Jump to content

omenra

Üye
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

480 profile views

omenra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. "Öncelikle elinize sağlık. Rarı açmak istediğim zaman şifre istiyor. Herhangi bir şifrede göremedim sayfada. Benmi birşeyleri yanlış yapıyorum ?"   Buldum ONBUKA :)
  2. Bak sen şu zamane laptopun yaptığına. Kapat deyince kapanmıyor haaa, yok saygı kalmadı bu zaman cihazlarında. Çek ramlerini nasıl aklı başına geliyor. Daha sen demeden kapanır wallahi :D
  3. Hepsi için, fiyat araştırması yap görürsün zaten.
  4. Güzel bilgisayar ama, o kadar para verecek kişi bence gider sıfırını alır. Bu arada senmi koydun linklere reklamı bilmiyorum ama hic güzel olmamış. Sonucta bir paylaşım değil.
  5. Kardeş senin pcde tek para edecek parça monitörün. 500 liradan fazla edeceğini sanmam şahsen. En güzeli sahibinden com veya bunun gibi sitelerde parça bazında araştır fiyatlarını ona göre satarsın.
  6. Hepsi satıldı, teşekkürler. Ekran kartını 550 liraya sattım.
  7. Arkadaşlar satıldı, sadece boş kasa, klavye mouse ve 800 mhz 2x1 gb ramler kaldı.
  8. Parça bazında satıyorum. SSD ler satıldı. Oyun bilgisayarımı satıyorum. Hiçbir sorunu yok aktif olarak kullanıyorum. Ekran kartı ve SSD lerin garantisi devam ediyor. Bilgisayar kasasını fanlarla kendim modifiye ettim. Ekzoz fanını 12 cm fan ile değiştirdim, Kasanın ön tarafına 2 adet 9 cm fan yerleştirdim birisi sabit disklerin olduğu yerde diğeri ise ledli ram ve cpunun olduğu yerde. Yan kapakta 12 cm ekran kartının olduğu yere fan koydum. Ön tarafta bütün fanları kontrol eden ledli fan hız ayar paneli var. Kasaya entegre ettiğim WIFI alıcısı var. Fiyatı 1500 lira. Deneyerek alabilirsiniz. Alana hayırlı olsun. Ankarada oturuyorum. Zotac GTX 670 (Hiç overclock yapılmadı) 2 x 120 GB RAID 0 SSD, böylece zaten hızlı olan SSD leri 2 kat hızlandırmış oluyorsunuz. 2x250 gb HDD yedekleriniz için. Quad Core Q9550 İşlemci (Hiç overclock yapılmadı), Özel asus sessiz soğutucusu var. Enermax MUDU 82+ 625 watt modüler psu. Yüksek enerji verimine sahip. 2x4 1200 mhz soğutuculu DDR2 ram , 2x1 800 mhz soğutuculu DDR2 ram. Toplamda 6 gb. Özel soğutuculu MSI P35 platium combo anakart, dilerseniz DDR3 te kullanabilirsiniz. Logitech G15 oyuncu klavyesi ve G500 oyuncu faresi. G35 oyuncu kulaklığı. BENQ 19" düşük tepkime süreli LCD monitör.
  9. Muhahahaha yaşasın kötülük :P. [url=http://img489.yukle.tc/image.php?id=5078Yeni_Bit_Eslem_Resmi.jpg][/URL]
  10. Tamam tek fiyat. kulaklık bende kalıyor 500 lira istiyorum. Araştırın millet yurt dışı 2. eli bu fiyata veriyor. Aman 499 olurmu demeyin sonra işin tezeği çıkar :). Bu kadar fiyat düşmemim sebebide bir an once satmak istemem. Yoksa anlattığımdan hiçbir eksigi yoktur.
  11. Evet gördüm ama alttaki acıklamaya bak istersen, hem hepsini hemen yatırmıyorlar ve sana kısıtlı bir zaman veriyorlar. Herşeyde kullanamıyorsun ve emin ol o çekleri kullandığın zaman zaten senden fazlasıyla çıkarmış oluyor çekin parasını. Biliyorsun satıcıların işi göz boyayıp senden daha çok nasıl para çarparımın hesabını yapmaktır.
  12.   Yanlış baktın sanırım kdv ile birlikte  748,99 TL a geliyor. Bluetoot kulaklıkta zaten 50 lira civarı. Gene pazarlık sünettir 620 e bırakırım ikisinide.
  13. Arkadaşlar samsung galaksy duos s 7562 model telefonumu tek hatta geçtiğim için satıyorum. Başarı garantilidir o yüzden grey veya istanbul garantili cihazlarla karıştırmayın. 20 ay garatisi vardır. Tüm kutu içeriği mevcuttur. Çift hat kullanıyorsanız ve androidin tüm nimetlerinden sorunsuz olarak yararlanmak istiyorsanız oyun oynamakta dahil bu telefon sizin inin biçilmiş kaftan. İncelemelerine internetten bakabilirsiniz haksız olmadığımı göreceksiniz. Fiyat olarak 580 lira istiyorum ve yanındada samsungun bluetoot kulaklıgınıda hediye veriyorum onunda ust modelını alıcan : :) samsung hm1500 kulaklık hicbir sorunu yok ilk gunku gibi diyebilirim. Rengi beyaz ve aldıgım gun kılıf icerisine koydum ve ekran koruyucu yaptım. Kesinlikle cızık bulamassınız. Onun icin temsili resim koyuyorum. İlgilenen arkadaslar mesajlarını beklıyorum. Ankaradayım elden satmak tercihimdir. Dışardan bir istek gelirse once para sonra kargodur.
×
×
  • Create New...