Jump to content

malikan

Üye
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

734 profile views

malikan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. beni de eklersen sevinirim kardeşim..  umarım hesap bitmemiştir :)
  2. ben de senin gibi çok gidip geldim ve her iki telefonu da çok araştırıp sonunda tabiki htc one da karar kıldım.. şu an htc one kullanmaktayım ve kesinlikle pişman olmayacagın ve iyi ki bunu aldım diyebilecegin bir telefon.. gelen 4.2.2 güncellemesiyle beraber çok daha iyi olan htc one ı tavsiye ederim.. şimdiden hayırlı olsun..
  3. 2005 ten beridir packardbell pc kasam var ve gerçekten de çok memnunum.. ayrıca zamanında çok araştırdım ve sordum ki lap topları da çok iy ve sağlammış.. ayrıca sadece sağlamlık değil dizayn ve görünüm de çok mükemmel.. kesinlikle tavsiye ederim..
  4. buyur kardeş biraz uğraştırdı fakat yardımcı olabilirsem ne mutlu... bu verdiğim linkler piyasada bulabileceğin en iyi rip grubuna ait hem türkçe hem de ingilizce DTS 5.1 ses kalitesine sahip Blueray filmler.. Ayrıca birçok farklı linkten indirebilirsin.. daha da iyisini bulacağını sanmıyorum... 2001-2009 : http://divxm.com/harry-potter-movies-pack-2001-2009-1080p-bluray-dts-dual-x264-d-z0n3-t304850.html 2010 : http://divxm.com/harry-potter-the-deathly-hallows-part-i-2010-1080p-bluray-dts-dxva-x264-d-z0n3-t479649.html 2011 : http://divxm.com/harry-potter-the-deathly-hallows-part-ii-2011-1080p-bluray-dts-dual-x264-d-z0n3-t627567.html SERİNİN TAMAMI MEVCUT.. KOLAY GELSİN KARDEŞ İYİ SEYİRLER....
  5. serinini 4. yununun lingi kırık kardeş düzeltebilirsen iyi olur...
  6. paylaşımlara sözüm yok emek verilmiş teşekkürler fakat bir oyunu katletmek ve oyundan alınacak keyfi yerlebir etmek adına ancak bu tür hilelere başvurulabilir.. tavsiyem hilesiz bir şekilde oynanılması.. asıl o zaman oyunu oyun yapan şeye sahip olunabilir.. herkese iyi oyunlar..
  7. kardeşim benden de sana tavsiyem kesinlikle değişmeye çalışma utangaçlık kötü bişiy değil tam aksine bir isanda olması gereken önemli özelliklerden biridir.. çünkü şunu unutma ki haya Allah tandır... ne mutlu senin gibi olan ve öyle kalan kardeşlerimize.. Rabbim şaşırtmasın inş..
  8. [quote][/quote] lekeden kurtulmana sevindim kardeş gözün aydın.. az önce gördüm yazını diycektim ki merak etme zamanla gider diye ama gitmiş zaten tekrardan gözün aydın.. bundan sonra ekran için özel bez ve nemli surette kullan.. az bişiy iz kalır en fazla ve sonrasında gider.. hayırlı akşamlar..
  9. bir insan bu kadar haysiyetsiz ve hakaretvari düşünür ve yazar. sanki yunan askerinden bahsediyorsunuz. ama siz ruhsuzlardan ancak bu beklenir. siyasetçi o...ların hiçmi suçları yok. Zaten sizingibiler yüzünden bu memleket bu hale geldi.

  10. bir insan bu kadar haysiyetsiz ve hakaretvari dünür ve yazar. sanki yunan askerinden bahsediyorsunuz. ama siz ruhsuzlardan ancak bu beklenir. siyasetçi o...ların hiçmi suçları yok.

  11. Arkadaşlar ben az önce girip tekrardan indirmeye başladım.. sanırım arada çıkan problemleri çözmeye başladım Allah ın izniyle.. şimdi şunu bilmelisiniz ki eger ki üyelik yoksa zaten gerekli adımları yaparak üye olunup indirme işlemine sorunsuz başlıyor.. eger ki üyelik var ve indirme yapamıyorsanız artık bu demek oluyor ki ya modem kapanıp açılmıştır ve ip nosu değişmiştir ya da 2 gb indirme liömiti dolmuştur.. 1. durumda yani modem resetlenip ip nosu değişmişse aynı dns nosu girilip www.debridns.com adresine girip accound yani kayıtlı olunup olunmadıgına bakmak gerek.. eger ki adımız varsa sayfadan çıkıp 10-15 sn sonra indirme işlemine başlayabiliriz.. fakat baktık ki indirme yapmıyor bu sefer tekrar sayfaya girip tekrardan aynı yolla kaydoluyoruz ve emaile gelen iletiyle linke tıklıyor ve de şifreyi alıp isim ve şifre girildikten sonra kaydoluyoruz tekrar.. bu aşamadan sonra artık indirme yapabiliyoruz.. 2. duurmda bahsettiğim 2 gb lık veri limiti de dolmuşsa bu sefer de yine beklemeye gerek kalmadan tekar sayfaya girip aynı işlemleri yaparak tekrardan üye olup emaile gelen adrese tıklayıp şifreyi alıcaz ve yeni kaydımızı yapıcaz.. bböylelikle tekrar indirme hakkı elde edebilicez.. ha bu arada .. malesef şu anlık sadece fileserve ve megauploaddan indirme yapılabiliyor... umarım diger sitelerdeki problemler de çözülür.. umarım yardımcı olabilmişimdir.. Allah a emanet olun kolay gelsin arkadaşlar..
  12. az önce denedim de yalnızca fileserver ve megauploaddan indirme yapıyor sorunsuz olarak.. rapid hotfile wupload ve diger sitelerde indirme yapmıyor malesef.. sanırım genel bi sorun olsa gerek.. bu yazdığım sitelerden indirebilen var mmı?
  13. siteye girince accound kısmında üyeliğimi görüyorum ve dediğiniz dns leri de girdim fakat şu a ne yaptımsa olmuyor ve indirme linklerine girince de bu sefer aradığınız adres bulunamadı diyor.. bu sorunun nedeni nedir acaba , neden olmuyor yardımcı olursanız sevinirim .. şimdiden teşekkürler Allah razı olsun..
×
×
  • Create New...