Jump to content

surzan

Üye
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by surzan

  1. Hocam idm geçici klasörününü bir sürü geçici dosya ile doldurmuştur, klasörün içindeki geçici dosyaları silerseniz diskinizde yer açılacaktır.


    Hocam idm geçici klasörününü bir sürü geçici dosya ile doldurmuştur, klasörün içindeki geçici dosyaları silerseniz diskinizde yer açılacaktır.

  2. ben nasıl kullanıyorum o zaman tek ekran kartında çift monitor? allah rızası çin bilmeden konuşmayalım. vistadan itibaren çok kolaylaşmıştır ayrıca. ondan öncede ekran kartının ayarı ile yapılabilir.

     

     

    Aynı anda iki çıkışı da kullanamazsın. Ya hdmı çıkışını yada dvı çıkışını çoklaman gerek kullanacağın monitörlere göre.  :)

     

     

    ben nasıl kullanıyorum o zaman tek ekran kartında çift monitor? allah rızası çin bilmeden konuşmayalım. vistadan itibaren çok kolaylaşmıştır ayrıca. ondan öncede ekran kartının ayarı ile yapılabilir.

    Bende kullanıyorum ve hatta bilgisyarım oldu olalı kullanıyorum, eskiden vga, scart, s-video idi şimdi ise dvi ve hdmi

  3. Hocam Windows 8 yükleyebilmeniz için arkadaşın da belirtiği gibi işlemcinin "no execute" özelliğinin olması gerekiyor ve eğer biosunuzda bunu değiştirecek bi menu yoksa ve bu hatayı alıyorsanız bu özelliğe sahip değildir demektir.  biosunuza iyice bakın  "No Execute" “Execute Disable" "(XD)"  "(NX).” gibi bir menu görürseniz "Enable" veya "on" yapın.....

  4.  

    merhaba arkadaşlar F1 basınca arda arda 1 tuşuna basacak f2'ye basınca durduracak ve hızını nasıl ayarlıyabilirim şekilde nasıl yapabilirim kod bilgim olmadığı için konu açmak zorunda kaldım yardımcı olan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım. 

     

     

    Hocam benimde kod bilgim yok ama yardımcı olacaksa; mouse ve klavye kaydedici programlar var, işlemi bir kere yapıp kaydediyorsun ondan zamanlamasını ve süresi girdikten sonra itediğin kadar tekrarlayabiliyorsun istersen aşağıda aşağıda verdiğim linki indirip dene...

     

     

    http://rapidgator.net/file/37750046/Mouse_and_Keyboard_Recorder_3.2.0.8.rar.html
×
×
  • Create New...