Jump to content

askerasker

Üye
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by askerasker

  1. Elinize sağlık. Çok uzun süredir kullanıyorum. Bu çalışmada artık tek eksik Outlook.
  2. MSDN'den indirdiğim LTSC sürüm ile anydesk kurabilmiştim. Aynı makinede Win8.1 üzerine de kurabildim. Büyük ihtimalle bir servis kapalı yada silinmiş durumda. Akşam regedit üzerinden TLS 1.1 açık mı değil mi kontrol edeceğim. İnternet ayarlarını bulamadım, sanırım explorer olmadığı için o bölüm de yok... FBconan'ın Phoenix sürümlerinde x86 mimaride çok çalışması yok. 64bit atom işlemcim olduğu halde uefi 32bit olduğu için 64bit bir işletim sistemi kuramıyorum. Kurabilsem aslında söylediğiniz gibi diğer sürümleri de deneyeceğim. --- Edit: Mucizevi bir şekilde akşam gidip açtığımda anydesk'in sunucuya bağlandı. emin olmak için kapattım açtım 2-3 defa, problem yok.
  3. Windows'un dili türkçe olmadığı için anydesk sunucusuna bağlanamıyor mu demek istediniz? Akşam türkçe dil paketi yükleyip denerim ancak bununla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Belki kapatılan yada silinen servisler ile ilgili olacağını düşünmüştüm.
  4. minipc'de liteos 10 pro gamer kullanıyorum. 32bit. anydesk açılıyor ancak id almıyor. Deneyen oldu mu? saat, tarih, zone ayarları yapılı.
  5. Windows 7 64-bit profesyonel sürümde yükleyemedim. iki sürümü de denedim (gui ve cmd) elimdeki office 2019 sürümü 16.0.13127.20616 daha eski bir sürüm iso nereden bulabilriim?
  6. Amaç gizlilik. Bu dediğiniz nasıl olacak peki? USB'yi anahtar olarak nasıl tanıtacağım? --- Şu an USB'deki VHDX üzerinden çalıştığım için tekrar kurma derdim olmasın diye VHDX'yi boot etmeye çalışıyorum. Ama 2. OS'u gizleyip anahtar usb ile açabilirsem o da olabilir. Benim bilgim bu kadarını düşünebilmeme yetiyor Sonrası için kullandığım VHDX'yi laptop harddisk'inin ikinci bölümüne koyup bitlocker ile kilitlemeyi düşündüm. O yüzden böyle bir yol seçtim. Ancak dediğiniz yöntemle güvenli bir gizlilik sağlayabilir miyim?
  7. Şu an onunla uğraşıyorum ancak yaptığı bootable usb çalışmıyor gibi. Gerçi denemelerimi vmware üzerinde yapıyorum.
  8. Update: Su an için Laptopun kendi içindeki windows'un içindeki BCD'yi editleyip USB'deki imaj dosyasını çalıştırabiliyorum. Bu seçimi USB'ye kurduğum bir bootmanager'a vermem lazım.
  9. Herkese merhaba, Biraz karışık bir soru/isteğim olacak ama atladığım detaylar varsa sorabilirsiniz. Çok sevdiğim bir laptopum var Bu laptopun içinde normal şekilde c sürücüsüne Windows yüklü. Bu windows'a A diyelim. WinToUSB ile hazırladığım bir Windows'u bu laptopta USB bellek üzerinden kullanıyorum. Bu Windows'a B diyelim. Yapmak istediğim şey şu: B'yi çalıştırdığım VHDX dosyasını laptopun harddiskindeki d sürücüsüne kopyalayacağım. Bir tane usb hazırlayacağım. Laptopun biosunu usb'den boot edilecek şekilde ayarlayacağım. Eğer bu usb takılıysa laptop harddiskinden VHDX imajını kullanıp B windows'u açsın. Eğer usb yoksa zaten biostaki sıralama sebebiyle A windowsu açılsın. Böyle birşey mümkün müdür, nasıl yapılır?
  10. Youtube'dan başla bence. Ayrıca itibar için değil de şu internet alemine güzel bir eser bırakmak için yap. Sen yap, zaten kaliteli içerik kendi itibarını bulur. Birşeyi yaparken "acaba değerini bilirler mi" diye düşünseydik bilim ve teknlojide asla gelişemezdik. Sen bilgini paylaş, boşver itibarı değeri.. Birşeyler yapmak paylaşmak için pohpohlanacak yaşı geçtik.
  11. @Akozdem!R 32 bit için olan katılımsız sürümü silinmiş. Tekrar yükleyebilir misin? Harddiskim çökünce arşivin bir kısmını kaybettim. Senin katılımsızlarından tekrar toplarlamaya çalışyıorum [img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/smile.png[/img] Akozdem!R -> Birazdan yüklerim. En geç akşama.... Hayırlı bayramlar...
  12. masaüstüne bir txt dosyası aç içine del "Adobe Reader X.lnk" yaz dosyayı kaydet notdefterini kapat dosyanın uzantısını bat olarak değiştir dosyaya çift tıkla sonra iki kere ctrl+alt+delete tuşlarına hızlıca bas
  13. Flash desteği sunucuya değil istemciye bağlı bir olay. Benim bilgisayarımda flash player yoksa çalışmaz. Normal linux ucuz bir sunucu alsan bile işini görür. Aylık satan firmalar bile var.
×
×
  • Create New...