Jump to content

bahadır28

Üye
  • Posts

    162
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bahadır28

  1. Merhabalar, Telegramdan şöyle bir bildirim geldi ne demek anlayamadım araştırma yaptım ama bir sonuç alamadım sizlere sormak istedim. Numara veya başka birşey ulaşmadım.
  2. Bunu bende yaşamıştım ama usb3.0 işle doğru driver yükleyince sorun düzelmişti aygırt yöneticisinden donanım kimliğine bir bak ona göre driver indir birde chipset driver güncelle olmadı.
  3. Hocam merhaba com.rarlab.rar winrarın dosyası değil mi?
  4. helehoyni hocam ne almam gerektiği konusunda tabi ki de yorum yapabilirsiniz bunu ukalalık ahkam kesmek olarak alınması bence yalnış olur ben bir cihaz almadan önce sizlere danışmak istedim daha önce kullananlar olur kronik sorunları var ise dile getirilir vs veya daha farklı bir cihaz önerirsiniz buradaki amaç fikir alış verişi benim gözümde. Sonuçta buradaki insanlar piyasanın içinde işi bilen kişiler.
  5. Yunusemre75 hocam önerin için teşekkür ederim kullanımda mx110 dan mx150'nin farkını hissedebilirmiyim? (araştırmam sonucu %8lik bir fark var kağıt üstünde) Birde 8265u ile 8250u işlemciler arasında hız olarak fark var aslında hp seçmemedeki sebep bu oyunlarda sizce hangisi daha öne çıkar.
  6. Şöyle bir sayfa buldum umarım işine yarar. https://us.answers.acer.com/app/answers/detail/a_id/1401/~/why-cant-i-get-into-the-cmos-setup-or-boot-menu-on-my-acer-veriton-l410
  7. EgeGrkn hocam, temel amacım oyun değil orda belirttim zaten arada bir kafa dağıtmak için o da binde bir olur şu an için 0 cihaz almaktan. yanayım hp ve dell özellikle dell kullandım gerek servisi gerek cihaz sağlamlığı konusunda bir sıkıntı yaşamadım sizin ne 'den öyle dediniz anlamadım açıklamasını yaparsanız sevinirim. Frankger hocam, Monster kadıköyde dışarıda cihaz yaptırıp kendi damgasını vuran bir firma zaten şu tüccar mantığı kesinlikle doğru.
  8. Frankger hocam 2 cihazda Freedos seçimlerimde onu dikkat ettim cevap için teşekkürler
  9. Herkese merhabalar, 3500TL fiyat bandında günlük,ofis film izlemek ve arada oyun için bir laptop almak istiyorum kendi araştırmalarım sonucu Hp 15-da1001nt karar verdim sizlerinde önerebileceği bir bilgisayar önerisi var mı bir de Hp 250 g7 6MP65ES ile Hp 15-da1001nt arasındaki fark nedir anlayamadım 2sininde özellikleri aynı duruyor. Şimdiden Teşekkürler
  10. Herkese merhaba çizim yapıp render alabilecek mimari işlerde kullanabileceğim bir bilgisayar toplamak istiyorum fiyat 3500TL gibi rakam düşünmekteyim fiyatta biraz daha çıkabilirim düşünmekteyim parça önerilerin de bulunabilirmiziniz teşekkürler.
  11. Bilgisayar kasasına ihtiyacım yok diye düşünüyorum ksa elimde mevcut üzerinde 400w güç kaynağı var. Yeni sistemde de onu kullanmayı düşünüyorum. Harddisk'de elimde mevcut. İlginiz için çok teşekkürler.
  12. Herkese merhabalar genel amacı oyun olan yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum sistemde kasa,monitör,harddisk,klavye ve mouse olmicak. Bütçem 1000TL öneride bulunabilirmisiniz.
  13.   Hocam valla iPhone kullanmak istemiyorum android daha çekici geliyor. başka önerisi yada telefonlardan tercih yapacak olan  varmı
  14. Herkese merhaba telefon alıcam ama en fazla 800tl bütcem var 800 tl ye bir nexus5 buldum ama telefonculara gittiğim zaman aman uzak tur tarzında tarzında hareketler gördüm telefoncu bir tanıdığın yanına gittim o da bana 850 tl ye bir huawei p7 önerdi. Kafam iyice karıştı sizce ne yapmalıyım internetten bulduğum nexus5 mi almalıyım yoksa p7'yi mi. Telefonların ikisininde garantisi var nexus5 in teknosadan 17 ay huawei p7'nin turkcell'den 1,5 sene kadar. 2 el telefon alırken nelere dikkat etmeliyim. Şimdiden Teşekkürler.
  15. alakasız bişey olabir plop bi dene istersen sanallar için ama belki işine
  16. dediğiniz gibi başlangıçtaki tüm programları deaktif'de edip yaptım gene işe yaramadı sistemi komut istemiyle güvenli mod olarak açıp programları hepsiyle denedim gene işe yaramadı dediğiniz gibi de yaptım gene işe yaramadı 
×
×
  • Create New...