Jump to content

Belicia

Üye
  • Posts

    120
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

Recent Profile Visitors

940 profile views

Belicia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. kardeş senin isteidigin sp3 ve sata destegi net framavork direcx wmp11 ie 8 bu akşam benim profile gir :) şuan yapıyorum uploada başlıcam hemen

  2. aman allahım

  3. Almanca olduğunu söyleseydin hiç indirmezdik!!!!
  4. Arkadşımız TÜRKÇE istemiş!!! Ama sen İNGİLİZCE versiyonu için link vermişsin! TÜRKÇE sanarak ben de boş yere download ettim!
  5. Son versiyon 3.5 http://www.addintools.com/english/menuoffice/Setup_OfficeMenu.exe
  6. Oooo süpper! Peki Adobe Premiere CS3 ile Adobe Captivate v2.0.0'nin de Türkçesini görebilecek miyiz? Son olarak Photoshop Lite'ın da Türkçesi olsa bu gece sevincimden uyuyamazdım!
  7. Flash'ın Türkçesi ne zaman çıkar?
  8. Office Diagnostic Office Picture Manager Office Clip Organizer paketlerini çıkarıp yerine outlook'u koysanız daha iyi olurdu.
  9. Bu program Firefox'un 2.0.0.3 versiyonun 64 bite uyumlu hale getirilmesiyle oluşmuştur, resmi yayın olmayıp gönüllü bir grup(www.vector64.com) tarafından meydana getirilmiştir http://www.vector64.com/Mozilla/Firefox/Win64/Firefox-Community-Edition-Release-2003-Win64-K8N-X02.exe[/CODE] Yukarıdaki linkten Firefox'un 64 bit versiyonunu indirin ardında bir klasöre çıkarın ve kalsörün adını "Firefox" olarak değiştirin ve "program files" klasörüne atın. Dilerseni masaütüne kısayol oluşturun. Ardından programı çalıştırın. Program default olarak ingilizce ama Türkçeleştimek çok basit. Aşağıdaki eklentiyi indirin ve Firefox'un dosya menüsünden "aç" komutuyla indirdiğiniz eklentiyi (tr.xpi) açın ve dil kurulumunu tamamlanınca. Firefox'u kapatıp açın. Olay tamamdır. [CODE]Ölü[/CODE] Bizzat kullanıyorum, gayet memnunum.
×
×
  • Create New...