Jump to content

efem360

Üye
  • Posts

    145
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by efem360

  1. Bak bu da ayrı evcillerden bir tanesi. Bak sana anlatayım tekrar. Tüm yazdıklarını siliyor ve benim yazdıklarımıda kendi istediklerini paylaşıyor. Bunun adı traşlama oluyor. Bu işlemi yapmasının sebebi ise işin ciddiyetini görünce ödü bir yerine kaçtığı için. Ama sizin gibiler maalesef hep aynı. Ya aptal herif anlatıyorum işte senin bilgilerinle seni tehdit edecek bir insan bu. Bana yaptı sana neden yapmasın. Onuda geçtik benim duruma sen geldiğinde aynı senin gibi bir lüzumsuz yorum yaptığında ne derdin acaba ona? Yaptığım yorumu düzenleyerek derdimi anlatıyorum bunu anlamatacak kadar zır cahilide korumaya çalışıyorum yazıklar olsun. Allahtan video alıyorum. Bunları sende izleyeceksin emin ol bugün uğraşabildiğin kadar uğraş. Tüm bilgilerimi sağda solda yayınla hatta kullan bunun acısını bu devlet alır senden elbet
  2. Ban yemiş. İşte siz böyle karalamayı seviyorsunuz. Yorumları siliyorsunuz ki insanlar görmesin. İnsanların kişisel bilgileri ile şantaj yapıyorsunuz. Daha neler yapabiliyorsunuz? Sadece şu kadarını söylemek istiyorum sitede kimse kalmadı. Kalanlarda körler sağırlar birbirlerini ağırlar. Bu doğrultuda kendi eş dostları bize ana avratta küfür etse bu karakter konusunda arayışta olan şahıs karşı tarafın mesajını silip bize ceza verecek haremini idare ediyor. Tabi biz böyle olduğunu bilmiyorduk. Bir çok iyi üstadın paylaşımlarını takip edeceğiz diye geliyoruz ama görülen muamele bu. Zamanla bir çok insan bir anda görüşürüz bile demeden kayboldu size sebebini söyleyim. Hesapları blokelendi. Sitede banlı yazmıyor sadece bana da yapıldığı gibi. Hatta bazılarının hesaplarına girip kendileri bile yazdı ki burada hissiyatı verebilmek için daha niceleri.. uzun lafın kısası daha önceki ödeme yapmam sebebiyle tüm bilgiler elimde mevcut. O bilgilerle ben gerekli mercilere şikayetimi yapacağım. Kimse sizin köpeğiniz yada koyununuz değil. Ne konuştuğunuzu ne dediğinizi bilin. Sırf site yönetimi diye bu konu altında avukatlık yapacak arkadaşlar. En büyük faydanız resmi olarak işlem yapıldığında olsun orada yapın avukatlığı. Bakın traşlanmış mesaj atmam için yapılana bakın: ____________________________________________________________ EKLEME YAPIYORUM: ____________________________________________________________ Bak orası niye mor biliyor musun yorumları önce onun oynaylaması için
  3. Tüm bilgilerinizi ele geçirip istedikleri şekilde size şantaj yapabiliyorlar. Yaşayacağınız zararların ciddi anlamda bilemezsiniz bile. Bilgileriniz ile şantajı her hangi bir vatandaş yapsa da suç böyle bir sitede ki moderatör yapsa da suç. Hiç bir sebep böyle bir sitenin kişisel verileri ihlal etmesini gerektirmiyor. LÜTFEN DİKKAT EDİN. Daha önce görüyordum böyle sorunları olanları ama üstü kapatılıyordu. Site yönetiminin ne kadar tehlikeli olduğunu varın siz görün. Konu hakkında yasal süreç başlatılacaktır. Bu yaptığım paylaşımın ekran video görüntüsünü alıyorum. Silseniz de gerçeği değiştirmeyecek. Silmenizin yasal olmayacağını bilin. ----- cyph3r in sildiği yorum: Ban yemiş. İşte siz böyle karalamayı seviyorsunuz. Yorumları siliyorsunuz ki insanlar görmesin. İnsanların kişisel bilgileri ile şantaj yapıyorsunuz. Daha neler yapabiliyorsunuz? Sadece şu kadarını söylemek istiyorum sitede kimse kalmadı. Kalanlarda körler sağırlar birbirlerini ağırlar. Bu doğrultuda kendi eş dostları bize ana avratta küfür etse bu karakter konusunda arayışta olan şahıs karşı tarafın mesajını silip bize ceza verecek haremini idare ediyor. Tabi biz böyle olduğunu bilmiyorduk. Bir çok iyi üstadın paylaşımlarını takip edeceğiz diye geliyoruz ama görülen muamele bu. Zamanla bir çok insan bir anda görüşürüz bile demeden kayboldu size sebebini söyleyim. Hesapları blokelendi. Sitede banlı yazmıyor sadece bana da yapıldığı gibi. Hatta bazılarının hesaplarına girip kendileri bile yazdı ki burada hissiyatı verebilmek için daha niceleri.. uzun lafın kısası daha önceki ödeme yapmam sebebiyle tüm bilgiler elimde mevcut. O bilgilerle ben gerekli mercilere şikayetimi yapacağım. Kimse sizin köpeğiniz yada koyununuz değil. Ne konuştuğunuzu ne dediğinizi bilin. Sırf site yönetimi diye bu konu altında avukatlık yapacak arkadaşlar. En büyük faydanız resmi olarak işlem yapıldığında olsun orada yapın avukatlığı.
