Jump to content

aliatalay1

Üye
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

aliatalay1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1.   Bütün forumlarda ki kişilerin deneyimlerini merak ettim sadece :D   Sen saçma olmayan bir konu aç o zaman oraya yorum yapalım.   Bende marka hangisidir? diye sordum zaten kardeş o şekilde olduğunu bizde biliyoruz.
  2. Exper yine Casper'a göre çok çok iyi. Bende senelerdir Exper kullanıyorum ısınma gibi bir sorunu olmuyor ve bugüne kadar hiç arızalanmadı. Ancak çok bilgisayar tamiri yaptım ve format attım şu Casper'dan çektiğim kadar hiçbirinden çekmedim.
  3. Arkadaşlar sizce en kötü ve dandik diz üstü markası sizce hangisi? Ben yüzlerce bilgisayar tamiri yaptım bugüne kadar ancak ''CASPER'' kadar dandik bir marka görmedim. Sizin görüşleriniz nelerdir?
  4. Evet onu yaptım şu an sürükleyince yükleme yapıyor ve galaxy s4 android 4.3 indirdim ancak bunu açınca bilgisayar acayip donuyor. VirtualBox ile birlikte açıp denedim VirtualBox u açmadan denedim sonuç aynı çok kasıyor bilgisayarı. VirtualBox a Windows XP, 7 veya 8 yükleyip çalıştırdığımda bile nerdeyse hiç kasmıyordu ancak bu neden bu kadar kasıyor?
  5. Kardesim Genymotion 2.0.1 Without VirtualBox bunu indirdim yani VirtualBox olmadan diyor kurdum üye oldum Galaxy S4 üde indirdim ancak ADB hatası ceriyor açarken. PATH TO ANDROID SDK diye birsey cıkıyor nedir bu?
  6.  genymotion-2.0.1 linkini verebilir misin kardesim?
  7. Evet anladım ancak her program bu şekilde çalışır mı? Her program sadece Program Files'deki dosyalardan oluşmuyor + Reg kayıtlarınada ihtiyacı falan oluyor.
  8. Anlaşıldı cevap alamayacağız :D
  9. Toolbar derken mesela Gom Player programını kurarken Google Toolbar kurulsun mu diye soruyor. Bende kurmuyorum hiçbir zaman. Bu katılımsız oluştururken bunları ayarlayabiliyormuyuz yani?
  10. ProBox ile her programın toolbar kurulsun mu gibi seçeneklerini düzenleyebiliyor muyuz acaba? Bir de programlar için crack sorununu nasıl yaparız Programların toolbar kurulsun mu diye seçenekleri falan oluyor kurulum sihirbazında bu seçenekleride düzenleyebiliyormuyuz acaba?
  11. Arkadaşlar yukarıda resimde olduğu gibi format attıktan sonra tek tek program kurmaktan yoruldum artık. Bana resimdeki gibi format sonrası kuracağım programları hazırlayabileceğim bir program varmı? Bir de bu programları kurarken kurulum sırasında ayarları oluyor mesela ToolBar yüklensinmi vs gibi bu ayarlarınıda yapabileceğim bir uygulama varmı ?
  12.   İnternette bazı forumlar da VirtualBox ile Android 4.3, 4.2, 4.1, 4.0 gibi sürümlerinin hepsinin resimli anlatımı mevcut. Ancak denilenleri harfiyen uyguluyorum ama olmuyor.
  13. Cevap verebilecek kimse yokmu Allah aşkına internette ki denemediğim yöntem kalmadı ancak şu windows 8.1'e yemin ederim daha bir tane uygulama yükleyemedim hata veriyor sürekli deli olmak üzereyim...
  14.   Arkadaşoö test ediyorlar diyor kendi elinde o test varmış bana lisansla windowsu test edicem yakalanmazsa 20.000 lira hazır elinde olacak diyor
  15.   Bizde kullanmayacağız ama arkadaşla iddiaya girdim elinde lisans testi var bu testten geçirebilir misin dedi varmı böyle bir yöntem?
×
×
  • Create New...