Jump to content

Kunteper

Üye
  • Posts

    87
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kunteper

  1. Noel olayının temelinin neye dayandığı önemli değil, önemli olan şu anda hristiyanlara özel bir olay olması. Yani hala müslümanım diyen insanların kutlamaması gereken bir gündür. Müslüman değilseniz naparsanız yapın ama müslümanların yaptıklarına ve inandıklarına karışmayın yeter.
    Ayrıca anlamadığım bişey var, müslümanlar başkasının yaptıklarına karşı olunca gerici oluyor ama herkes müslümanların yaptıklarına karışabiliyor.
  2. [quote name='istanbul82' date='30 October 2011 - 22:15 ' timestamp='1320012956' post='1103952']
    bu arkdaşada son satış yapılmıştır ve fiyat 85$ paypal 88$ çıkmıştır oda keyfi bi olaydan değil karşı taraftan, paypala odeme yapan arkdaşların banka hesabıyla odeyenler gibi hızlı gerçekleşmiyo daha oncedende belirttim 48 saati bulabilir..hayırlısı olsun.
    son 8
    [/quote]
    Arkadaşlar çok kısa sürede hesabım aktif oldu. Benim bütün sakarlıklarıma rağmen :whistle: sabırla ilgilendiler sağolsunlar , kesinlikle aklınızda soru işareti olmasın, office, windows, visual studio bile var.

  3. Bilgisayar Programcılığını okuduktan sonra DGS sınavına giriyorsun ve aldığın puana göre bilgisayar müh veya öğretmenliğine geçebiliyorsun. DGS sınavı ile alınan öğrenci sayısı genellikle o bölüme öss ile alınan öğrenci sayısının 10 da 1 idir. Yani öss ile 30 kişi alıyorsa DGS ile 3 kişi alır. Bende bilgisayar programcılığı okuduktan sonra DGS ile bilgisayar öğretmenliğine geçtim ve öğretmenlikte 4. yılımızı doldurduk çok şükür. Bizim zamanımızda sınavsız geçiş olmadığı için myo larınada normal öss puanı ile giriliyordu ama şimdi işler değişmiş, şimdiki durumdan pek haberim yok.
  4. Bilgisayar Programcılığını okuduktan sonra DGS sınavına giriyorsun ve aldığın puana göre bilgisayar müh veya öğretmenliğine geçebiliyorsun. DGS sınavı ile alınan öğrenci sayısı genellikle o bölüme öss ile alınan öğrenci sayısının 10 da 1 idir. Yani öss ile 30 kişi alıyorsa DGS ile 3 kişi alır. Bende bilgisayar programcılığı okuduktan sonra DGS ile bilgisayar öğretmenliğine geçtim ve öğretmenlikte 4. yılımızı doldurduk çok şükür. Bizim zamanımızda sınavsız geçiş olmadığı için myo larınada normal öss puanı ile giriliyordu ama şimdi işler değişmiş, şimdiki durumdan pek haberim yok.
  5. Bir kaç ay önce aldığım Sony NWZ-S615F Mp4 playerda denedim ve sorunsuz. Bu ürünün kendi içinde gelen yazılım videoları mp4 e uygun formata çevirmekten yoksun. Ama bu programla ve verdiğim ayarlarla dönüştürme yapılırsa sonuç süper.

    http://rapidshare.com/files/122921824/Cucusoft_Ultimate_DVD_and_Video_Converter_Suite_7.0.8_2B.rar[/CODE]

    Ayarlar:

    [CODE]http://img119.imageshack.us/img119/2932/59905195fm0.gif[/CODE]

    59905195fm0.th.gif

×
×
  • Create New...