Jump to content

logosoft

Üye
  • Posts

    354
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by logosoft

  1. @MamLeter@MrRushcevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.
  2. Yok üstadım iconları değiştiricem onun için sordum.İlgin için teşekkürler şimdiden.
  3. Arkdaşlar selam.Benim bir ricam var eğer bilen varsa şu resimdeki işaretli olanların dosya adları nelerdir.Şimdiden teşekkürler.
  4. Buradaki sistemler sıtokta yok ,ama kendin toplarsan oratalama 2000 tl ucuza toplıyabiliyorsun bazılarını. https://www.itopya.com/modart-red_h20148200 https://www.itopya.com/hermes-air_h20376 https://www.itopya.com/tank-air_h20374 https://www.itopya.com/mars-air_h20372 https://www.itopya.com/tars-air_h20379
  5. @deli_petro06 kardeşim cevabın için teşekkürler.Başarılarının devamı dilerim.
  6. Öncelikle eline emeğine sağlık teşekkür ederim sana @deli_petro06 kardeşim.Ayrıca bu çalışmada sana destek veren herkese de ayrı ayrı teşekkür ederim. Çok uzun zaman sonra kendime lite bi sistem yapayım dedim ve 2 gün önce falan konuna denk geldim. Reg leri eklemiştim zaten ama oem klasörü hep sorun çıkartıyordu ve çalışman sayesinde prog sıralamasında 1,2,3 diye numaralandırdım olmadı,bende 01,02,03, numaralandırınca sıkıntısız kurulum yaptım ve tüm progamlar sorunsuz yüklendi.Tekrardan öncelikle sana daha sonra emeği geçen herkese teşekkür ederim ve başarılarının devamını dilerim kardeşim.
  7. Eline emeğine sağlık mükemmel olmuş kardeşim.Teşekkürler.
  8. Ellerine sağlık kardeşim güzel görünüyor. senin çalışmaların zaten genelde sorunsuz çıkar bunda da sorun yaşayacaşımı sanmıyorum.
  9. xiaomi redmi note 10 tavsiye ederim. https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-10-64gb-xiaomi-turkiye-garantili-pm-HBC0000027FN4
  10. Tüm müslüman aleminin ramazan bayramı mübarek olsun. Senin de bayramın mübarek olsun @Cizikk arkadaşım. sende sevdiklerinle sağlıklı,huzurlu,mutlu,bayram geçirirsin inşaallah.
  11. @Cizikkarkadaşım arkadaşım diyorum yaşını bilmediğimden dolayı benim yaşım 46 bak ne güzel yazmışsın devletin kriptolarla ilgi bir kanun yok bir husus yok düzenleme yok ve sen bir birey olarak hangi cesaretle evini arabanı satıp bilmediğin araştırmadığın bir yatırım aracına para koyuyorsun? Hep aynı yere geliyoruz eğitim,bilgi,birikim HIRSIZIN elbette şuçu var her şeyi devletten beklemeden önce bir işe giriyorsak riskleri bilip önlemlerimizi almakla yükümlüyüz,devletin yapacağı düzenlemenin ne olacağı sanılıyor anlamıyorum devlet bu borsalar kapatıp kaçınca gel arkadaşım paranı ben öderim mi diyecek bundan önce bankerler bankalar battığında ne yaptı, o zaman da kanun vardı neydi kanun vadesiz hesap sahiblerinin belirli bir kısmı devlet garantisindeydi ama burası borsa arkadaşım,imkb de şirketler kaçtığı zaman ne olacaksa o olacak yani bu mevzu ne borsa ne devlet meselesi insanın kendinde bitiyor bugün hangi kripto yatırımcısına sorarsan sor sermayelerinin %70,80 ini gerçek hesaplarında veya güvenli cüzdanlarda tutar bu işinde kuralı budur.bu dolandırıcılık olayı yaşanacaktı er yada geç ,bu memlekette kısa süre önce çiftlik bank yaşadı bu millet ama hala araştırmadan arkasında kim olduğunu bilmeden yatırım yapmaya devam ediyor elimden gelen sadece üzülmek.
  12. @Cizikk ben denetlenmesin demiyorum devlet elbette denetleyecek vergi alacak gerekli kanunları çıkaracak orada sorunum yok. benim sorunum bu bilmeden hiçbir eğitimi bilgisi birikimi olmadan evini arabasını satıp bu işe girenlere @Cizikkarkadaşım sen hiç yoldan geçen birine al şu 3 milyon tl sende kalsın sonra alırım dermisin?ama adam thodex borsasında 3 milyon tl sini tutuyor bilgisiz olduğu buradan belli zaten ne soğuk cüzdan bilir ne hesabının belli kısmını çekmesi gerektiğini bilir gibi gibi cehalet diz boyu sonrada beni dolandırdılar,kusura bakmasın kimse ama ne hak edersen onu yaşıyorsun bu dünyada.Ekleme:Çevrem de olan bi olay bunlar 5 kardeş 2 sinin durumu iyi aralaından bir kız kardeş ev alacak 15 bin tl si eksik abisinden rica ediyor 2 3 ay içinde geri öderim diyor.abiside kardeşim o kadar param yok diyor kardeş de tamam diyip gidiyor.Sonuç mu dangalak bu ikinci patlayan kripto borsalarından birinde 90 küsür binlira tuttuğu ortaya çıkıyor.Bak cehalet hala devam ediyor batan bir borsa var ve sen hala borsada para tutuyorsun.
