Jump to content

Byminik

Yeni Üye
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Byminik

  1.  

    Bir yerlerde hata yapıyorsunuz ama nerede :)

     

    MOTUN üstadın hazırlamış olduğu sistem Windows 7 Ultime sürümüdür ve KMS Aktivasyon da, Microsoft  Toolkit de,  Windows 7 Ultimate sürümünü desteklemez.

     

    Ancak Office 2013'ü sorunsuz aktivasyon yapabilirsiniz...

     

    KMS Aktivasyon da, Microsoft  Toolkit de Office 2013 sürümlerini 180 günlük etkinleştir. Ancak Görev Zamanlama ile 180 gün tekrar ettirilir, böylece aktivasyon hiç bitmez...

     

    "sürekli bir  döngüye  giriyor" diyorsunuz, döngüden kastınız 180 günlük etkinleştirme süresi ise bir sorun yoktur...

     

     

    Aşağıda yazdıklarım sadece size değil yani lütfen üstünüze alınmayın :) Ben sadece bir noktaya dikkat çekmek istiyorum :

     

    Genelde programların Yardım bölümleri bulunur, eğer bu Yardım bölümleri kullanıcılar tarafından okunursa, akıllarına takılan bir çok sorunun cevabını bulacaklardır.

     

    Microsoft ürünlerinde Volume sürümlerin aktivasyon mantığını bu konu ve başka konularda defalarca yazdım; ancak hala bu konuyla ilgili sorular soruluyor, halbuki KMS Aktivasyon uygulamasının Yardım bölümünde akla gelebilecek her türlü sorunun cevabı mevcut...

     

    Saygılar... :)

    Sürekli   döngüye  giriyor  derken   ,  resimdeki  gibi  işlem yapılıyor  lütfen bekleyiniz   deyip kalıyor   5 dakika  da  15 dakika da beklediğim oldu ama  maalesef   bir  sonuç  çıkmadı  .

    Eğer  yanlış anlamadıysam  sanırım sizin demek istediğiniz   KMS Aktivasyon da, Microsoft  Toolkit de   MUTON  üstadın   verdiği   Win Ultimate  desteklemez  aktive  etmez  diyorsunuz   , ama  benimkinde oldu yada   ben oldu zannediyorum   ekran  resmine  bakabilrisiniz  .
    36GyBjT.jpg


    Birde   ben  formatı atmamım  debebi    Excelin   5-10 Dakika   açık kalmasından  sonra  donmasından  dolayı idi  . ilk 7 gün yeni sistem  iyi çalıştı ama bu gün itibari ile gene office donmaya  kitlenmeye  başladı  .   

    Bir de ilginç yani   görev yöneticisinde  bir kaç tane  işlem yapılıyormuş gibi   gözüküyor  Excel  ve de Chrom da  bir tane  açık olmasına  rağmen ilem penceresinde  bir  sürü   , alttada  ekran resmi vardır   yeri burası değil ama  acaba  sistemde  hata  varda  bir ilişkisi  varmı diye   ekledim .

    qSWzDF6.jpg
    mI8KQDz.jpg


    Bu arada   kesinlikle   üzerime alınmam   , eğer  bir  hatam var ise   biri uyarırsa  memnun  olurum  .
    Saygılarımla 
     

  2. iykzY5I.png?1

    Kullandığım  işletim sistemi   MOTUN  paylaşmış olduğu  Windows 7 Ultimate SP1 + Office 2013 SP1 5.4.2014 Güncel (32 Bit)   KMS  Aktivasyon ile işletim sistemi Win7  aktive  oldu ama   office 2013   aktive olmadı   sürekli bir  döngüye  giriyor  ve de  kalıyor  . Aynı işletim Microsoft  too kit ile  denediğim de  aynı şekilde  döngüde kalıyor   . 

    UAC  ve de  Antivürüs   devre  dışıdır   .

    Daha  önce  defalarca   formatlayıp  aktivasyon yapmışlığım vardır  , ama  ilk kez  MOTUN  paylaştığı işletim sistemini   kullanıyorum acaba   sistemde demi hata var yoksa  bir yerlerde ben mi  hata  yapıyorum  .

    Şimdiden  teşekkürler 

×
×
  • Create New...