Jump to content

karadas

Üye
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

589 profile views

karadas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Year In Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. aradım sordum öyle bir şey varmış ama benim iş yeri internet kafe olduğu için adil kota olacakmış bende yapmadım 75 gb koto ondan sonra hız 3 mb ye düşecekmiş benim aylık ortalama kullanım kotası 400-500 gb :)
  2. çok güzel çalışma torrente yada başka siteye yükleme imkanımız var mı getripz.com kapandığından beri turbobitten birşey indirmek nerdeyse imkansız yada haftalar aylar bekleyeceksin bunun için... :S
  3.   bende öyle düşünüyorum yorumun için teşekkürler
  4.   özellikleri bana öyle verdilerde bence de i3 2.7 dir işlemci
  5. ben yorumunuzu beğendim yada beğenmedim diye birşey söylemedim kendi fikrimi de söyledim yorumlar ona göre yapılsın diye bunda birşey yok.
  6. ben diyorum 400 tl anca eder çünkü bilgisayar işi de yapıyorum ben sıfırını  ve 4 gb ramlisini 920 tl ye toplayabiliyorum ne diyorsunuz arkadaşlar ???
  7. s.a arkadaşlar internet kafe sahibiyim 10 adet bilgisayarım var 10 tane daha almayı düşünüyorum bilgisayarlarını satacak olan bana yakın başka bir kafe var onda da 10 adet bilgisayar var. onları almayı düşünüyorum hem işlerimin artması için hem civarda tek olmak için  her biri kaç para eder bilgi verirseniz sevinirim bilgisayarlar bir yıllık şimdiden teşekkürler...   pc özellikleri :   işlemci : intel core i3 2.7   ram : 2 gb   ekran kartı : 1 gb ati rodeon hd 3600   hdd : 500 gb   monitör : 19 inch philips (monitörler dikdörtgen )   hepsi aynı özelliklerde sizce bir tanesi kaç para eder ? 
  8. 4 gözle bekliyorum yandexe yüklersiniz inşallah....
  9. dün çok iyi çalışıyordu fakat bugün çalışmıyor malesef
  10. bana da gönderebilir misiniz 2013 oyunlarının olduğu bir site olsa iyi olur şimdiden teşekkürler..
  11. selam multiboot ile ilgili bilgin var galiba ben baya uğraştım yapamadım bi sitede multiboot istekte vardı oradan istekte bulundum sonuç alamadım yardımcı olursan sevinirim... fakat isteyeceğim multiboot biraz uzun olabilir.. içinde; -windows 7 sp1 aralık 2012 en günceli -windows 8 tüm sürümler en günceli -windows xp sp3 orjinal en son güncellemeli üzerinde hiç oynanmamış -windows xp sp3 katılımsız kendilğinden orjinal görsel hızlı ve stabil bir versiyon -ve tncxp bulabilirseniz ilk çıkan -acronis ile yedeği alınmış içinde tüm driverlerin olduğu bir windows xp orjinal acronis ile format atmadan kurabileceğim şekilde... -boot cd si en son versiyon -acronis 2013 -şifre kırma araçları falan filan eksikleri siz tamamlarsınız... ----arka plan resmi koyabilirsen linki aşağıda--- https://hotfile.com/dl/182020879/0467c82/boit.jpg.html böyle bir çalışma yaparsanız bana çok memnun olurum usb diske yazdıracam isosunu boyut önemli değil ona göre hazırlar ve nasıl atacağımı da anlatırsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.....
  12. diski biçimlendirebiliyormusun ? biçimleniyorsa komple sil kapatıp aç yeniden dene o da olmadı herhangi bir boot cd si ile diski komple biçimlendir sonra normal format at olur.. diski biçimlendirebiliyormusun ? biçimleniyorsa komple sil kapatıp aç yeniden dene o da olmadı herhangi bir boot cd si ile diski komple biçimlendir sonra normal format at olur..
×
×
  • Create New...