  4. Ortalama 6-7 senedir kullanıyorum. Her hangi bir sorun yaşamadım. Uygulama üzerinden hesabı açtıktan sonra Ayarlar > Hesaplardan kaldırdığınız hesabı kaldırdığınızda uygulama sorun çıkarıyor zira doğrulama yapamadığı için. Ama harici olarak çok fazla bir şekilde özellikleri faydalı diyebilirim. Tek bir geliştirici değil birden fazla farklı geliştiricinin yaptığı çalışmalar bir arada olmuş olması da daha bir iyi oluyor. Mevzu verdiğimiz tutardan çok Vancedden aldığımız hizmet diyebilirim.
  5. Wanbo T6R Max 650 ANSI Android TV Projeksiyon Cihazı Hakkında: Android işletim sistemi yüklü olduğu için bir çok değişiklik yapabilmek mümkün. Güncelleme yükleme vb. işlemler içinde konu içerisine eklemeler yapılacaktır. Sistemde oluşan herhangi bir sebep ile cihaz açılamıyorsa, sistemsel bir problem olduysa ya da güncelleme yapılamıyorsa cihazı bilgisayara bağlayarak vermiş olduğum 20220926 sürümünü yükleyebilirsiniz. Flashlanacak dosyayı, yükleyici programı ve nasıl yapacağınızın videolarını sizlerle paylaşıyorum. İşlemlere ait videolar: Olması ve yapılması gerekenler: Bir adet çift taraflı USB Kablo Olması gerekmektedir. Bu USB Kabloyu cihazın 2. USB girişinden takmanız gerekmektedir. Düğmeye basma süresinin yaklaşık 11-12 saniye olduğuna dikkat edilmelidir. Düğme üzerinde yanan ışığın 11-12 saniyede maviye döndüğünde tuştan elinizi çekin. Işığın Maviye dönme süresi 12 saniyeyi geçmemektedir. Dosyayı cihaza flashlamanız için kullanacağınız program: (USB Burning Tool v2.1.7) https://drive.google.com/file/d/1UJUxJkm3E5NhlkhnlyYzL0tRhD-IugDp/view Kurulum Dosyası: https://drive.google.com/file/d/10XpK1JDKrSpSFGr_SPS4ddfM5SthHfKo/view Bu işlem eski sistemi tamamen silecektir ve yeni sistemi kuracaktır. Bu işlemlerin kullanıcı kaynaklı risk oluşturabileceğini unutmayınız. Yapılan işlemlerde, işlemi gerçekleştirenin sorumlu olduğunu unutmamak gerekir. Elimden geldiğince konu altında yardımcı olacağım.
  6. Hocam XAMPP için çok uğraşlar verdim ama başaramadım. Siz eklerseniz çok mutlu olurum.
  7. Hocam benim uğraşlarım maalesef sonuç getirmedi. Aylardır yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum. Her türlü harici HDD (320GB Mevcut) ve USB temin edebilirim. Tek istediğim sade Windows 11 PE (x64) ve içerisinde şu programların olması.. Sürücüler ve Not Defteri, Hesap Makinesi, Microsoft EDGE (Beta), XAMPP, EmEditör, 7Zip, Office Lite, RDK, Telegram, Discord, AnyDesk, İDM, K-Lite Mega Codec Pack Bir çok anlatımlar gördüm ve sizin çalışmanız üzerinde çok denemeler yaptım. Maalesef ki hiç bir sonuç alamadım. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok memnun edersiniz.
  8. Üstad öncelikle geri dönüşünüzden dolayı çok teşekkür ederim. Bilgilendirme maili gelmediği için geç dönüş yapmış oldum kusura bakmayın. XAMPP 'ı sisteminize eklemek istiyorum. Bu konuda bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Yada bir güncelleme eklemeniz söz konusu olabilir mi?
  9. üstad kolay gelsin. Çalışmanı çok beğendim. Bunun üzerine burada yazmış olduğumu yapabilir miyiz?
  10. Hocam öncelikle mesajdan dolayı teşekkür ederim. Bunu windows 11 kurduğumuzu kabul edersek, windows 7 yada 10 bir bilgisayara usbyi takınca çalıştırırmı? Ayrıca diger harddisk üzerinde kalıntı bırakır mı? Hocam bu işlemin riski çok fazla. O sebepten dolayı tercih edilebilirlikten çıkıyor.
  11. 1. yöntem olanaklar açısında hiç biri uymuyor. 2. yöntemde ise boot etmekten kastınız biostan seçip otomatik açmak mı?
