Jump to content

Ironeagle

Üye
  • Posts

    174
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1232 profile views

Ironeagle's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

42

Reputation

  1. Çalışmanız için teşekkürler. Windows kurarken karşılaştığım ssd görmeme sorunu bununla yaşanmadı.
  2. Tavsiye için teşekkürler. Tekrar Windows 11 kurunca deneyeceğim.
  3. İnanın ne yaptıysam olmuyor. Mesela painti ekledim sorun yok ama Opera veya Edge asla olmuyor aynı hatayı veriyor.
  4. Çalışmanız ve paylaşımınız için teşekkürler. Gayet hızlı ve sorunsuz bir sürüm olmuş. Windows 11 hızlı aslında ama Windows 10'dan alıştığım bir özellik sanırım yok. Görev çubuğundan istediğim ayarlamayı yapamıyorum. Mesela görev çubuğuna Opera ekliyorum ama tıkladığımda açılmıyor. Bunu araştırdım internette ama çözüm bulamadım. (Sorun sizin çalışmanızdan kaynaklanmıyor.)
  5. Şu Virus.Win32.Pioneer.cz var ya galiba bu bayağı sorun çıkarıyor. Benim de başıma gelmişti.
  6. Teşekkürler. 19042.906 mı yoksa 19043.906 mı? Bir yanlışlık yok değil mi?
  7. Benim dizüstü bilgisayar 12 yıllık hem de sorunları var. O yüzden süre dediğinize göre normal. İşlemi bitirebilmesi bile iyi.
  8. Sayın köylü. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Sabah merak ettim ve işleme başladım. Az önce işlem bitti. 8 saat sürmüş. Şimdi ben sadece 64 bit üzerinden işlem yaptım. Aşağıdaki görseldeki imaj dosyası oluştu. Bundan başka bir işleme gerek yok; yani bu kullanabileceğim iso değil mi? [img]https://i.hizliresim.com/wDSuTB.png[/img]
  9. AIO 32 64 bit olanı yükledim. Sorunsuz kuruldu ve çalıştı. Ellerinize sağlık. Teşekkürler.
  10. Teşekkürler köylü. Sistem benim bozuk dizüstümde bile çok iyi sorunsuz çalışıyor. Çalışmalarınızda başarılar.
  11. Tam dediğiniz gibi. Sorun varken bluetooth sürücüsünde de sorun vardı. O kadar uğraştım, sitesinden bluetooth sürücüleri de indirip kurdum ama işe yaramamıştı. Acaba wireless ile bluetooth alakası var mı diye de aklıma gelmişti ama nereden bileyim dediğiniz gibi bir şey olduğunu. Bluetooth neden sorunluydu onu da çözememiştim. Neyse hala kendime kızıyorum nasıl böyle bir duruma düştüm diye...
  12. Cevap verip çözüm yolu gösterenlere çok teşekkürler. Sorun (!) çözüldü. Bunca yıldır (22 yıldır) bilgisayar kullanıyorum, format atıyorum, hemen her hafta farklı bir sistem kurup deniyorum böyle bir sorunla ilk kez karşılaştım. Aslında sorun bile değilmiş. Sistemi kurduktan sonra hani ativasyon yapıp direk internete kablosuzdan bağlanırsınız windows update sürücü vs güncellemeyi yapar ya bende bu kablosuz adaptör kurulu olmadığı -ve nasıl olduysa windows görmediği için- mecburen ethernet kablosuyla bağlamıştım. Her zamanki gibi güncellemeler indiği halde wireless gözükmedi aygıt yöneticisinde bile yoktu. Neyse bu şekilde devam ettik. Hatta Asus teknik servise de mail atmıştım bana link gönderip şuradaki chipset ve wireless adaptör sürücülerini kurun diye dönmüşler. Tamam ben zaten onları indirip denemiştim ama işe yaramamıştı. Bu sabah bir daha yapayım diye tam sürücü indirip deneyecektim ki aygıt yöneticisini bir açtım baktım wireless adapter orada. Kablosuz bağlantı kurulabildi. Nasıl olmuşsa artık Windows 10 sanırım çaktırmadan sürücü mü indirmiş ne yapmışsa sorun çözülmüş. Ben de paniklemiştim daha yeni dizüstü donanımı mı zarar gördü diye. Neyse ki sorun çözülmüş oldu. Boşu boşuna 2 gündür kafaya takmışım. Herkese teşekkürler.
  13. Teşekkürler. Biliyorum bu çözüm yoluna da baktım. Öyle bir düğme vs yok. Teşekkürler. BIOS'a bakmıştım. Böyle bir ayar göremedim.
  14. Teşekkürler. Bu işlemi yaptım. İşe yaramadı. Asus FX505DD
  15. Asus marka yeni sayılacak (daha 1 yıl olmadı) dizüstü bilgisayara format atıp tekrar Windows 10 kurdum. Ancak sanki sistemde kablosuz özellik yok. Aygıt yöneticisinde wireless adapter falan yok. 3 farklı Windows 10 pro kurdum (hepsi de buradan indirdiklerim). Türkçe ve İngilizce bir sürü çözüm önerisine baktım. Yok olmuyor. Bir türlü wireless adapter yok. Sanki sistemden birisi wireless özelliğini çıkartmış gibi. Acaba başına böyle bir şey gelip de farklı bir çözüm bulmuş olan var mıdır?
×
×
  • Create New...