Jump to content

falconmaster

Üye
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • somewhere

Recent Profile Visitors

430 profile views

falconmaster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. satılmıştır. Alan arkadaşa da hayırlı olsun.
  2. ramlar için 50 tl dir hdd leri akşam veriyorm muhtemelen.
  3. bende tavsiye ederim açıkcası. Her türlü işini görebilecek bir düzeyde bir ekran kartını bu fiyata almak daha mantıklı gelir. :)
  4. Sıfır kutusundadır. Hiç kullanılmamıştır. Fiyat 120 TL'dir. 2 adet mevcuttur.
  5. Seagate 1 TB 7200 Rpm Sata3 3.5'' 64 MB Sabit Disk (ST1000DM003) Üründen 5 adet bulunmaktadır. Bu fiyata hiç bir yerde alamazsınız. Sıfır paketindedir. 100 TL 10 ADET 4 GB 1600 MHZ DDR3 12800 NOTEBOOK RAM HİÇ KULLANILMADI. 60 TL. ( 2.EL)
  6. Arkadaşlar hala bır neticeye ulaşamadım o kadar da araştırma yapmama rağmen sıkıntım devam etmektedir. Hatanın asıl nedeni Saat ve tarih ayarlarını kontrol edin diyor ama her ikisini de doğru. Messenger açmaya çalışırken ise kişi listesi kullanılabilir değil hatası alıyorum. Bu hatanın diğer sorunumla bağlantılı olduğunu düşünüyorum.
  7. arkadaşlar lüfen yardım edin ne denediysenım olmadı komple sistemimi baştan kurdum fakat yine aynı sorunla karşı karşıyayım. Proxy üzerinden bağlantı kullanıyorum fakat daha önceden de defalarca bağlanmıştım acaba neyş yanlış veya eksik yaptım. Şu an itibari ile https ile başlayan hiç bir siteye giremiyorum şu uyarı alıyorum, " güvenliğinizin korunmasına yardımcı olmak için internet explorer bu web sitesinin güvenlik sertifikası hataları bulunan içeriği görüntülemesini engelledi yazıyor. " bankacılık dahi işlemlerimi yapamıyorum
  8. Mrb arkadaşlar bilgisayarımı daha yeni kurdum. Win 7 kullanmaktayım internet explorar ' da hotmail sayfasına girdiğimde bu web sitesinin güvenlik sertifikası hataları bulunan içeriği görüntülemesini engelledi yazıyor. Daha sonra içeriği göster dediğimde ise sayfa açılıyor. Fakat söyle bir sorunum daha var buna istinaden aynı zamanda Windows live Messenger oturumuda açamıyorum. açaba ikisinin bir bağlantısı mı var yardım ederseniz çok sevinirim.
×
×
  • Create New...