçlı kurup katılımsız yapabiliyorsa bana da forumda başka kullanan arkadaşlara da fayda sağlayacağını düşünüyorum. İndirme Linki : https://filestore.fortinet.com/forticlient/downloads/FortiClientVPNOnlineInstaller_6.4.exe Saygılar.
  5. Merhabalar Arkadaşlar ; FortiClient VPN yazılımının kurulum aşamasında İnternet üzerinden uzun süren bir İndirme işlemi sürmekte, bu indirme bittiğinde çok kısa bir sürede kurulum gerçekleşmektedir. Deneyimli arkadaşlara bu konuda bir kaç sorum olacak. Bu programın kurulumu tamamlandıktan sonra "Katılımsız Kurulum Paketi" Haline getirip diğer PC lere kurulum yaparken Katılımsız olarak Kurabilir miyim. Programın Resmi Site İndirme Linki: https://filestore.fortinet.com/forticlient/downloads/FortiClientVPNOnlineInstaller_6.4.exe Teşekkürler.
  6. Merhaba Arkadaşlar; Başlıktanda anlaşılacapı üzere 4500 - 5000 TL Civarlarında Oyun Bilgisayarı Toplamak istiyorum. Donanım Tavsiyelerinizi Bekliyorum Teşekkürler.
  7. El Terminalleri İle Wifi Ağına Bağlanma Merhabalar Arkadaşlar ; Motorola El Terminalleri üzerinde Wifi Ağına Nasıl bağlantı sağlanır bunu adım adım anlattım faydalı olması dileyiğle. Video Linkim : Saygılıarımla.
  8. Veeam Agent 2.1 İle OneDrive Üzerine Backup Nasıl Alınır. Merhabalar Arkadaşlar; Veeam Agent 2.1 İle OneDrive Üzerine Backup Nasıl Alınır Detaylıca Video Hazırladım. Video Linkim TIKLAYIN! Saygılarımla.
  9. Veeam Recovery Media Kullanımı Merhabalar Arkadaşlar; Veeam Recovery Media Kullanımını Elimden Geldiğince detaylıca anlatmaya çalışıp video hazırladım bunu da YouTube Kanalımda Yayınladım. Notebook'dan Aldığım Bir Yedeği ( İmajı ) Masaüstü bir bilgisayara Recovery yaparak direk sistemi çalıştırdım. Video Linki Aşağıdadır. Video Linki : TIKLAYIN..!!! (⚡Tnc Debrid ile İndir) Faydalı Olması Dileğiyle.
  10. Merhabalar Arkadaşlar; Şirkete Yeni Yaptığımız Toplantı Odası İçin Projeksiyon Cihazı Alacağız, Ben Kablo Hengamesi Olmaması İçin Kablosuz Projeksiyon Almayı Planlıyorum. Ancak Daha Önceden Kullanma Şansımda Olmadığı İçin Bu Noktada Siz Değerli Kardeşlerimin Fikirlerine Başvurmayı Düşündüm Kullanan Arkadaşlar Marka Model Vererek Tavsiyelerini Paylaşırsa Memnun Olurum. Herkeze Şİmdiden Çok Teşekkürler...
  11. Merhaba; Bilgi İşlemci Olarak Onca Notebook Gönderdim İşletim Sistemin'den Dolayı Hiç Makinalarım Garanti Dışı Kalmadı. Yani Bi Sıkıntı Olacağını Zannetmiyorum, ama içim rahat etsin dersen kurda gönder. İyi Günler...
  12. Merhabalar Arkadaşlar; Windows 10 da Güncelleştirmeleri Nereden Kapatıyoruz Ben Bi Türlü Bulamadım. Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler.
  13. Merhabalar, Yeni kurulacak fabrikamizda işletme icinde + dış ortamda (Stok Sahasi) kullanabileceğimiz Accesspoint önerebilir misiniz. Yonetilebilrligi tek bi noktadan yapmayı planladigimiz için sağlam bi üründe karar kılıp hepsini tek tip almayı planlıyoruz. Teşekkürler...
  14. Merhaba Arkadaşlar ;   Bana SysTool OST Recovery 4.5 Programının Full Versionu Lazım Blabilecek yada elinde olan varsa paylaşabilecek arkadaşlarım varsa çok makbüle geçecek.   Teşekkürler...
×
×
  • Create New...