Jump to content

kadirben

Üye
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kadirben

  1. Ekran kartım 1050ti ama Rtx paketiyle arkaplan temizleme çalıştı.Sadece kamera kısmı çalışmıyor oda benim için önemli değil.Beni büyük masraftan kurtardınız çok teşekkür ederim.
  2. Sanırım ''Noise Blocker'' için lisans alacağım.Gerisi işe yaramıyor.Krisp ve Noise Blocker başarılı sadece.
  3. Çok teşekkür ederim ''Noise Blocker'' işe yarıyor.Ama oda paralı full sürümü bakayım birde fiyatına ömür boyu lisansı vardır umarım.Solicall'i denedim ama başaramadım.Bunun dışında çoğu da paralı.Ücretsiz benzeri program varsa konuyu okuyan arkadaşlar lütfen belirtsinler.
  4. Krisp arkaplan sesini engelleyen mükemmel bir program.Fakat ücretli olması çok büyük sıkıntı.Şahsen ben lisansına aylık 12 dolar vermektense o parayı kenara koyup iyi bir mikrofon almayı mantıklı bulurum.Fakat ektra masraf yapmak istemediğim için Krisp'e benzeyen ücretsiz program arıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. amaç oyun ve aynı zamanda bir sayfada uzun yazılarla da çalışıyorum.Dikey kullanılabilen monitörler eski biraz.Atilan modelleride inceley3cegim
  6. Mönitörüm bozuldu ve baktıklarım arasında kararsız kaldım.Onun için daha bilgili olan arkaşlardan yardım istiyorum.Bütçem 1500 lira.
  7. 2000 tl ‘lik içinde ekran kartı ve harddisk bulunmayan sistem önerisinde bulunur musunuz peki
  8. İzoly Bilgisayar Alınır mı? Eski nesil ürünler kullanıyor farkındayım ama malum piyasa aldı başını gitti benimde 2000 tl bütçem var.Aşağıdaki vereceğim linkteki bilgisayar alınır mı diye danışma gereği duydum.İçindeki ekran kartını kullanmayacağım yerine r7 240 var elimde şimdilik takıp daha takviye yapacağım.Eğer sistem alınmaz derseniz bana 2000 tl max 2300 tl pc toplama tavsiyesi verir misiniz? Vereceğiniz tavsiye içerisinden harddiski ve ekran kartını çıkarın ve en az 16 gb eşdeğer ram olsun lütfen.Rami yüksek istememim sebebi biraz zevkinede olsa montaj işiyle uğraşmayı seviyor olman vereceğiniz tavsiyede burdanda yola çıkabilirsiniz.Merak ettiğim pc'yse buyrun burada : İzoly Bilgisayar
  9. En karanlık gece bile sona erer ve güneş tekrar doğar

