Jump to content

muan

Üye
  • Posts

    456
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by muan

  1. Bu bağlantıdaki programı indirdim, sorunsuz çalışıyor ve crack işlemleri de başarılı.
  2. Hocam birde gerçek sayılara ulaşabilen bir program yapsanız millet adına ne büyük hizmet olur
  3. Vlc Player kesinlikle. Bir çok özelliği var, keşfedince sende seveceksin.
  4. Elinde güncel Serial Key olan var mı acaba? Verilenlerin hepsi uçmuş
  5. Allah analı babalı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. İsme gelince Sevda ismi anlamı bakımından kız ismine çok yakışıyor. Nacizane fikrim budur.
  6. iki gündür kullanıyorum ve gayet başarılı ve hızlı. Sadece şunu anlamadım simgesi neden google maps?
  7. Ülkemizde kanunlar varmışşşşş gibi yapıldığından ve uygulandıgından ne çalışma saatinin üst sınırı kalıyor, nede resmi tatillerde çalıştırılan işcilerin hakları aranabiliyor. Hakkınımı arayacaksın, önce kim olduğuna bakılıyor sonrasında karar verilir oldu.
  8. 2 yıla yakındır Avea kullanıcısıyım, 3 farklı telefonda 4,5g kullandım. İstanbul 'da bir çok noktada sorunlar yaşıyorum. 6 aydır özellikle daha da geriledi çekim gücü. 4 kere şikayet oluşturdum değişen birşey yok. İnşallah Türk Telekom'dan mart ayı itibari ile dönmemek üzere kurtulacagım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  9. Maalesef Yandex linklerinin hepsi ölü güncelleme imkanınız varmı.
  10. Selamlar, rica etsem GiliSoft.Video.Editor.7.2.0 versiyonuna ait serial olan var mı?
  11. Yıllardır ustaların modifiye sistemlerini kullanırım bu siteden, gözle görülür bir sıkıntısını görmedim. Tnctr' den o kadar çok şey öğrendim ki kimsenin paylaşmayacagı degerli bilgilerini ve emeklerini paylaştılar bizlerle. Özellikle sk8er_boi ve Emeği geçen herkes teşekkür ederim. Ayrıca PC tamircileri yapan dükkanlar 20-50 Tl format atamaz oldular ondan iftira eder oldular.
  12. Proje belli, Büyük ortadoğu projesi kapsamında süper güç, arap yarım adasını eline almış ABD, kafkaslarda ve kuzeyde sıkışmış Rusya ve Çin. Gerisi kukla ve maşalar dünyası. Tabi bizde kendimizi kandırmayalım. Teknolojimiz yok, üretim desen hak getire, birtane dost komşuda bırakmadık. Allah sonumuzu hayır etsin.
  13. Kardeşim gm discovery bende kullanmamak için çok uğraştım. Fakat bütçem buna yettiği için aldım. 4 aydır kullanıyorum yapmadığım şey kalmadı üsttünde ama maşallahı var. Sıkıntı hiç çıkarmadı performasında gayet iyi.
  14. Malesef vardı, rivayettirki TİP tarafından yoğun bir takip sistemi devreye girmiş bu yüzden tüm sistemlerde bir yavaşlık olduğu söylenmekte. Ne kadar doğrudur bilinmez tabi
  15. Mesajların bazıları siyasete giriyor diye gizlendi ama olay siyasi :) Kanunun çıkması bile siyasi, demekki siyasi içerikli bir bölüme ihtiyaç var, olsa millet içini döker :) Ama sizleride anlamamak mümkün değil bizde siyasi görüşler olunca üsluplar çok aşağılara inebiliyor.Herhalde 2030 yılında anca olur bu istediğim.
  16. Evet okudum taslak çalışmalarını dahi yakından takip ettim. Ama sizin iyi niyetli olduğunuzu düşünüyorum. Konu başlığı "nette gizlenmek". Bende mümkün olmadığını çıkan yasa ile ise bazı kurumların elindeki yetkili ,yetkisiz kişilerin (kullanılması gerekirse tabi) elinde sandığınızdan daha çok bilginin bulunduğunu söylemek isterim.Yaramazlık yaparsanız bulunmanız takip edilmeniz daha kolay olacak diyorum. Aksini idaa eden? Sabırlı olun derim :) görecegiz.
  17. Yeni çıkan yasa ile neredeyse imkansız olacak. Bağlı olduğunuz müddetçe heran herdakika kayıt altında olacaksınız. Neme lazım birde muhalefet yapacaksanız geçmiş olsun atleti çorabı hazırlayın parmaklıklar hazır :)
  18. Aman dikkat et ayakkabı kutusunun içine milyon dolarlar koymasın dış güçler. Ne me lazım bu dış güçler çook meşhur.
  19. Delimisin beya iki üç ay sonra gergenekondan , balyozdan içeri alsınlar sonra. 39 yıl TSK bünyesinde çalıştıktan sonra kendini PKK üyesi olarak bulabilirsin diyim yani :)
  20. Yuhh aklımız anca ückağıta çalışıyor
  21. Levent kırcanın bir parodisi vardı eskiden bakanlar felan toplanıyor ne vergisi çıkarsak laa diyorlardı.Bunlarındaki bu hesap ne geçirsek laa bunlara diye düşünüp düşünüp yürürlüğe sokuyorlar.
  22. Kmplayer kullan derim. Harici codec paketi kurmana gerek kalmadan kullanabilecegin bir program.
  23. Olumlu yönlerinden birisi açılış süresi, ve işlem hızı olarak gayat iyi. Bence en büyük sıkıntı programların Windows 8' e göre uyumlu hale gelmemesi. Bu can sıkıcı. Başlat butonu için bir çok alternatif var nette dert değil. Ama yinede windows 7 bence en iyisi. windows 8 pack çıkana kadar kullanmayın derim.
  24. "Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafa etmektir. Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur!"
×
×
  • Create New...