Jump to content

ctrl_alt_delete

Üye
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

Recent Profile Visitors

487 profile views

ctrl_alt_delete's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. arkadaşlar ben indirdim ama 2 partıda oyunu kuramadım yardımcı olurmusunuz???
  2. Bu dosyada maalesef yanlış sıkıştırmadan dolayı problem var.. Bende aynı dosyayı yükledim.. açmak için kırk takla attırdım ama yemedi.. Boşuna bilgisayarında yer kaplamasın silip çalışan bir versiyon yüklemen gerekiyor..
  3. rzr-cod4 ve rzr-cd4f ( crack) adında iki dosya çıktı rarlardan.. Crack dosyası içerisindeki iki dosyayı çıkardım. Ancak rzr-cod4 ü açmaya çalıştığımda iso dosyasını görüyorum... Dosyaları çıkart dediğimde rzr-cod4.r00 dosyasını istiyor.. Kafayı yemek üzereyim
  4. istanbul nickli arkadaşın verdiği linklerden az indirmeye başladım ve şu anda bitti. Hepsi sağlam indir. Rar dosyasını açıyorum şu anda bakalım pc de bir problem çıkmazsa az sonra kuracağım.
  5. Bazı yerlerde dosya boyutu 8 GB civarında. Bu tek DVD mi ? Yüklemeye başladım inşallah bir aksilik çıkmaz
  6. http://rapidshare.com/files/24292141/VSO_ConvertXtoDVD_v2.1.14.223.rar Keygen içerisindedir.
  7. Gayet güzel ve hızlı iniyor .. Linkte herhangi bir problem yok
  8. Bence sen indirmeyi bilmiyorsun.. Ben dün gördüm linkleri ve indirdim .. Gayet de güzel sorunsuz bir şekilde kurulum yaptım..
  9. Aynı problemi akşam bende yaşadım ve kendimce bir çözüm ürettim ve sonuç başarılı. Sadece İnternet explorer kurulmuyor bu yöntemle onu da daha sonra IE 7 kurarak hallettim. Çözüm :: Hata aldığınız ekranda TNCXp cd sini çıkarıp normal bir Win XP Pro Cd si takıyoruz ve hata ekranını geçince hemen çıkarıp yeniden TNCXP Cd sini takıyoruz. Kurulum başarılı bir şekilde devam ediyor..
  10. benim bir sorunum var 1cd xp kurarken bir hata oluştu hata inistalation Failed:G:\|386'asms Error format atarak kurdum cd dogru yazdim laptopa kuruyorum masaustu degil cihaz acer aspire 1690 ... cepten yaziyorum tum sayfalari okuyamadim umarim cevabi verilmis olur
×
×
  • Create New...