Jump to content

ezkey

Üye
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ezkey

  1. Cs4 kurdum ama photoshop a girip işlem yapınca Adobe photoshop bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor diye bir uyarı veriyor. Sizce bu neden kaynaklanır? Tüm donanım sürücülerim en sondur.Sistem in xp sp3 tür.tüm güncellemeleri kuruludur.
  2. kafama takılan bi nokta var programların yol uzantılarını verirken c: sürücüsünü kullanmışsın yani xp yi d: sürücüsüne kursak sorun yaşayacağız birde program bbende 1-2 defa takılmaya yol açtı programın tamamını kullanıpta deneyen başka arkadaş varmı.Sadece bende takılıyor diye milleti yanıltmış olmayım
  3. YAGMURADAM öncellikle emeklerine sağlık gördüğüm en kapsamlı şey buydu. Ancak ben bunu katılımsız xp me eklemem sebebi gayet belli Sen 3 gün içinde 5 güncelleme çıkarmışsın ben senin hızına yetişemem:) wpı ye ekleriz artık napalım. bu arada programın filemenutools adını türkçe yapabiliyormuyuz?
  4. en az 10 defa denediim hatta kendi yaptığımın dışında orjinal dosyayıda denedim ama decompresing yazısını bitürlü kaldıramadım. decompresing yazısını kaldırabilen varmı?
×
×
  • Create New...