Jump to content

maho19951

Üye
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Isparta

Recent Profile Visitors

1125 profile views

maho19951's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

20

Reputation

  1. Tamam bu şekilde yaparım. Sistemin yedeğini de aldım. Oynanmamış isoları da bir deneyeyim. Beğenmezsem onları aldığım yedeğe geri dönerim ve uptadeyi kapatırım. O şekilde kullanılır. Eyvallah gece gece uğraştırdık. Kolay gelsin.
  2. @DJ_Rush Tamam. Bunları denemiştim. Güncellemeyi unutayım en iyisi. Peki ileride gelecek güncellemeleri almada bir sıkıntı yaşatmaz değil mi bu hata veren güncelleme, ona göre farklı bir imaja geçiş yapayım. Laptop daha sonra yanımda olmayacak. Kardeşim yanında götürecek onun için daha sonra fazla müdahale edemem. Bu arada sistemde sıkıntı yok. Sadece biraz güncellenmeme durumuna takıldım sadece. Tekrar ellerine sağlık.
  3. @The_Undertaker Teşekkürler. Kendi bilgisayarım için sıkıntı değil de çünkü ben güncelleme yapmayı fazla sevmiyorum. Ama yeni aldığım laptopa son güncellemeleri yapmak istiyorum. Bakalım bir çözüm bulamazsam laptop için ellenmemiş imaj kullanacağım. Elimde birkaç iso var. Uygun olanı kurarım artık.
  4. @DJ_Rush Slm. Güncellemeleri yaparken bu güncellemeyi bir türlü yükletemedim. Windowsun kendi sunduğu çözümlerin bazılarını denedim. Güncellemeyi elle kurmayı denedim. Technopatta bu tarz sorunla ilgili çözüm önerilerini denedim. Son durum yine bu şekilde kaldı. Acaba sende durum nedir? Bir önerin var mı? Ha geçen attığım resimde kendi bilgisayarıma yüklemiştim orada da güncellerken bu sorun vardı. Şimdiki attığım resimde laptopa format attıktan sonra güncellerken yine bu sorunla karşılaştım.
  5. Kurdum başkan şuan için iyi görünüyor. Hemen ilk kurulumdan sonra bir ekran görüntüsü atıyorum. Sadece içinde gelen kaldırılabilir Windows uygulamalarını kaldırdım. Geriye kişisel ayarlamalar yapılabilir. Ellerine sağlık.
  6. @hadibeolsun @DJ_Rush Anladım üstadım. Önceki paylaştığın sürümünde bir sıkıntım yok. Konu açıklamasında paylaştığın programı kendi bilgisayarımda denemiştim . Anakart bilgilerini doğru algılamıştı. Format atarım ben bu sürümle yakın zamanda. Bir sıkıntım olursa geri bildirim atarım ya da formattan önce Windows yedeği alırım, ona geri dönerim. Nisan 2020 sürümü çıktığında yine buralarda takılırız. Kaç sene olduğunu hatırlamıyorum ama sanırım 2 sene kadardır senin çalışmalarını sıkıntısız kullanıyorum. En çok beğendiklerim ise flatlite ltsb ve ltsc sürümlerindi. Sonra OEM 1903 çalışmanda onlar kadar kaliteli bir çalışma oldu. Şimdi ki bu çalışmanda bunlardan aşağı kalır yanı yoktur bence (Daha kurmadım). Tüm çalışmalar için tekrar teşekkürler. Çalışmandaki isoyla format attığım zaman bir görüntü paylaşırım daha sonra. @DJ_Rush Ayrıca kardeşime yeni laptop aldık (Lenovo E595). Daha elimize gelmedi. Gelmeden laptopa yüklemek için iso lara bakıyorum. İki tane indirdim. Birini başka bir siteden, diğeri de bu konudan indirdim. Bunları laptopa kurmadan kendi bilgisayarımda deneyeceğim. Uygun olanı laptopa kuracağım. ?‍♂️?‍♂️
