Jump to content

dracula1

Üye
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

Profile Information

  • Male
  • adana

Recent Profile Visitors

555 profile views

dracula1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. bunu deneyecegım win8 den bahsedıyosun değil mi ?
  2. ek birsey takmak istemiyorum o kadar para verdim leptop dediğin internettir abi niye artı para verip kalabalık yapayım ki
  3. Arkadaslar gecenlerde hp pavlion g6 marka bi leptop aldım raling rt 3290 802.1 gibi bi wifi adaptörü var çekim gücü cok az sorunu bilenler çözenler ilgilenirse sevinirim.   Servise gönderince wifi adaptörünü yükseltip gönderiyorlarmıs sanırım dogrulugu varsa bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
  4. bu cümleyi gözleri kapalı yazabiklirmisiniz?
  5. Arkadaşlar gerçekten çok faydalı bir site Özellikle morning kardeşimin yaptığı paylaşımları çok beğeniyorum.Mesela ben kendi Modifiye CD mi yaptım Simgeler bozuktu morning in yazdığı cevapta 32 bit yapın diyordu ben bi baktım 16 bitteydi hemen 32 bit yaptım düzeldi az kalsın CD kırıyodum.
  6. makecab yapmanın bir yolu var ama ben de unuttum C ye koyacaksın dosyanı makecab ıda koyacaksın çalıştıra C:/makecab dosya ismi falan bişeler yazıyodun onu bilen varsa yazsın.
  7. 1.SORU:Ben nlite ile sürücü entegre ederken sorun yaşıyorum entegre ederken drivergenius programı ile sürücüleri yedekle diyorum ve yedeklediğim sürücüleri nlite ile seçip yüklüyorum doğrumu yapıyorum. 2.SORU:Birde yedeklediğim sürücülerde nvidia entegre ederken nvidia dosyalarında hata alıyorum.
  8. YA ARKADAŞLAR BEN TNCXP SP 2 KULLANIYORUM AMA TNC XP SP3 ÇIKINCA İNDİRDİM KURARKEN DOSYALARI KOPYALIYOR DAHA SONRA WİNDOWS TAKILI HARDDİSK BULAMADI FALAN DİYO VE YÜKLEMİYO ÇÖZÜMÜNÜ LÜTFEN YAZARMISINIZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..!
×
×
  • Create New...