Jump to content

BaBaLaZz

Üye
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BaBaLaZz

  1. @bypascal başka önceki yazıma cevap vermedin bari şimdi ver : ) acronis 2015 de imaj alırken problem yaşıyoruz boot ettiğim diskin üzerine imajı atamıyorum disk görünmüyor . bir fikriniz varmı ? biostan bir kaç ayarmı yapılmısı gerek :)
  2. Başkan son noktayı koymuşsun yine : )  daha indirmedim ama ilk versiyonda işlemleri yapıp kopyalamada yaptıktan sonra boot ekranından deneme yapabiliyorduk bu sürümde boot programın varmı ?
  3.   rencide eder gibi cevap olmuş hiç hoş değil. çalışmanın sadece güncel dosyalarını indirdim. diğer dosyalarını (vista acronis server 2012 ) indirmedim onları nasıl temin ederim. bunda anlamayacak birşey yok sadece güncel olarak verdiğiniz linkleri indirdim.
  4. dostum selam ; ilk önce çalışma başarılı görünüyor.ben güncel olan dosyaları indirdim lakin diğer dosyaları indirmek için eski dosyaların hepsini indirmek istemiyorum eksik olan klasörleride tekrardan upload etmen mümkün mü ?
  5. kesinlikle 3 diyorum ... 1.2. de işin rast gitmezse sıkılırsın valla dostum 3. kafan rahat . : ) : )
  6. Dostum eline koluna sağlık; Eski versiyonda live cd vardı xp win7 bunda göremedim ben ordan data çektiğim fln oluyordu benim burdan offilene olarak hangi program aracılığıyla data çekebilirim ?
  7. Adamın Dibisiniz Beyler. Bu Kadar Emek Karşılıksız Zaten Sadece türk İnsanından Beklenir .
  8. Burdan Premium Üyeliğim Var Resmen Rezillik ya Ne Letitbit kullaniliyor ne hotfile :S Programıda Sikintilidir ALLAH Bilir : ) Teşekkürler paşlaşım için
  9. Deneyceğim Tşk. 2 .İso Dosyasını Multiboot yapan program varmıdır acaba. bu anlamada geliyor sorduğum soru aslında.
  10. Örnek Veriyorum aşağıdaki iki konudaki multibootu indirdim. http://www.tnctr.com/topic/216064-usb-multiboot-men-win7win8winxplivexpghost/ http://www.tnctr.com/topic/209223-usb-multiboot-menuwin7win7lwinxphomelivexp/ çok guzel usb 'dede çalışıyorlar (8-16 gb usblerde) ben bu ikisini 160-320 gblik taşınabilir usblerde kullanmak istiyorum başlangıçta 2 seçenek gelmsini istiyorum 1 : ilk konudaki menü 2 : 2 konudaki menü . Hani xp ile windows 7 ' i tek hdd ye kurunca 2 secenek gelirya hngisinden başlarsınız diye o mantık ?
  11. [b]Yapılabilir Ama Asker Olduğumuz İçin Çokda Zamanımız Yok Ve Pc Basında Değiliz Herhangi ßir Program Varmı ßunu Yapan Ben arastırdımda yok herhalde ismi nette geçiyor program yok : ) yada hiç yok manuel yapılıyor.[/b]
  12. Arkadaşlar Selamlar Olsun Sizlere; Bu Konu İçin En Uygun Katagori Burası Herhalde. Şuanda Askerim Şafakta Karanlık.. Bu Portalda Her Türlü Bilgiye Sahip Adam Çıktığı İçin Buraya Yazmak İstedim. Forumlarda Araştırdımda Net Sonuç Yok Karşılaşan veya Zamanında Kendi İçin Yapmış Olan Olabilir. İsimli Şafak Kartı 460 Kutucuktan Olusan Bunu Yapmanın Mantığı Nedir Herhangi ßir Programla Yapılabiliniyormu ? Gerekli Veya Gereksiz Bu Konuya Zaman Ayırdığınız İçin Teşekkürler. ßurdur/Karamanlı İlçe Jandarma Karakolu 91/4