  7. @DJ_Rush Hocam en son bu çalışmayı güncelleyebilirim demiştiniz. Yeni bir haber var mı? Format atma zamanım geldi de bunu indireyim mi yoksa yeni çalışmanızı bekleyeyim mi diye sorayım dedim. Mayıs ayında paylaştığınız Windows 10 1903 (19h1) Oem X64 Tr sürümü yazdan beri kullanıyorım. İyi bir çalışmaydı.
  8. @DJ_Rush Başkan senin bu sürümlerini kullanmış biri olarak Flatlite Ltsc'den buna geçmemi önerir misin? Şu an sistemimde sıkıntı yok. Önerirsen birkaç haftaya geçerim. Ya da yeni flatlite sistem çalışman var mı? Varsa onu bekleyebilirim. Flatlite Ltsc sürümünü paylaştığın Ekim 2018 tarihinden beri kullanıyorum. Sistem gerçekten iyi. Yeni gelen windows 10 sürümlerini denedim geçen haftalarda, yeni sürümler iyi gibi ama senin flatlite sistemler gibi sade ve boş olmayınca aldığım yedeğe geri döndüm. Yeni paylaşımını görünce bir sorayım dedim. Emeğine sağlık tekrardan. - Windows 10 Flatlite Ltsb X64 2018 Tr - Windows 10 Rs5 Flatlite Ltsc X64 Tr (halen kullanmaktayım)
  9. Yükledim ve beğendiğimi söyleyebilirim. Daha önceki kullandığım sürüm de ltsb flatlite idi. Kendi ufak düzenlemelerimi de yaptım. Görüntüler altta. Ellerine sağlık. Windows bilgileri Masaüstü Arka planda çalışanlar ve ram durumu Bilgisayarda yüklü olan uygulamalar
  10. Oyunu açarsın hocam. Ama oyundan aldığın kalite ve zevk çok düşük olacaktır. Ben de intel e5200 işlemci - 4 Gb ddr2 ram - Nvidia 9500 Gt (nvidianın kendi programı ile biraz OC yaparak kartın sınırlarını zorladım) - 120 Gb SSD (oyun ara yüklemelerinin daha da hızlandırdığını düşünüyorum) bu sistem ile bütün grafik ayarları en düşükte sadece çözünürlük biraz yüksekte oynayabildim. 18/19 - 30 arası fps aldım. Oyunun hikaye kısmını bu şekilde bitirdim. Ama donanım düşük olduğu için bazen yeni mekanlara geçerken dokuların yüklenmesi geç oluyordu. Oyun elinde varsa deneyerek sonuca ulaşabilirsin diye düşünüyorum. ( Hatta 2 Gb ram ile de denemiştim. O zaman baya takılıyordu. Karakterle sadece dümdüz yürürsem oyun takılmıyordu. Etrafa bakacağımda takılmalar başlıyordu. )
  11. Bu konuları incele derim. Sanırım ek olarak yapacağın tek şey güncellemeleri kapatmak olacaktır. 1- Windows 10 Flatlite Ltsb X64 2018 Tr ( Bende kurulu olan bu sürüm. Aşağıdaki de Rs5'li olan sürümü. Yeni çıktı. Şuan formatla uğraşamayacağımdan dolayı aşağıdaki sürüme geçmedim. Uygun bir zamanda ona geçeceğim. ) 2- Windows 10 Rs5 Flatlite Ltsc X64 Tr Bu sürüme geçiş yaptım. Konusuna deneyimimi yazdım.
  12. @KHEDIRA Sürümden bahsetmemiştik. Rs5 uyumlu temaların çıkıp, windows 10 FlatLite LTBS 2018 gibi bir çalışmanın yapılıp yapılmayacağını konuşmuştuk.
  13. Çıktığında LTSC çok güzel olacak. ? Kısa sürede çıkar inşallah.
  14. Üstat bu ltsc sürümünden windows 10 FlatLite LTBS 2018 gibi bir çalışma gelir mi? Denemek için kurdum sonra FlatLite LTBS'ye geri döndüm. İlerde buna benzer çalışma gelirse o zaman geçeceğim.
  15. @bkrydn68 Buradaki google linkini denemiş miydin? (x64 bit için olanı)
×
×
  • Create New...