Jump to content

sunrice_33

Üye
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sunrice_33

  1. /s parametresiyle sorun oluyorsa repackager vb programla katılımsız yapacaksın. Forumda anlatımlar mevcuttur.
  2. sorunu buldum. İlgilenen arkadaşlar için tşk ederim. Güncelleme dosyalarını ilk önce yüklemem gerekiyormuş. Sonrasında kaspersky kurunca sorun olmadı.
  3. İyi geceler arkadaşlar. Ben kaspersky 7 anti-virüs programını katılımsız olarak kurduruyorum. Kurulumda herhangi bir sorun yok. Kullandığım anti-virüs programının güncelleme dosyalarını rarlayıp katılımsız yaptım ve yolunu bu şekilde "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP7" yazdım veya "%AllUsersProfile%\Application Data\Kaspersky Lab\AVP7" yaptım olmadı. Resimdeki hatayla karşılaşıyorum. Not: Güncelleme dosyalarını "Bases" klasör olarak rarladım. Yolda onun için adını yazmadım. [img]http://i1107.hizliresim.com/2011/7/11/637.jpg[/img] Güncelleme dosylarını nasıl bases klasörüne atmalıyım??
  4. demek istediğinizi anladım. Yalnız ben video HD yaptım ve pcnin ekran çözünürlüğü iyi. Pcden izlediğimde herhangi bir sorun yok. Vcd formatında cdye çektiğimde 352x288 olarak ayarlıyor. Dolayısıyla görüntü kalitesi çok bozuluyor. Cd çekme olayını nasıl yapabilirim. Kaliteli olması için? İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
  5. sizin dediğinize göre çıkış Create Output-Video File seçip Type kısmı DVD olarak ayarlıyorum. Create dediğimde dosya uzantısını mpg olarak kaydediyor. Dolayısıyla nero da dvd yapımında bu uzantıyı kabul etmiyor. Nerde yanlış yapıyorum?
  6. Proshow Procedur ile yaptığım resimli slayt gösterisinin kalitesi iyi olmasına rağmen nero da vidyo cd ile yarattığımda görüntü kalitesi 352x288 olarak yapmaktadır. Dolayısıyla Tv de resimler net olmuyor. Bu olayı nasıl aşabilirim? Program vb birşey varsa önerebilir misiniz?
  7. tavsiyem mavi boot ekranını iso oluşturmadan önce I386 klasörüne atınca sorun olmuyor. Dene istersen öyle.
  8. Daha önceden bu forumdan indirmiştim. Bende arada windows cd yaparken kullanıyorum.
  9. üstadım buyur. Yalnız link erken silinebilir. Premium olarak upload edilmediğinden. [code]http://hotfile.com/dl/119074247/7baedda/Mavi_Boot_Ekran.rar.html[/code]
  10. O zaman diğer yöntemi kullanmak en güzeli olur sanırım. Bu işlemi de tek sayfalık programlarda kullanırım. İlginiz için teşekkür ederim.
  11. benim yapmak istediğim 2 kısımdaki gibidir. Bir sorum daha olacak. 2 sayfada checkbox olsun kur butonuna basınca diger sayfadaki checkbox bilgisinide alsın. Bunu nasıl yapabiliriz? Not: Forumda diger sayfadan checkbox verilerini çekme anlatılmış. Ama ordaki kodlar checkbox 3 göre anlatılmış, yazılan checkbox 4 farklı olduğu için birşey yapamadım.
  12. üstadım kodlarını denedim güzel çalışıyor. Kod yazması daha kolay hale gelmiş. DOCS klasörünün altında bir klasör yapıp onun içine programları atmak istesek nerede ne gibi değişiklikler yapmamız gerekir?
  13. Office 2007 İçin Resource Kit linkleri ölmüş. Linkleri yenileyebilir misin?
  14. pardon üstadım elimden geldigince düzgün yazmaya çalışıyom ama ne kadar da anlatmak istedigimi dile getiremiyom. Uyarın için saol.
  15. blacman12 başlata programın kısayol linkini vermeni bekliyoruz.
  16. üstadım aradıgım dosya bu.Sistemde denedim bu dosyayla kablosuz ag simgesi klasik görünümden kurtuldu. Yardımın için tşkler.
  17. saatin yanındaki kablosuz ag simgesinde degişiklik olmadı. Kullandıgım xp nin iso dosyasından aldım. Denedim ve görüntü eskisi gibi basit duruyor. Acaba hangi dosyadır?
  18. üstadım sende haklısın ama sadece ag simgesi olarak yazıyordu kablosuz ag simgesi farklı bir dosya olarak düşünmüştüm. kusura bakma yardımın için teşekkürler
  19. saatin yanındaki kablosuz ag simgesi nereden degişir acaba?
  20. full olarak kuruldu. Yardımın için teşekkür ederim.
  21. Line 0 (File "C:\Documents and settings\Administrator\Local Settings\Temp\wbcrack.exe"); Run('wbpatch.exe') sistem belirtilen dosyayı bulamıyor hatasını vermektedir. Full olarak kuramadım bir türlü. Yardımlarınızı bekliyorum.
  22. Arkadaşlar forumda kaspersky 6 katılımsızını bulamadım. http://rapidshare.com/files/204557081/Kaspersky_6.rar linkte progra ve türkçe yaması vardır. Çalışan keyi olmadıgı için deneme sürümü olarak katılımsız yaparsanız sevinirim.
  23. deniyelim ve görelim paylaşım için emegine saglık
×
×
  • Create New...