  13. Airtiesi ara iki modemin aynı özelliği varsa acesspoint yapılıyor.ana modemin üzerinden bi ip veriliyor diğer modeme 255.255.255.254 olması lazım ikinci modemi ayarlama ip sen doğrusunu airtiesten öğren.dediğin olay var çokta kaliteli sinyal alırısn.
  14. [b]Bence Kaliteli Biri Her Sorduğuma Yardım Etmişliği Vardır.Başarılar Blue[/b]
  15. blue_life Bende kendisine teşekkür ederim
  16. [quote name='merabatnc' date='23 October 2011 - 21:05 ' timestamp='1319403900' post='1100148'] [b]Arkadaşlar 92 doğumluyum ve askerlikle ilgili hiç bir belge almadım şu ana kadar. 31 ekime kadar yoklama varmış yarın askerlik şubesine gitmeyi düşünüyorum. Ama ben liseyi geçen yıl bitirdim alttan 6 sorumlu ders var. Müdür yardımcısı ocakta sınav yapacak mezun olacam büyük ihtimal. Açık ögretimden bitirme durumuda var aksilik çıkarsa. Şimdi ben askerlik şubesine mazeret olarak ne gösterecem? Sonuçta okuyorum diyecegim belgem ve tecil için diplomam yok.[/b] [/quote] Bak net cevap veriyorum iyi dinle. 1.Seçeneğin Gidersin Yoklama Olursun Eğitimime devam edeceğim diyeceksin alltan dersim olduğu için belge vermediler de . 2.Böyle birşey yoktur muane olup askere gidersin belge getir derlerse büyük ihtimal diyecekler muaneni oldu ocanta okulunu bitir .Şöyle bir durum daha var şuan üniversiteye gitmiyorsan açıktan veya normal seve seve celp döneminde askere alacaklar seni.çünkü muane olduktan sonra celp döneminde öpecekler seni haziranda üni sınavından sonraysa celp dönemin yaşadın eğer önce ise direk askere. 3.ihtimal muane ol celp döneminde gitme üniyi kazan otomatikmen 2 sene uzar Selametle
  17. Tnctrnin rescue Cdsinden Başlat Verileri Kurtar.
  18. Tnctrnin rescue Cdsinden Başlat Verileri Kurtar.
  19. [b]malesef enterprise server bu sağolasın[/b]
  20. [b]Selamlar gençler genç kalmak için kendini paralayan ihtiyarlar Bana 2003 web server türkçe lazım nette ingilizcesi mevcut zamanında ihtiyacı olmus tedarik etmiş olan yada elinde mevcut olan varsa en içten dileklerimle paylaşmasını istiyorum.paylaşmak güzeldir.[/b]
  21. [quote name='acemi154' date='13 Ekim 2010 - 17:51 ' timestamp='1286992871' post='898707'] 60 partlık adobe nin 4. günün akşamı downloadı bitti ama şansıma host dosyasının linki ölmüş, bakabilirseniz iyi olurdu. [/quote] hangi linki çektiğini belirt eğer benim linkten cektiysen mesaj at ö.m
  22. Sipariş vermek haddimize değil est.forumunuzu takip ediyorum kendime yaptım zaten Xp pro ve Xp home hatta burdan indirdiklerimle yaptım.Ben Sizinde yapmanız gerekir diye konu açtım sonuçta bu konuyu en iyi siz bilirsiniz mantığını vs.birçok işletim sistemini aynı anda tek dvdye sığdırmayı fln.Ektradan Aionun İçine Sistem Programlarını İlave etmek Biraz Bilgi İster bana yetecek kadar bilgim olduğu için geriside işime gelmediği için uğraşmıyorum ama bu kesinlikle bi şipariş değildir .
  23. Xp'nin Pro,Home,Media Center İşletim Sistemlerini Aio olarak Tek Cd Dvd Tr olarak Kaliteli bir paylaşım yapmanız arzusunda bulunuyorum(z)gerekli bir paylaşım olacak..
  24. Şuanki anlatımınızda Win7 uçtuğunda eklemeyi anlattınız 2 işletim sistemini kurduğumda Xp ucuyor yani boot menüsü ucuyor : )
×
×
  • Create New...