Jump to content

kibritt

Üye
  • Posts

    274
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1077 profile views

kibritt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. teşekkür ederim yardımlarınız için.
  2. ama benim soldaki menü tuşu sağdakide menü tuşu,yani sol sağ yerleri farklı değil. ger tuşu hiç bi şekilde çalışmıyor
  3. hocam sen hani demiştin ya explorer ile gir düzelt diye.Ben oraya girdiğimde 139 home 158 de back tuşu gözüküyordu,zaten düzeltilecek birşey yoktu.Ekran bozuk olmasın.
  4. telefon iyice karıştı. ben bu telefonu orjinal haline nasıl çevircem
  5. burada yazıyormu? explorer yardımı ile /system/usr/keylayout/ dizini içerisinde generic.kl dosyayı buldum değişiklik yapıyorum ama kaydetmiyor. Neden olabilir. Dosyayı edit editör ile açıyorum. sonra kaydet diyorum.
  6. magisk manager-supersu ikiside çalışmadı telefonda hocam,pc den root olmazmı onun için bana link verebilirmisiniz benim bulduklarım mı sorunlu acaba? yardımlarınız için teşekkür ederim
  7. kingroot indirdim ama kingroot subscribe diye hata alıyorum sebebi ne ola ki
  8. root explorer programı pc için mi yoksa telefon içinmi?
  9. j7 geri tuşu options tuşu gibi çalışıyor Merhabalar, aliexpressden sm-j700f için ekran aldım taktım çalışıyor ama geri tuşu ile soldaki seçenekler tuşu aynı görevi görüyor,yani geri tuşu geri dönmeyi gerçekleştirmiyor fakat seçenek tuşu gibi çalışıyor. *#2663# basıp tsp yi güncelle dediğimde fail hatası veriyor. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz? Rom atmayı biliyorum,bir tane rom attım ama işe yaramadı.
  10. Merhaba geniş kapsamlı full torrent arama programı arıyorum. şuan bit che isimli programı kullanıyorum ama tam sürüm değil. bit che nin tam sürümüde olablir.
  11. Merhaba, nintendo wii de olan pearl harbor trilogy – 1941 red sun rising isimli oyunu bir türlü bulamadım. torrent link olur yada başka link,bu oyunu bulabilir misiniz?
  12. merhabalar, windows server 2012 r2 msdn tr ihityacım var.sitede bulamadım,yardımcı olabilecek olan varmı acaba?
  13. [quote name='sere' timestamp='1342210752' post='1221279'] Acronis True Image Home 2012 v15.0.0 Build 7133 Final Plus Pack Bootable CD [img]http://img7.imageshack.us/img7/909/269b64f44b7c99646fe6801.jpg[/img] Acronis True Image Home 2012 v15.0.0 Build 7133 Final Plus Pack Bootable CD Acronis True Image programının görevi, sabit diskteki verileri imaj dosyalarına aktararak sistem güvenliğini kusursuz hale getirmektir. Yazılımdan, dosya artıkları yüzünden giderek azalan Windows performansını artırmak amacıyla da yararlanılabilir. Gelecekteki tüm geri yüklemeler için işletim sistemini ve aygıt sürücülerini kurduktan hemen sonra sabit diski bir kez yedeklemek yeterli. Disk imajı diğer sabit disklere, ağ bilgisayarlarına, CD/DVD'lere aktarılabiliyor. İmaj dosyaları sabit disk üzerindeyse, sanal sürücü olarak kullanılabiliyor. En büyük yenilik programın Windows oturumunda kullanılabilmesi. Yani sistemi açılış disketiyle başlatmak gerekmiyor. Recovery CD/ DVD'si ile farklı medyalardaki imaj dosyalarına göz atmak, USB ve Firewire sürücülere veri aktarmak mümkün. Kullanıcılar her ufak değişiklikte diskin tamamını yeniden yedeklemek zorunda değil. Doğrudan Windows üzerinden erişilemeyen güvenli disk alanı, virüslerin imaj dosyalarına zarar vermesini engelliyor. [img]http://i.imgur.com/IL3uy.png[/img] [img]http://i.imgur.com/msjZj.png[/img] Boyut: 280 MB Sıkıştırma: exe / Şifresiz Tarama: KIS 2012 / Durum Temiz Platform: Windows Xp / Vista / 7 Download Uploaded.To Part1 [code]http://uploaded.to/file/01ydvn4d[/code] Part2 [code]http://uploaded.to/file/9w5qrrdd[/code] [/quote] [size=4]Arkadaşlar,[/size] [size=4]bana sadece cd ile imaj alıp cd ile imajı yükleyebileceğim şekilde ne yapmam gerekiyor.[/size] [size=4]Bu indirdiğimi direk cd ye yazdırıp bootable cd olarak kullanabiliyormuyum?[/size]
  14. Tek başına acronis bu şekilde çökmelerde işe yaramıyor yani,bu pack paketimi oluyor o zaman. Şirkete yasal olanını alacağımda o yüzden soruyorum.
×
×
  • Create New...