  13. kripto parayı borsa gibi düşünün fakat dijital borsa .Gelelim kapanan borsa ve para kaybeden yatırımcılara.para kaybedenler için üzüldüm,fakat şunuda belirtmek lazım,pazardan meyve seçerken bile iyi kötü ayrımı yapan millet iş kısa yoldan zengin olmak olunca ,bilmeden araştırmadan milletin şansa kadere 1 koyup 2 alan çevreden duyduğuyla yatırım yapıp batan insanlarla dolu.Bundan 2,3 sene önce kripto yalan dolan diyen ,jp morgan kripto para hisse senedi portföylüne ekledi microsoft,amazon,tesla,visa,paypal,airbaltic,coco cola,grayscale,microStrategy,Coinshares,Square,yani bu kadar para devi şirketler kimi yatırım yapıyor kimi ödeme sistemlerine entegre ediyor ve hala dolandırıcılık deniyor ilginç.Bu arada hiç kripto para alıp satmadım 1 tl lik de olsa hesabım yok,kripto para savunucusu değilim ama dünya farklı yönlere gidiyor artık bir çok şeyin değiştiği gibi finans sektörüde bu değişimden payını alacak.
  14. Ben bu milyonlarca lira harcayıp kazım yapanlara anlam veremiyorum o kadar yatırım yapıp 6 ila 12 ay arasında yatırımı amorti ediyor o da sıkıntı yaşamazsan.şimdi 1 milyonu geçen sene mart veya nisan ayında 1 btc alsaydın btc 4 ila 9 bin dolar arasındaydı, bugün 1 btc 64.833 doları gördü ve 150 bin dolarları da görebilir.
  15. Evet @deli_petro06 dan beklenen hareket geldi ,ellerine emeğine sağlık çok detaylı bir konu olmuş herkesin çok faydalanacığına eminim teşekkürler.nacizane bir şey ekliyeyim,winreducerde dili sonradan da değiştirebiliyorsun ilk açılışta bulunduğun dil ekranına gelip english yazan yerin altında ki işareti sola çekiyorsun ondan sonra english in üstüne tıklayıp langue klasörüne bağlıyor seni istediğin dili seçebiliyorsun. Çok Güzel Hareketler Bunlar @deli_petro06.🤞
  16. @deli_petro06Arkadaşım senin rezerv alanında bir sıkıntı yok tek sıkıntı ntlite ile yaptığın ayardan sonra oem klasörü oluşturuyor winreducer ile silidiği için oem klasörü rezerv alanı kapanmıyor.Oem klasörünü alıp winreducer işleminden sonra oem klasörünü koyunca çalışıyor. Yok oem siz yapmak istiyorum diyorsan onu bilemem.DÜZELTME:Her pc de olmuyor dün benim pc de çalıştı şimdi format attım kapanmadı rezerv alan
  17. @deli_petro06 Arkadaşım eline emeğine gözlerine sağlık.Senin bu azminle daha da başarılı olacağına eminim teşekkürler.
  18. Ellerine emeğine sağlık üstadım çok yararlı olacak bir paylaşım.Teşekkürler.
  19. Bende 7zip kullanıyorum ama alışkanlık olmuş winrar da kuruyorum bende anlamıyorum neden kurduğumu. bu Arada 7zip in tema seçenekleri var bir bakın isterseniz. tema deiştirici+blue tema https://www.deviantart.com/alexgal23/art/Windows-10-7-Zip-theme-597582931 temalar https://www.deviantart.com/alexgal23/gallery/56004817/7-zip
  20. @emre_toy Buraya bak arkadaşım. https://chrome.google.com/webstore/search/yer imleri yöneticisi?hl=tr
  21. @emre_toy arkadaşım anladığım kadarıyla tek sayfada tüm yer imlerini görmek istiyorsun çabuk ulaşmak adına.Tavsiyem centbrowser olacaktır ben yaklaşık 8 9 aydır kullanıyorum chroem tabanlı ve tüm google servisleri ile sorunsuz çalışıyor.Google kayıtlı şifrelerim yer imlerim almaz diye derdinde olmaz tam anlamıyla senkronize oluyor.denemeni öneririm.Ben nereden buldum by faruk arkadaşımızın kmp sisteminden görüp kullanmaya başladım.
  22. Eline emeğine sağlık üstat teşekkürler.
×
×
  • Create New...