Jump to content

gakgoş23

Üye
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

4 Followers

İletişim Bilgileri

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

660 profile views

gakgoş23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. F8 güvenli mod Sistem geri yükleme... en pratik çözüm.
  2. Yüklediğin sistem modifiyeyse böyle yapabilir. İki defa arka arkaya yüklemeyi dene. Yükleyip yeniden başlattıktan sonra tekrar yükle.
  3. PC MERAKLISI arkadaşa katılıyorum konuyu gördüğümde bende aynı tavsiyede bulunacaktım. İnternet cafeler oyun ağırlıklı çalıştığı için amd phenom işlemciyle Ati 5000 serisi ekran kartı grafikte ciddi avantaj sağlıyor. benimde sana tavsiyem böyle olur. yanlız ram hilevel 4 gb 1600 mhz ve anakartıda gigabayte GA-MA785GT-UD3H, monitör 20 inç hkc 2ms tavsiye ederim. Fiyat yükseliyorsa anakartta gigabaytenin ddr3 serisisnde uygun fiyatlıları bulabilirsin. monitörde yine 18,5 19 inç kullana bilirsin.
  4. Rapide yükleyip paylaşıma verecek yok mu?
  5. server olarak kullanılan ana makina işletim sistemi xp mi win 7 mi xp ise work group olarak ağ yapılandırılıp diskler paylşıma açılırsa sorun olmaması gerekiyor ve local bağlantı sınırını kaldırmak gerekiyor tabiki http://rapidshare.com/files/332800391/Windows_Local_Baglanti_Siniri_Kaldirici.rar bu linkten indirebilirsin. eğer win 7 ise ev ağı uluşturup tüm bilgisayarları aynı şekilde ev ağına dahil ettikten sonra tüm diskler paylaşıma açılabilir. Benim uyguladığım yöntemler bunlar. Umarım sende de işe yarar.
  6. Sürekli bu hatayı alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
×
×
  • Create New...