Jump to content

mert_ozsoy

Yeni Üye
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About mert_ozsoy

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mert_ozsoy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Tab tuşu ile input geçişleri merhaba, projeme eklediğim ınputları derlediğimde tab ile geçiş yaptığımda sırasıyla değilde karışık bir şekilde geçiş yapıyor. Sırasıyla geçiş işlemini nasıl yaptırabilirim?
  2. Yapmak istediğim şey ams ile mikrofondan ses kaydı yapmak ve onu masaüstüne kaydetmek. Araştırdım indigorose'da audiocapture isimli dll ile mümkün fakat linki kırılmış dll dosyasını da bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz alternatif olarak nasıl yapabilirim
  3. Hocam teşekkür ederim bunları yaptım biraz önce uğraşarak şimdi yapmak sitediğim şu Windowsdaki açık olan users klasöründekileir komple kopyalamak istiyorum bunun için nasıl bir kod yazmam lazım.
  4. merhaba bir çalışma hazırlıyorumda bir kısmında takıldım yardımcı olursanız çok sevinirim proje dosyam aşağıda. Yapmak istediğim işlem şu... Bİlgisayarda bulunan yerel diskler comboboxda listeletmek istiyorum daha sonra yedek al butonuna basınca comboboxdan seçtiğim diskin ana dizininde klasör oluşturtmak istiyorum bu oluşturttuğum klasörün içine masaüstünde ne kadar dosya klasör vs varsa kopyalatmak istiyorum. Aynı şey şu ilk resimde çektiğim alan içinde yapmak istiyorum bu alanları kopyalatıp comboboxdan seçtiğim diske kopyalatmak istiyorum. Bana yön verecek yardımda bulunacak arkadaşlara teşekkür ederim. APZ:https://www.dropbox.com/s/zzn3aobdtnyrerx/My%20Project.apz
  5. Programla rss verileirni listboxa yazdırıyorum sorun yok burada ama yeni bilgi eklendiğinde bunu balonla bilgilendirmek istiyorum. Nasıl yapabilrim rss'e yeni veri eklenince balonla o bilgiyi ayzacak  yardımcı olabilirmisiniz. Biraz araştırdım ama bulamadım.
×
×
  • Create New...