Jump to content

interboy

Banned
  • Posts

    358
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by interboy

  1. hikaye bunlar git bilge adama bitir kursu ve bir server 2003 veya 2008 in karşısına geç ve hiç bir sey oldugunun farkına fazla zaman gecmeden karar verirsin ..
  2. proxy ile ip ni gizlediğin zaman tam bir güvenlik saglanmıs oluyormuki acaba cunki proxy ile dahi internete cıkılsa bir ip bulma sitesinde ip nize baktıgınızda proxy arkasındaki ip den haberdar oluyorda site bunu merak ediyorum ..
  3. half life stalkyard azmı dayak yedim babamdan hemde internet cafe nin kapısının önünde ama pes etmedim yinede oynadım half life yi ..
  4. :) eet ta kendisiyim ..
  5. yazık degilmi asil kg bu bilgisayara neden dagıtıyosun böyle
  6. ilo portu olan hp serverlerde sistemden ayrı ilo lisansı alınarak serverin biosundan tutun win kurulumu raid yapılandırması aklınıza ne geliyorsa hepsini uzaktan baglanarak yapabilirsiniz tabi bu sistemin fiyatıda ancak şirketlerin karşılaya bilecegi derecede ..
  7. herkesin kandili mübarek olsun ve bu kandilin herkese para güç ve aşk getirmesi dileği ile iyi günler
  8. win7 kullansana ya napıcan 10 senelik sistemi pembeleştirip ..

  9. saygılar başkanım ..

  10. öğrenci evimi çöplük bunlar be ne evii bide poz veriyolar akıl fikir versin ALLAH bu nlara ..
  11. iki kişinin bildiği sır değildir ..
  12. Tnc Sever grubuna katılarak, sitemizden istifade eden 100.000'lerce üyeye fayda sağlıyacağınızı biliyor muydunuz? biliyordum haırdır bi durrummu var ..
  13. dostum sen pc deki bütün donanaımsal parçaları cıkart ve ucundaki metal iletken kısımları ramın ekran akrtının varsa ethernet her neyse bütün iletimi saglayan yani jak a oturn kısımdaki sarı metal kısımalrı silgi ile güzelcene sil tekrar yerine tak ve giriş cıkık kablolarını sök tak klavye mause vgs girişi gibi tekrar tets et sistemini .
  14. ekranın görünmüyor olması pille alaklalı değil mesela pil bitince ne olur bios ayar tutmaz bios u ayaralrsın istedigin gibi ama birdaki baslangıcta hersey fabrika ayarlarına döner pc nin çalışmasına zarar vermez bir etkide bulunmaz hdd den başlatırsın pc yi saatini düzeltirsin aynen devam edersin kullanmaya saati degiştirmeye üşenemzsen eger pili hiç degiştirme bence gerenk yok .
  15. en iyisi windows sizde hiç tartışmayın linux u filan
  16. peki anakartın uretici firmasındaki son sürün bios u işere yaramazmı .. benim anakartım asus m3a32 mvp deluxe wifi
  17. bu yavaslama sadece ilk acılıs esnasındamı yoksa windowsu kullanım esnasındada etkili oluyormu ..
  18. çift bios etkisi ne demek nasıl yani çift bios etkisi oluyor biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisin arkadasım .
  19. ben win 7 yi programcıklarla lisanslı hale getirdim bu metodu uygulmadan ne farkederki bi zararı varmı bu kadar ugrasmaya degermi ayrıca bios kritik bi nokta en ufak hata anakartı eleverebilir yanii ..
  20. interboy

    Dvr 10104

    http://www.hanelektronik.com/downloads.asp?ID=program bu linkte sp-104 diye bir driver var bu driveri dene ama tam emin değilim olup olmucagından
  21. herkes birbirine saygılı olsa emeğe saygı diye birşey söz konusu olmaz bence .. insanların yararı için yapılan herşeye saygı ve konu kapanmıştır .
  22. endpoint aynı zamanda server client seklinde çalısıyor farkı o kullanıcılar için hersey tek bir server üserinden yapıla biliyor ...
  23. adminlerin admini kim yaa ben bunu merank ediyorum yada en admin sanki sk8er boi gibi ama bilmiorum ..
×
×
  • Create New...