  12. Ben denedim ama IObit Uninstaller PRO 12 için alamadım
  13. Merhaba, Bir firmanın stok kontrolü personeli olarak görev yapan sevdiğim bir arkadaşım var. Çalıştığı firmada xampp üzerinden 40gb'lık bir sql verisi mevcut. Sürekli yanında leptop gezidiriyor. Amacı ise ürün sorgu işlemi. Gittiği depoda bilgisayarı açıyor. Xampp programını açıyor sonra tarayıcıdan localhosta bağlanıp ordan stok mevcudu gürüntülüyor. Görüntülediği stoğun üzerine ekleme-çıkarma yapmadığını söylemişti. Gittiği tüm depolarda en az 10 tane bilgisayar olduğunu ama stok veri tabanını başka bilgisayarlara taşımanın riskli olduğunu söylüyor. 64 gb lik bir usb bellek üzerine flashtan açılabilen bir işletim sistemi yapıp. (w7,w10,w11 linux hiç fark etmez) İçerisine sadece mysql.exe ve localhost işlemlerini tarayıcıdan yapmak için bu programları eklemek mümkün mü? Nasıl yapılabilir? Bana uzun zamandır çok faydası dokunan bir arkadaşım ve bende onun işini kolaylaştırmak istedim. Bu konuda üstadlardan ve konu hakkında bilgisi olanlardan rehber ve bilgiler istemekteyim. Şimdiden teşekkürler..
  14. Tüm platformlarda takip etmeye başladım. Yeter ki böyle özverili güzel işler yapan arkadaşlar olsun artsın. Bazı çalışmalar görüyorum; hazırlayan Türk ama çalışmada Türkçe dil seçeneği bile yok. Bu sebeple emeğinden dolayı ayrıca teşekkür ederim.
  15. Herkese merhaba, Bir çok forumda görüyorum "hangi interneti bağlattırmalıyım?" "sokağımda TürkTelekom altyapısı var ama hangi firma daha hızlı, ucuz" vb vb. Bu sorulara cevap olmas amaçlı BTK onaylı ve şuanda aktif hizmet sağlayan firmaların listesini çıkardım. BTK, bu işi yapan firmaların şirket isimlerini vermektedir. Orada lisansı olan firmaların hepsi sıralıdır. Sitede paylaşılan ayrıca lisansı aktif olan firmaları teker teker araştırdım. Firmaların sitelerini buldum ve girip tarifeler bölümünün linkini aldım. Bu linkleri de işinizi kolaylaştırmak için burada listeledim. "Bu benim ne işime yarayacak?" diyorsanız.. Size kendimden örnek vereyim. Şuanda benim sokağımda sadece Türk Telekom altyapısı var. Türk Telekom'dan almış olduğum internet'e 200TL vermem gerekirken, Türknet'ten 139TL ye daha hızlı internet alabiliyorum. Türknet'te aynı şekilde bir internet servis sağlayıcısıdır. Türknet burada bana Türk Telekom altyapısını ile internet veriyor ve daha uygun fiyata veriyor. Bu da beni karıma olmuş oluyor. Bunu anlaşmaları varsa diğer altyapı firmalarıyla da yapabilirsiniz. (Bildiğim Altyapı Firmaları: Türk Telekom, Superonline, KabloNet, VodafoneNet) Ben şuanda ComNet diye bir firma ile anlaşmalıyım. İnternet yine Türk Telekom altyapısı ile gelmekte. 12 aylık (önden ödemeli) 69tl x12(ay) =820tl 'ye aldım. Bu demek oluyor ki 12 ay boyunca internete para yada fatura ödemeyeceğim. 100mgbt indirme 6mgbt yükleme tamamen kotasız. Aşağıdaki linkleriden firmaları tanıyabilir ve fiyatlarını görebilirsiniz. Bu işlemleri yaparken geçiş yapacağınız firma ile tam kontak halinde olmanız sorunsuz bir şekilde geçiş yapmanız için size yardımcı olacaktır. 10Line https://10line.com.tr/#getaloan 4GNet https://www.4gnet.com.tr/bireysel_tarifeler Ada-Net https://www.ada.net.tr/TR/belge/1-28/adsl-nedir.html Adatanet https://www.adatanet.com/paketler.asp myfi ADNET https://www.myfi.com.tr/ RüzgarNet https://www.ruzgarnet.com.tr/ AkNet https://aknet.com.tr/ AlanyaNet https://www.alanyanet.com.tr/ Alfa Net https://www.alfanett.com.tr/ Altıparmak Bilişim https://www.altiparmaktelekom.com.tr/ D-Smart https://www.dsmart.com.tr/internet Aresnet https://aresnet.com.tr/index.html Atlantis https://atlantisnet.com.tr/bireysel-tarifeler/ *Atlantisnet https://belenatlantis.com.tr/kampanyalar.php AtisNET http://www.atisnet.com.tr/tarifeler/ Ay Telekom https://aytelekom.com.tr/kampanya TurkLan https://turklan.com/ airFiber https://airfiber.com.tr/paketler.php Bestnet İnternet https://bestnetinternet.com.tr/bireysel-tarifeler/ BetaNetwork http://www.betanetwork.com.tr/ Bubi https://www.bubi.com.tr/#pricing myFiber https://myfiber.com.tr/internet-hizmetleri/ BinbirNet https://www.binbirnet.com.tr/100-mbps-fiber/329/TR *biNET https://www.binet.com.tr/tarifeler.php?t=EVDE *Cerennet https://www.cerennet.com.tr/tarifelerimiz/162/altyapi-paketleri/ *ConNet https://www.comnet.com.tr/#tarifeler Destannet https://destannet.com.tr/ DuruNet https://www.durunet.com.tr/ EfsaneNET https://www.efsanenet.com.tr/paketler Elma Telekom https://www.elmatelekom.com.tr/bireysel-tarifelerimiz/ ElitNet (yeni iss) http://www.elitnet.net.tr/#home HiperOnline https://hiperonline.com.tr/tarifeler/ EminNet https://www.eminnet.com.tr/paketler/ EntaNET https://entanet.com.tr/fiyatlar/ LodosNet https://www.lodosnet.com.tr/bireysel Eser Telekom https://uzaynet.com.tr/paketler/uzaynet-limitsiz-paketler/ *EuroNet https://euronet.com.tr/#opaket Extra net https://www.extranet.com.tr/Kampanya/Index?Type=28 Eylül Net https://www.eylulnet.com.tr/tarifeler.html GigaNet https://giganet.com.tr/#portfolio FlyNet https://flynet.net.tr/bireysel.php Feniks https://www.feniks.net.tr/ Fark NET https://farknet.com.tr/alt-yapidan-internet-paketleri/ Fetihnet https://www.fetihnet.net.tr/bireysel.html FiberOnline https://www.fiberonline.com.tr/ Foniva https://www.foniva.com.tr/paketler-ve-tarifeler/internet Finet https://www.finet.com.tr/tarifeler fullnet https://www.fullnet.com.tr/# fiberhat http://fiberhat.com/tarifeler/ fibertekinternet https://fibertekinternet.com/BireyselİnternetPaketleri.aspx Fiberix https://www.fiberix.com.tr/tarifelerimiz.html *FixNet https://www.fixnet.com.tr/evinterneti Fibim NET https://www.fibim.com.tr/tarifeler/standart-tarifeler-14 FizyNet https://fizynet.com.tr/adsl-vdsl-tarifeler/ gesnet https://gesnet.com.tr/?page_id=7493 *Gibir Net https://gibir.net.tr/ GlobalNET https://www.globalnetinternet.com/paketler *GökNet https://goknet.com.tr/internet-paketleri/ Güldüren Net https://www.guldurennet.com.tr/urunler/3-Sinirsiz-Internet-Paketleri Kapsamnet http://kapsamnet.com/ Hatnet https://hatnetonline.com/tarifeler/ Hayalnet https://hayalnet.com.tr/ HatFiber https://www.hatfiber.com.tr/kategori-evde-Internet-paketlerI-143.html HazarNet https://hazarnet.com/#tarife HepOnline http://heponline.net.tr/bireysel-tarifeler/ Hiper Net https://www.hipernet.com.tr/ Hiperonline https://hiperonline.com.tr/tarifeler/ Joy NET https://www.joynet.com.tr/ JetNet Telekom https://www.jetnettelekom.com.tr/tarife/fiber KaraelmasBilişim https://karaelmasbilisim.com.tr/bireysel-tarifeler/ KazanBelNet https://www.kazanbelnet.com.tr/#bireysel-tarifelerimiz Kdsltech https://www.kdsltech.com/adslvdslfiber/ Kocaelinet https://kocaeliinternet.com.tr/eviniz-icin-internet-paketleri_61_tl BTK İşletmeciler https://yetkilendirme.btk.gov.tr/Yetkilendirme/isletmeci-arama.xhtml "K" Harfine kadar seçebildiğim firmaları ekledim. Yarın içinde geri kalanını da tamamlamış olacağım. Başında * olan firmalar bildiğim çevremde kullanan olmuş olan firmalardır. İstenirse kaldırabilirim. Rehber amaçlıdır. Kesinlikle reklam değildir.
  16. Comnet 'i kullanıyorum ve cidden çok memnunun hem daha ucuz hemde aynı standartlar. https://poyraznet.com/anasayfa/?lang=tr https://www.comnet.com.tr/ https://www.netspeed.com.tr/ https://gibir.net.tr/ https://www.milleni.com.tr/ https://www.oristelekom.com/ https://www.internetkutusu.com.tr/ https://turk.net/internet-kampanyalari https://www.superkablonet.com/kablonet https://goknet.com.tr/ https://www.fixnet.com.tr/anasayfa https://www.merkurnet.com.tr/ Not defteri olarak biriktirmişim. Kesinlikle reklam değildir. Benim gibi fiyat baz alanların kontrol etmesinde fayda var.
  17. Advanced > AHCI Mode Control > Auto Yazan yeri değiştirip altında tekrar açılanı disable yapman gerekiyor. Bende de NP370R5E var onda da aynı sorunu yapmıştı. Bu şekilde çözdüğümü hatırlıyorum.
  18. Linux'i tavsiye eder misiniz? Hangisini kurmalı?

