Jump to content

BaBaLaZz

Üye
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

İletişim Bilgileri

Profile Information

  • Male
  • İstanbuL/TuzLa

Recent Profile Visitors

759 profile views

BaBaLaZz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. @bypascal başka önceki yazıma cevap vermedin bari şimdi ver : ) acronis 2015 de imaj alırken problem yaşıyoruz boot ettiğim diskin üzerine imajı atamıyorum disk görünmüyor . bir fikriniz varmı ? biostan bir kaç ayarmı yapılmısı gerek :)
  2. Başkan son noktayı koymuşsun yine : )  daha indirmedim ama ilk versiyonda işlemleri yapıp kopyalamada yaptıktan sonra boot ekranından deneme yapabiliyorduk bu sürümde boot programın varmı ?
  3.   rencide eder gibi cevap olmuş hiç hoş değil. çalışmanın sadece güncel dosyalarını indirdim. diğer dosyalarını (vista acronis server 2012 ) indirmedim onları nasıl temin ederim. bunda anlamayacak birşey yok sadece güncel olarak verdiğiniz linkleri indirdim.
  4. dostum selam ; ilk önce çalışma başarılı görünüyor.ben güncel olan dosyaları indirdim lakin diğer dosyaları indirmek için eski dosyaların hepsini indirmek istemiyorum eksik olan klasörleride tekrardan upload etmen mümkün mü ?
  5. kesinlikle 3 diyorum ... 1.2. de işin rast gitmezse sıkılırsın valla dostum 3. kafan rahat . : ) : )
  6. Dostum eline koluna sağlık; Eski versiyonda live cd vardı xp win7 bunda göremedim ben ordan data çektiğim fln oluyordu benim burdan offilene olarak hangi program aracılığıyla data çekebilirim ?
  7. Adamın Dibisiniz Beyler. Bu Kadar Emek Karşılıksız Zaten Sadece türk İnsanından Beklenir .
  8. Burdan Premium Üyeliğim Var Resmen Rezillik ya Ne Letitbit kullaniliyor ne hotfile :S Programıda Sikintilidir ALLAH Bilir : ) Teşekkürler paşlaşım için
  9. Deneyceğim Tşk. 2 .İso Dosyasını Multiboot yapan program varmıdır acaba. bu anlamada geliyor sorduğum soru aslında.
  10. Örnek Veriyorum aşağıdaki iki konudaki multibootu indirdim. http://www.tnctr.com/topic/216064-usb-multiboot-men-win7win8winxplivexpghost/ http://www.tnctr.com/topic/209223-usb-multiboot-menuwin7win7lwinxphomelivexp/ çok guzel usb 'dede çalışıyorlar (8-16 gb usblerde) ben bu ikisini 160-320 gblik taşınabilir usblerde kullanmak istiyorum başlangıçta 2 seçenek gelmsini istiyorum 1 : ilk konudaki menü 2 : 2 konudaki menü . Hani xp ile windows 7 ' i tek hdd ye kurunca 2 secenek gelirya hngisinden başlarsınız diye o mantık ?
  11. [b]Yapılabilir Ama Asker Olduğumuz İçin Çokda Zamanımız Yok Ve Pc Basında Değiliz Herhangi ßir Program Varmı ßunu Yapan Ben arastırdımda yok herhalde ismi nette geçiyor program yok : ) yada hiç yok manuel yapılıyor.[/b]
  12. Arkadaşlar Selamlar Olsun Sizlere; Bu Konu İçin En Uygun Katagori Burası Herhalde. Şuanda Askerim Şafakta Karanlık.. Bu Portalda Her Türlü Bilgiye Sahip Adam Çıktığı İçin Buraya Yazmak İstedim. Forumlarda Araştırdımda Net Sonuç Yok Karşılaşan veya Zamanında Kendi İçin Yapmış Olan Olabilir. İsimli Şafak Kartı 460 Kutucuktan Olusan Bunu Yapmanın Mantığı Nedir Herhangi ßir Programla Yapılabiliniyormu ? Gerekli Veya Gereksiz Bu Konuya Zaman Ayırdığınız İçin Teşekkürler. ßurdur/Karamanlı İlçe Jandarma Karakolu 91/4
  13. Airtiesi ara iki modemin aynı özelliği varsa acesspoint yapılıyor.ana modemin üzerinden bi ip veriliyor diğer modeme 255.255.255.254 olması lazım ikinci modemi ayarlama ip sen doğrusunu airtiesten öğren.dediğin olay var çokta kaliteli sinyal alırısn.
  14. [b]Bence Kaliteli Biri Her Sorduğuma Yardım Etmişliği Vardır.Başarılar Blue[/b]
×
×
  • Create New...