  10. Yüzlerce tema derken ? Google’ın temaları bana göre hiç yeterli değil.Ben hoşuma gideni kullanmak istiyorum ve kullanmak istediğim temanın tek sıkıntısı resimlerin çıkmaması.Ki kodlama bilen bir arkadaş bunu kolayca halledebilir diye düşünüyorum.Şu an işteyim eve geçince temanın linkini atabilirim.Diğer temalarda çıkıyor sadece bunda çıkmıyor. İşten gelmişken linki vereyim anlayan arkadaşlar baksın lütfen ve şunu belirteyim link bana ait değil amatoryus adlı arkadaşa aittir.Sadece resim sorununu halletsem yeterli. http://dosya.co/dhfv92lw7yzf/video.txt.html
  11. Blogger Konu İçi Resimler Çıkmıyor Bloggerda kullanmak istediğim bir tema var.Fakat temayı kodlayan arkadaş konu içi resimler çıkmayacak şekilde kodlamış.Temada gösterdiğim şekilde kod buldum.Fakat sorunumu düzeltemedim.Bu kod temada iki adet var sadece.Gördüğünüz gibi ingilizce olarak resim için temizle yazıyor.Eğer bu kod yeterli olmazsa temayı indirdiğim adresi de veririm içeriğine anlayan arkadaşlar bakarlar.Yardımlarınız için teşekkürler. <div style='clear: both;'/> <!-- clear for photos floats --> </div>
  12. Bir kulaklık almaya karar verdim fakat Bloody G500 ve SteelSeries 3h v2 arasında kaldım. Bir kaç inceleme videosu izledim bloody'nin kablosu gereğinden fazla ince gibi geldi. SteelSeries'de ise heryerde darlığından bahsetmişler. Yıllardır duran ve o kadar taşınmaya hala dayanan a4 tech marka kamerayıda düşününce bir yanım Bloody'den yana. Bu ürünleri kullanan arkadaşlar yorumlayabilir mi? Hangisini alıyım gerçekten karar veremedim.
  13. Driver kurarken bu platform desteklenmiyor diyor.Kutusunda windows 8 desteklediği yazıyor.Aygıt yöneticisindede gözüküyo fakat bi türlü driverini yüklüyemedim.Ne yapmam gerekli
  14. Evet 800 mhz orası tamam.Ama mesela diyelim bu ram cl9'sa benimki cl5 bir sorun veya yavaşlama yaratırmı.
  15. Sistemime ram upgrade yapacağım.Sistemimdeki ram hi level pc6400u cl5.Alta vereceğim ram ise hi levelin resmi sitesinde yazana göre pc6400 ama cl değeri hakkında bilgi edinemedim.Bu ram benim ramimle uygunmu ve cl değeri aynımı?   http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hi-level-2gb-ddr2-800mhz-pc-ram-171575882
  16. Cep telefonum var ama kamera kalitesi berbat :) Bu öneri güzeldi bir test videosu arayacağım bu ürünün umarım bulabilirim.
  17. bunların hepsi benim markasını yazdığıma benziyor ve çin malı olduklarınıda düşünürsek  ''Codegen D90 hd 720p gece görüşlü araç içi kamera'' sizin attıklarınızla pek fark göstereceğini zannetmiyorum.Yani 40 tl ye alabilecekken aynı kaliteyi neden 95 tl vereyim arkadaşlar.Hadi diyelim vereceğim niye bunlara vereyim daha fazla alanda kullanabileceğim bir aksiyon kamerası alırım.Lütfen çin malı önermeyin önerileriniz için teşekkür ederim.Her ne kadar ülkemizde ucuz fiyatlara satılanlarda çin malı olsada lütfen ülkemizden önerin.
  18. ali expressin master card desteği yok sanırım.
  19. Araç içi kamera almak istiyorum.Fakat araçiçinde değil amatör video kayıtlarında kullanacağım.Biliyorum ucuz etin yahniside yenmez.Ama belki vardır kıyıda köşede amatörde olsa kaliteli görüntü elde edebileceğim bir kamera.Fiyatı cok ucuz araç içi kameralar var araştırdığım kadarıyla.Seside direk kameranın kendisiyle kaydedeceğim için ses alımıda önemli.Örneğin Codegen D90 hd 720p gece görüşlü araç içi kamera fiyatı sadece 40 tl.Bu kamerayı kullananlar varsa görüntü kalitesini ve ses alımını bana anlatabilirmi.Bunun dışındada düşük bütçeye kamera tavsiyesi yaparmısınız.Profesyonel kamera düşünmüyorum şimdilik daha doğrusu maddi açıdan düşünmüyorum :) Telefonumun kamerası düzgün video çekebilseydi o bile yeterdi yani.Sonuçta profesyonel videolar çekmeyeceğim.Cevaplarınızı bekliyorum    
  20. Adsense başvurusu yapacağım fakat henüz bir banka hesabım yok.Hesap açmak istediğim bankanın şubeside burda yok.Adsense hesabına banka bilgilerini sonradan ekleyebilir miyim? En fazla iki ay içerisinde?
  21. Soundmax ses kartı driverimi yükleyince, kulaklık mikrofonu çalışıyor.Driveri kaldırınca bu kez mikrofon çalışıyor, yani ses alıyor.Ses gelmesi için kulaklığı ön panele takmam lazım bunu anlıyorum.Fakat ön panelimde ses için bağlantı yok.Resimde gördüğünüz window 8.1'in kendi yaptığı ayar ve driver yüklü değilken.Bu ön jak'ı nasıl arka yaparım? veya driver yükleyince nasıl halledebilirim.Soundmax bu konuda biraz sıkıntılı yardımlarınızı bekliyorum.
  22. Benimde avermedia tv kartım var.Hocam fakat atari oyunlarını kastetmiyorum ben pc oyunları benim kastım. :) Programa gelince camtasia denemedim ama fraps çok kasıyor.
  23. Arkadaşlar fraps ile video çekmeye kalkınca oyunda hareket edilmiyor.Biraz araştırdım ps,xbox ve vcr gibi cihazlar için capture kart kullanıyorlar.Normal bir ev kullanıcısı içinse tv kartının yeterli olacağını söylüyorlar ve bu kartlar daha verimli aynı zamanda daha düşük boyutta videoyu ayarlıyorlarmış. Benim öğrenmek istediğim herhangi bir ek alet gerektirmeden bu işi nasıl yapabilirim veya vcr'yi tv kartına bağlayarak video kasete kaydedebilir miyim? Diyelim ki kaydettim daha sonra tekrar silip üzerine yeni video kaydedebilir miyim? Son sorum bunlarda da kasma yaşar mıyım? 
  24.  lg p705 marka telefonum emergency modda takıldı ve ne yaptıysam çıkamadım işin içinden internette yazan çözüm yollarını denedim fakat sorunum halen devam etmekte :( bilgisayara bağladığım zaman usb bağlantı sesi geliyor fakat telefonu görmüyor ne yapmalıyım arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.   edit:hallettim telefona rom yüklüyerek düzeltebiliyorsunuz fakat usb yi bilgisayara bağlarken mutlaka ses açma kapatma tuşuna birlikte basarak takın yoksa telefonu görmüyor kdz
  25. hocam araştırırsanız linkin çevrilmişi hali hazırda var kötü amaçlı yazılım uyarısı verdiği için site özelden atmaya çekindim yanlış anlaşılmamak için isterseniz atarım ben indirmeye başladım :)
×
×
  • Create New...