Jump to content

exitly

Üye
  • Posts

    1229
  • Joined

  • Last visited

4 Followers

Profile Information

  • Male
  • istanbul
  • breakdance avril lavigne Brittany Murphy ve bolca film...internet korku filmleri ..natalie portman:D

İletişim Bilgileri

Recent Profile Visitors

3941 profile views

exitly's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Profesyonel anlamda yapmak istemiyorum. Film vb videolardan kestiğim yerlerin seslerini almak istiyorum. Audation vocal silmede oldukça başarılıydı ; terside mümkün olmalı. Digiindex programını deniyorum hemen..    Edit : Digiindex  programını internette gözükmemektedir.
  2. Merhaba ,   Yeni konu açmak istemedim bu arkadaşın yapmak istediği şeyin tersi gerekiyor bana. Film karelerini Mp3 dosyalarına döndürdüm bunlardaki arka fon müziklerini silmek istiyorum . Adobe audition ile denedim fakat vocal'i silebiliyorum ama müziği silemiyorum. Birden fazla müzik ve ses dosyasındaki arka müzikleri silip konuşmaları elde etmek istiyorum. Bunun ile ilgili program adı veya doküman verebilirseniz sevinirim.
  3. tam anlamıyla aradığımdı eskiden yapabilirken şimdi tek resim seçtiğimden olmuyormuş . Bazen gözümüzün önündeki çözümü göremediğimiz oluyor... Tekrar Teşekkürler...
  4. Merhaba arkadaşlar..   Elimdeki 1000 adet fotoğraf dosyası var hepsi aynı çözünürlükte ve aynı kaynaktan çıkma. Yapmak istediğim istediğim adette bir a4 üzerine yerleştirmek yani eskiden sanırım windowsda vardı 4-5 li yazdırma gibi. Seçtiğim klasördeki resimleri tek bir a4 üzerinde yazdırmak istiyorum tek tek yerleştirme imkansız gibi olduğundan ve resim adetleri gittikçe artcağından bunu yapamam . Bu tarzda bir program varmıdır. Seçtiğim klasördeki resimleri a4 boyutunda adetlerce basmak yani dört resim tek kağıda ayrı resim dosyaları tabiki... İrfanview programında böyle bir özellik var gibi ama tam olarak çalıştıramadım resimler çok küçük gözüktü önizleme yerleştirmiş gibi oldu. Windows yazdırma sihirbazında ise 8li yazdırı seçtiğimde tek bir dosya yazdırıyor yerleşim doğru fakat diğer dört resim için kağıdı tekrar yerleştirmem ve ayarlamam gerekiyor. Bu işi otomatik yapabilir miyim ?
  5. Merhaba Arkadaşlar ,   Hiç hoşlanmadığımdan ve bazı sebeblerden dokunmatik telefon kullanmak istemiyorum. Banka , diğer uygulamalar ve internet uygulamaları için telefonumun akıllı telefon olması gerekiyor. İhtiyacım olan tuşları olan android veya İos işletim sisttemine sahip (Uygulamalar için gerekli) bir telefon. Biraz araştırma ile aşağıdaki telefonları buldum ve inceledim. Benim istediğim biraz daha farklı aşağıdaki modeller gibi klavyeleri üzerinde olmamasını istiyorum. Yani normal eski telefonlarımız gibi tuşlu ve akıllı bir telefon. Aşağıdaki modellerin tuşları klavyeden dolayı çok küçük. Böyle bir telefon bulabilir miyiz ?   Blackberry Q10 Nokia E6 HTC ChaCha Samsung Galaxy Y Pro Sony Ericsson Txt   Bu telefonlar harici bir telefon var mıdır ?
  6.   Öncelikle Teşekkürler..   Programı kurdum yüklerken flashbellek gözüktü kurulumunu ve crack işlemini gerçekleştirdim şifreleri girdim. sıkıntısız dosyaları şifreliyor fakat asıl merak ettiğim konu bu usb üzerine kuruluyor onu silerler ise dosyalarım ne olur ? Program exe' sini silerler ise dosyalar silinir mi ? Açılır mı ? yoksa tekrar programı kurduğumda aynı şifre ile devam edebilir miyim ?   ----------------------------- Edit:    Deneme fırsatım oldu Program exe' si flash belleğe kuruluyor eğer biri silerse dosyalar gözükmüyor ve zarar görmüyor.. Silinen programı tekrar yüklediğinizde aynı şifre ile dosyalarınız açılabiliyor.   Aradığım program aslında otomatik şifre sormasıydı fakat buda tam anlamıyla işimi gördü. Dosyalarım bu programlada her şekilde güvenli oluyor..
  7. Benimde buna benzer bir sorunum var 32 Gb Sandisk Cruzer Edge flash belleğim var buna açılışta şifre koymak istiyorum bu yukarıdaki programlar dosya ve sanal bölüm şifreliyor. Birçok program denedim yapamadım.  Birkaç sitede flash bellek şifreleme özellikli deniliyor fakat bu özelliği yapamadım. Kısacası flash bellek içerisinde özel fotoğraf ve dosyalar bulunuyor. Bunların güvenliği için tüm bilgisayarlarda çalışacak bir şifreleme programı arıyorum ..
  8. Diz üstü bilgisayarımı folyo ile kaplamayı düşünüyorum

