Jump to content

bycrazy43

Üye
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bycrazy43

  1. arkadaşlar tüm işlemleri doğru yaptığım halde. repackerin oluşturduğu dosyalar arasına programfilesdeki dosyalar eklenmiyor. işletim sistemim windows7 ultimate 64 bit sorun ne olabilir acaba ? 64 bit bir program içinde denedim yinede olmadı lütfen yardımmm ! Edit: Gerek Kalmadı hallettim..
  2. ben bu imajı mount ettikten sora dosyalarda değişiklik yapamıyorum nedenini bilen varmı engelleniyorum ???
  3. Kardeş Kusura Bakma Bir Sorum Olacak Bu MPX Özelleştirme Menüsü Ve Kurulm ekranındaki çözünürlük nasıl yaptılıyor şimdiden teşekkürler.
  4. Şimdi ise 2. Yol yani Regedit ile Aktifleştirme REGEDIT4 [HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Cursors] @="Windows Siyah" "Arrow"="%SYSTEMROOT%\\cursors\\arrow_r.cur" "Help"="%SYSTEMROOT%\\cursors\\help_r.cur" "AppStarting"="%SYSTEMROOT%\\cursors\\wait_r.cur" "Wait"="%SYSTEMROOT%\\cursors\\busy_r.cur" "NWPen"="%SYSTEMROOT%\\cursors\\pen_r.cur" "No"="%SYSTEMROOT%\\cursors\\no_r.cur" "SizeNS"="%SYSTEMROOT%\\cursors\\size4_r.cur" "SizeWE"="%SYSTEMROOT%\\cursors\\size3_r.cur" "Crosshair"="%SYSTEMROOT%\\cursors\\cross_r.cur" "IBeam"="%SYSTEMROOT%\\cursors\\beam_r.cur" "SizeNWSE"="%SYSTEMROOT%\\cursors\\size2_r.cur" "SizeNESW"="%SYSTEMROOT%\\cursors\\size1_r.cur" "SizeAll"="%SYSTEMROOT%\\cursors\\move_r.cur" "UpArrow"="%SYSTEMROOT%\\cursors\\up_r.cur" "Scheme Source"=dword:00000002[/CODE] kardeş bu kodlar da sorun var denedim olmadı bir incelesen
  5. abisi bu easyboot programında tuşlara vereceğimiz koda ne yazıcaz acillll !!!!!!! lütfen yardım edebilirmisiniz
×
×
  • Create New...