Jump to content

hitman47

Üye
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

737 profile views

hitman47's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. Arkadaşlar turbobit den indirmek gerçekten çok ama çok zor oluyor premiumsuz. lütfen alternatif sunarsanız çok sevinirim.
  2. Merhaba arkadaşlar, 2004 yılında üniversite öğrencisi iken oynadığım bir strateji oyununu arıyorum. Savaş Strateji oyunu. Oyunun ismini bilemediğim için sizden yardım istiyorum. Oyunu tarif edecek olursam; Oyunda Avrupa ve Türkiye haritası vardı. Orduyu dikdörtgen şeklinde konumlandırabiliyorduk savaş anında. Dolayısıyla en iyi taktik turan taktiği oluyordu Oyunun tek hatırladığım ayrıntısı bu. yardımcı olabilireniz çok sevinirim.
  3. Hayırlı uğurlu olsun :lol:

  4. hitman47

    Genelev

    Dua ile Beddua çok farklı kavramlar olduğunu düşünüyorum, hikaye de beddua ile başlamış dua ile bitmiş. Evet verilmek istenen mesaj net ancak yine kavramlar birbirine girmiş :)
  5. Bence bu sistemde kalmalısın eğer sıkıntı yoksa, veyahut w7 starter olabilir.
  6. Lg g2 kullanıyorum ve lg nin güncellemesi politikası yüzünden lg den tiksiniyorum artık. Sırf ürün satmak adına lg g2 ye güncelleme desteğini kesti attı. Apple ise sattığı ürünün sonuna kadar arkasında durmaya çalışıyor. Hala 4s güncelleme alıyor. lg g3, g2 den çok mu kral bir telefon HAYIR ama artık güncelleme alamıyoruz malesef. verdi lollipopu lg g2 ye çekildi kenara. maksat gaz almak. Telefona şarj dayanmıyor. Apple en iyisi bana göre...
  7. valla hocam ben de memurum, taksit olayı hiç işime yaramıyor. bu sistemi odayı boşaltmak için satıyorum bebek geleceği için.
  8. Merhaba arkadaşlar; Aşağıda özellikleri belirtilen Toplama PC kasası ve Monitör satılıktır. Özeliikleri: Monitör: AOC e2243Fws 21,5’ inc Full HD Led Kasa: Cooler Master (demir malzeme) PSU: High Power 750 Watt (Yüksek voltaj korumalı) Anakart: GigaByte GA 870A UD3 AM+ SATA3 USB3 İşlemci: AMD Phenom II X4 955 Black Edition 3.2 GHz (4 çekirdekli) RAM: 10 GB G-Skill DDR3 1333 GHZ (Toplam 4 tane RAM Takılı, anakart 4 slotlu) Ekran Kartı: HIS HD6850 ICQ-X Turbo 1Gb 256Bit PAYLAŞIMSIZ çekirdek hızı:820 Mhz, Bellek Hızı:4400 Mhz. Windows 10 kurulu sistemde Direct X 11.2 desteklemekte) Hard Disk: 1 TB Samsung HDD Sata2 Pioneer Dvd-R Microsoft Klavye-Mouse, A4 Tech PK7MA Web Kamerası ve Logitech 2+1 Hoparlör yanında verilecektir. Sistemdeki parçalarda uyumsuzluk yoktur. Sistem gayet hızlı çalışmaktadır. 3 yıllıktır ancak yıpranmamıştır. Oyunlarda performansı gayet iydir. Not: Ankara içi elden teslimatı yapılır. Fiyat Güncellenmiştir. Fiyat:1.000 TL [spoiler] [/spoiler]
  9. sağ altta işlem merkezinden "1 önemli ileti" olarak "windows güvenlik merkezi hizmeti kapatıldı" diye bir uyarı var sürekli duruyor orda. çalıştırmak istediğimde çalışmadı diye hata uyarısı veriyor. bir sıkıntı yaratır mı bu durum?.
×
×
  • Create New...