    1. ayhankorkmaz

      ayhankorkmaz

      folyo dan sonra fırına sürmedikten sonra sorun yok ) fırında tavukmu yapıyon be ))

    2. exitly

      exitly

      :D arabaları kaplarken fırında tavukm yapıyolar :D Siyah laptopdan sıkıldım beyaza çevirmeyi düşünüyorum ...
  9. Bvlgari aqva marine... Armani Black Code iyi  bir parfüm . Tabi orjinal ve açık ikisi farklı kokuda parfümler ama ikiside hafif çok sıkmayan kokuya sahipler.
  10. Kablosuz sinyali için tplink wa5210g  uygun bir seçim olacaktır. Anten olduğu kadar cihazda önemli bir faktördür. Ayarlarını düzgün yaptığınızda sinyalde düşme azalır örnek kanalın manuel seçilmesi  , mesefenin düşük tutulması bağlantının kalitesini arttırır birden çok alarakda birbiri aracılığı ile mesefeler arttırılabilir.
  11. Hp benim kesinlikle önermediğim bir markadır. Çeşitli laptoplarda deneyim sahibi olarak bu varsayıma vardım aşağıdaki resim benim Hp 2255st model laptop işlemci sıcaklığım alınmasının ardından bir ay geçti iki tane aldık ikisindede aynı sorun var ve bazı zamanlar çok yüksek performanslı oyunlarda sistem kapanıyor.(Not: Sistem boşta çalışma halidir.) Asıl sorun müşteri ilişkileri iyi gibi gözüken bir firma olsada aslında o tarz bir firma değildir sadece dönüşü hızlı yaparlar bazı zamanlarda değişim yapar fakat destek konusunda çok zayıflar ve küstah müşteri temsilcisi müdürü var. İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz sonuçda bana geliceksiniz bende aynı yanıtı veririm diyebilen bir temsilci müdürüdür o.Ve cihaza gelince yüksek bir donanıma sahip olmasına rağmen amd olmasındanda kaynaklı yarı özelliklerde toshiba kadar ancak hızlı çalışabiliyor. Lafı fazla uzatmadan çok üst fiyatlı laptoplarda ürünler her markada kalitedir ama tecrübelerimden Toshiba ve Asus'u öneririm her konuda sağlamlık iki markadada üst düzeyde ve bekleneni vermesi açısındanda çok iyiler. Tek seçim olması gerekirse Asus denilebilir. Birde Apple var unutmuşum ama o ayrı bir dünya zaten biraz uğraş verebilirseniz (işletim sistemi , sistem desteği vs..) o da tek geçilebilir.
  12. Yandığı yere kadar gidecek artık Hp aldığım için zaten pişmanım yanana kadar kullanıcaz ... İki aylık pc kullanım sıfır .. Hp hiç tavsiye etmiyorum .
  13. işlem aynı aslında görerek değil yazarak kullananlar başlata gerek duymazlar. sonuçda yeri aynı simge yok tıkla yaz çalıştır mantığı.
  14. Benim bilgisayarı çalışırken görmemelisiniz 90°de hata vermeli ama arada kapatıyor arada kapatmıyor ama normaldede yukarıdaki gbii boşda hiç birşey yapmazken sadece firefox tek sekme açık hal.
  15. Siz sıcaklık görmemişiniz Hp -G6 2255st daha iki aylık pc ve internet hariç hiç bir işlem yapmazkenki hali ... İşte marka budur ısıtıcılı laptop soğuk havalarda birebir...
×
×
  • Create New...