Jump to content

kuruerhan

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kuruerhan

  1. sırf yorum yazmak için giriş yaptım 10 numara bir sistem olmuş ellerine sağlık :) İlk defa bu kadar akıcı bir sistem kullanıyorum desem abartmış olmam herhalde :)
  2. Arkadaşlar elimde ikinci bir cihaz olarak durduğu için satıp değerlendirmek istedim. cihaz gayet güzel çalışır durumda windows 7 kurulup bütün ayarları yapıldı. sorunsuz bir cihazdır. sadece alıp bir monitöre bağlamanız yeterli olacaktır. şimdiden alacak olan arkadaşın güle güle kullanmasını dilerim.   Not : Kasa Dahildir.   LİNK : http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-athlon-x2-64bit-bu-fiyata-bu-kasa-kacirilmaz-163171754/detay/
  3. norton internet sec. 2011 kullan derim ben onu kullanmaya başladığımdan beri sırf denemek için diğer antiv. programlarını kurup taratmama rağmen hiçbirşey bulmuyorlar. yani bence çok kullanışlı ayrıca ramın çok yüksek gayet güzel ve stabil çalışıyor.
  4. çok tuhaf vede ilginç birşey bunca zamandır çalması ve dünyanın ne zaman sona ereceğini bilmeden 2999 yılına kadar zaman biçilmesi çok tuhaf fakat ben çok beğendim gayet ürkütücü ve mistik. kesin favorilerim arasında olacak.
×
×
  • Create New...