Jump to content

sardes

Üye
  • Posts

    238
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

  • Skype
    atlaskontor[b][color=#FF0000]Forumda msn, mail, adres, gerçek isim vs. bilgilerinizi paylaşmayınız[/color][/b].com

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

999 profile views

sardes's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. xp de choreme ve mozilla açılmıyor choreme desteği cekdiği için nete giremiyoruz. bunu aşabilenler var mı?
  2. harika çalışma olmuş. sadece 8 numara türkçe diğerleri ise türkçe olmaması kötü ama yapacak bişey yok denemek lazım 8 numarayı . harikasın usta..
  3. Bu Haberi Okumadan Bu sürümü yüklemeyin. durduruldu. http://www.milliyet.com.tr/windows-10-guncellemesinde-tehlike-teknoloji-galeri-haber-2756514/?Page=7
  4. türkçe sürüm varsa neden paylaşılmadı halen acaba ?
  5. xp de choreme desteği kesdiği için bazı siteleri açmak istediğimiz de ssl sertifika hatası verip siteyi açmıyor.
  6. nalet olsun win 10 a. burdan 32 bit olanı indirdim uzun zamandır win 10 için heba etmişim kendimi anladım. tavsiye ederim 8 kurun. burdaki 32 kullanıyorum çok rahatım arkadaşlar. emeğin için teşekkürler
  7. windows 10 u kendime (kafama göre ) modifiye etmek için, gereksiz istemediğim uygulama ve eklentileri kaldırıp sistemi güncelemek için vs herşey için tavsiye ettiğiniz program varmıdır. eskiden nlite vardı ama bu windows 10 için ne önerirsiniz yada nasıl bir yol izlemli ben ve benim gibi kişilere ?
  8. native ile acdım driverları kurup kablosuz dan nete bağlandım ama masa üstündeki choremeyi tıkladığımda acılmadı. sizce neden olabilir. net var ama choremeye acmıyor?
  9. arkadaşlar 512 ram ve nuh dan kalma olan bir pc için sadece internette sayfa acmak için hangi sürümü tavsiye edersiniz?
  10. netive gibi 512 ram li pc de ( nuhtan kalma pc) kurmak istiyorum ama dediğiniz gibi kurulum yokmuş. bu konuda yardıumcı olurmusunuz. benim pc p4 ve 512 ram var. sadece nete gircem kasmasın aynı anda 5-6 sayfa acabileyim. lite sürüm lütfen varmıdır acil yardımcı olacak birileri ?
  11. köylü ustad boş iş yapmaz bilirim. ancak bu paylaşımda neler var neler çıkarılı eklendi anlamadım. ustam bu konuda açıklama yaparsa çok seviniriz. saygılar.
  12. SATILDI. sayın admin bu konuyu silemedğim için düzelttim.. silerseniz sevinirim
  13. hocam k.adı ve şifre sorduğunda yazdım ama kabul etmedi hiçbir şeyi. crack dosyası yada başa bir yol var mı?
  14. defender den nasıl kurtulabiliriz sonsuza tek hemde ???
  15. senin performans win7 yi kullanmışdım en sın. harika iş çıkartan bir hocasın bu konuda. ricam lütfen win10 pro nun 32 bit için ayarlı bir sürüm yapabilirmisin. saygılar efendim..
×
×
  • Create New...