Jump to content

LauGaN

Üye
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

802 profile views

LauGaN's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Link yenilememiz mümkün mü acaba? teşekkürler
  2. Merhabalar. Çok sevdiğim bir plugin bu fakat sürekli limited uyarıları keyif kaçırıyor. Bir çözüm bilen var mı acaba bu sürüm için? Teşekkürler.
  3. Merhaba. Linkler sadece vip kullanıcılar için görünüyor. Alternatif veya 13 sürümü hakkında bilginiz var mı? Teşekkürler.
  4. Sedece premium üyeler için çalışıyor linkler maalesef.
  5. Forjest üstad emeğin için teşekkürler. Program 2 gündür deneme süresi doldu diyerek kapatıyor kendini.
  6. Merhaba! Günlerdir uğraşıyorum Windows 10 , Noctua nh-14 soğutucu , corsair 16gb ddr3 667 ram sistemde 4.3 gibi bir hıza yükseltmek istiyorum. Win7 kullanırken Ai suite üzerinden yapabiliyordum. Artık kullanamıyorum. Bios üzerinden farkındalığım ve ulaşabildiğim bilgiler dahilinde neredeyse herşeyi denedim bir türlü yapamadım. Deneyimli arkadaşlardan yardım ricasında bulunuyorum.
  7. kurduktan sonra defender aç/kapat seçeneğine tıkladım. C:\program" windows tarafından bulunamıyor diyor.
  8. Ben de neyi beceremedim diye düşünürken çözüm için teşekkürler. Çalışma için de ayrıca teşekkürler. Acaba total commander kısayoluna bir komut eklentisiyle sürekli süper yöneticiyle açmasını sağlayabilir miyiz doğrudan?
  9. Bitwarden programını önerebilirim. Hem browser eklentisi olarak hem de yazılım olarak kullanıp parolalarınızı aktarabilirsiniz. Google drive sık kullanmak durumundayım ve sırf bu saçmalık yüzünden başka bir browser açmak sinir ediyor. Bir türlü çözemedim.
  10. Merhaba! Firefoxla 2. kez sıfırdan kurmayı da deneyerek uzun süredir google drivedan dosya indiremiyorum. Cookileri temizledim. Standart güvenlik kullanıyorum. Çerezlerden http ve https googleuserconten.com adreslerine, google.com ve docs.google.com adreslerine izin verdim. Virüs programım yok. Bir indirme linkini tıkladığımda indirme sayfasını açıyor buraya kadar sorun yok. İndirme butonuna bastığımda yeni bir taba geçiyor ve (Sayfa doğru bir şekilde yönlendirilmiyor docs.google.com bağlantısı sırasında bir hata oluştu. Bu sorun bazen çerezlerin devre dışı bırakılmasından veya reddedilmesinden kaynaklabilir.) şeklinde bir hata alıyorum. Adres çubuğunda daire içindeki İ harfine tıklayarak aldığım bilgiler "docs.google.com bu siteye güvenli bir şekilde bağlanmadınız" şeklinde. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba deneyimlerinize ihtiyacım var. Teşekkürler.
  11. Merhaba! Öncelikle emeğiniz için teşekkür ederim. Uzun zamandır kullandığım windows 7 ye gsync desteğinin kalkması nedeniyle veda etme kararı aldım. Bir çok programım ve ayarım var. Format atmadan windows 7 yi programlarım v.s. kalacak şekilde hazırladığınız bu kurulumla windows 10 a yükseltebilir miyim? Not: lisans linki silinmiş güncellerseniz seviniriz. Teşekkürler.
  12. Win 7 için uyumlu yazıyor ama her 2 sürüm de sadece win 10 da çalışır uyarısı verdi.
  13. Teşekkürler paylaşım için ylanız win7 64bit sistemde "copyfile2 yordam giriş noktası, KERNEL32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı." Hatası veriyor. Çözüm hakkında bilginiz var mı acaba?
×
×
  • Create New...