    Samsung NP370R5E-S07TR cihaz marka modeli.
    Intel Core i5 3230M CPU @ 2.60GHz. 2.60GHz
    12GB Ram (8GB + 4GB Samsung)
    250 SSD (Samsung 870 EVO)
    Ekran Kartı - AMD Radeon™ HD 8750M/Intel(R) HD Graphics HD4000
    Hafızası - 2 GB GDDR3 (Harici Ekran Kartı)
    1. Show previous comments  3 more
    2. canavar123

      canavar123

      Tabii ki bu donanıma tavsiye ederim. MX Linux XFCE önerebilirim. Mint Cinnamon da olabilir.

    3. forjest
    4. odlamodan

      odlamodan

      Pardus, Pisi , Archman, Besgnulinux Openbox 

  19. @MrRush Üstad bu arada ekran alıntı aracı ile ekran görüntüsünü belirli bir yeri keserek alıyorum. Lakin paint'e yapıştırdığımda ekranın tamamının görüntüsü yapıştırıyor
  20. 2 yıldır @MrRush'un sistemlerini kullanmaktayım. @blacktiger5Kaç kurtar kendini dostum. Benim tüm hesaplar gitti en sonunda ise bilgisayar gitti. Bende şuanda hesap makinesinden yazıyorum. Kaç kurtar kendini
  21. @MrRush Hocam bu çalışmayı daha önce indirmişim. MD5 Checksum: DB67C2084616AF5B4C255498E107E67F SHA-1 Checksum: F23B3390D8B6D4F08F4C29036D4203E284EF9FBC SHA-256 Checksum: 6D2B09CABDF305DE2912B681DDAAF5869E77852B6DC02C61181C6A6E746D7EAC SHA-512 Checksum: D8BA9903E5FC3A65395B56BF3793694D8BFDF0F6D03678D0728E0BB101BE7F0BC79C0FBEF54AF567E74F6DA301C14495E66A02F5178E11F4CCA8DCB50F70799E iso değerleri bunlar. Şimdi sizin verdiğiniz değerler farklı. Acaba bir değişiklik mevcut mu? 3 PC'ye kuracağım görünce bir anda kafam karıştı.
×
×
  • Create New...